Tyskar

Nu är tyskarna i Sverige och i lilla Arvika. Denna veckan kommer bli bra.


Parfym

Passade på att köpa denna godingen på Kicks förut nu när det änså är 20% rabatt och jag har velat ha denna i ett halvår nu.
 



Inte länge kvar

Det är inte länge kvar innan Tyskarna kommer ifrån Gelnhausen. Det kommer blir toppen hoppas jag på.
 

Helgen

Den här helgen har jag inte gjort så jättemycket, jobbat lite och gjort lite skolarbete. Det är helt sjukt att jag redan måste göra läxor på helgen fast jag inte ens har gått i skolan i en vecka. Jag antar det är för att tyskarna kommer på onsdag och då kommer jag missa väldigt mycket.

Föresten var det någon mer än jag som kollade på skavlan möter Justin bieber? Jag är nog en blieber ibland. ;)


Vinrött

Vad jag har gått omkring med idag. Tröjan är från vero moda och inget speciellt. Men för att piffa till outfiten stoppade jag ner tröjan i byxorna och satte på mig ett långt halsband. Det krävs så lite för att piffa till en outfit!
 

Be

Be amazing
Be beautiful
Be you


Rivstart

Igen lugn start på skolåret här inte. Vi kör på med vanliga lektioner första dagen. Lovely!
 
Här kommer dagens outfit.
 
 
T-shirt - Gina Tricot
Byxor med Storbritanniens flagga - BikBok
 
Jag har för övrigt fått väldigt mycket beröm för mina byxor, vilket är väldigt kul!
Ha en fortsatt trevlig tisdagskväll. ^^

Back to school

Sneak peak på dagen outfit.


Sista dagen

Nu är sista dagen på sommarlovet snart slut och imorgon börjar jag mitt andra gymnasie år. Jag ser fram emot ett roligt år med mina underbara klass kompisar. Dock har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig. Men jag låter er veta imorgon vad jag valde.
 
 
En outfit jag gillade väldigt mycket förra hösten.

22.29

En bra solig dag är nog vad jag behövde innan skolan börjar på tisdag. Jag har även laddat upp med en ordentlig prommenad med Amanda. Jag tror jag var ute och gick i cirka 2 timmar. Jag var ganska trött efter i alla fall.
 
Imorgon ska jag in till stan för att äta tårta med några ur klassen för att fira att vi har klarat av ett år av gymnasiet.
 

The hunger games

Äntligen är den ute på dvd! Spring och hyr. Det finns ingen bättre film just nu, eller hur?


Summer sunset and bubbles


Summer in the air

Varit med Anna hela dagen och bland annat fotat. Det blev en hel del bilder, som kommer att komma upp på bloggen inom kort. Än så länge får ni nöja er med 2 bilder på min outfit idag.
 
 
Top - Hollister (köpte när jag var i Stockholm)
Shorts - BikBok
Skor - SkoPunkten

Äntligen!

.


School bag

Även om man inte vill inse det är det faktiskt snart skolstart ingen. Skolan kanske redan har börjat för en del eller?!?
Jag köpte i alla fall idag, när jag var i Karlstad, en ny skolväska på Accent för 299:-. Egentligen kostade väskan 399:-, men det var 100:- rabatt på alla Don Donna väskor.
 
Vad tycks?
 

Kebab house

Sitter just nu på kebab house med Amanda. Lite shopping har det blivit och det ska snart bli lite mer.


New York Havanna

När jag var i Stockholm för några veckor sen köpte jag den här underbara T-shirten från Gina Tricot för 99:-. Jag köpte även en i röd också eftersom jag kände att de T-shirtarna verkligen var jag. Dock hade den röda ett annat tryck så det blev inte helt lika.
 
 

Sunny day

Äntligen har sommaren kommit krypande, några månader sent kanske. Jag har precis varit ute med Berra och nu ska jag lägga mg ute så min hud kan ta upp lite extra D-vitamin.

Ha det bra!


Bloggtips och Blogglista

Jag har gett ut ett bloggtips på den här bloggen på bloggtips.se och skulle bli glad om alla som läser den här bloggen går in och röstar: Hjälp mig! Kommentera eller ge pluspoäng på mitt bloggtips:  http://bloggtips.se/blogg/tvaa-tonaarstjejers-vardag_gd1
Jag är även medlem på blogglista och skulle vara väldigt tacksam om ni även klickar på iconen bredvid, ovanför profilbilden.
 
Det skulle göra min dag. ^^
 
 

Watch

Den här klockan köpte jag till Amanda i 18-års present. Köpte den på ut och penn för 250:-.
Jag önskar att jag köpte den till mig själv istället...


Chillar

Ligger i soffan med Amanda och bara tar det lugnt. Efter att ha bakat och tränat lite. Snart ska vi nog hitta på någonting, men det är så skönt att bara kunna göra ingenting. ^^


Längesen

Det var ett tag sen jag bloggade men kände att jag inte hade inspiration till att ta bilder och blogga. Det har bara varit jobb för mig på senaste tiden, men nu är jag ledig fram till skolan börjar och inte långt efter det kommer tyskarna! Det ser jag fram emot väldigt mycket!

Förra helgen var jag ju föresten på hamnfesten. Enligt mig var maskinen helt klart bäst på hela festivalen. ^^

//Rebecca


Dagarna som gått

Jag har inte riktigt haft tid och lust att blogga nu de senaste dagarna. Jag har jobbat mest förutom idag då jag har varit ute med båten till Liljenäs för lite fika. Jag har även hunnit träna det var ett tag sen så det var riktigt jobbigt. Jag tror att jag kommer ha träningsvärk imorgon...
 
Imorgon väntar det massa jobb, men även Arvika hamnfest i tre dagar. Det kommer blir grymt!
 

bloglovin Blogglista.se
RSS 2.0