Nyår

Nu är det nyår, men tyvärr mår jag lite sådär.

Ska duscha och hoppas jag mår bättre senare, vill verkligen inte missa nyår!

//Rebecca

2 dagar

Förlåt för att jag inte bloggat något de senaste dagarna men jag har varit med Kamil och har inte haft något tillfälle att blogga. Amanda vet jag inte varför hon inte bloggat.

Från tisdag till idag har jag som sagt varit hos Kamil. Vi såg mest på film och sov. Haha!

Imorgon är det nyår och det firas med Amanda och Tea med familj. Orkar verkligen inte gå ut, vi brukar ha så kul ändå och vi har alltid firat nyår tillsammans. Det känns ju lite taskigt att svika dem nu.

Hoppas alla får ett bra nyår! ^^

//Rebecca




Nyår 2008-2009

Karlstad

Har precis kommit hem från karlstad med Amanda.
Nu svenska hollywoodfruar som jag missade igår.
Senare Kamil... ^^

//Rebecca


Kan det vara tråkigare eller?

Hello!

Kan man ha det tråkigare eller, tror inte det. Efter julafton så kan jag säga att mina dagar inte har gått speciellt fort alla har också varit sjuka, förutom jag! ´Ska väl känna mig lyckligt lottad som inte har blivit sjuk men det menas att jag också har blivit helt isolerad från omvärden så jag har inte haft speciellt kul kan jag säga.

Men julafton var en riktigt höjdare fick massvis med kläder det blev också en del smycken, pengar och några böcker så man har mkt att läsa iaf;)
Imorgon bär det av till Karlstad med Rebecca:D LÄngtar! Vi ska även se den nya Narnia filmen:D Vi kanske är lite nördiga men det tycker jag bara är kul;P

Bye Bye

//Amanda

Barbacka

Idag har jag varit och ridit på Gulliver. Red barbacka, det är riktigt skönt (om hästen är mjuk alltså). Fick även prova att rida på Trulls också, han var ännu mjukare än Gulliver.

//Rebecca


Samtalet kan inte kopplas fram försök igen senare...

Så otroligt störande! Försöker ringa till Michaela men de säger bara så som i rubriken. Vad ska jag göra? Michaelas mobil är borta också så jag kan inte ringa till den heller!
Jag får helt enkelt sitta här och vänta på att hon ska ringa eller logga in på facebook.

//Rebecca


Slappdag

Det har varit en riktig slappdag idag. Inte gjort något vettigt. Endast designen, fast det kanske inte är jätte vettigt.
Nu blir det ännu mera slapp.

//Rebecca

Photoshop

Duger det?

Före:



Efter:


Annandagen

Idag har jag inte planerat något speciellt. Skulle ha varit med Amanda men de har åkt på magsjuka så med henne kan jag ju inte va med. För jag vill inte bli sjuk.
Blir nog en väldigt lugn dag. Bara kolla på tv och sitta vid datorn och andra slappa saker.
Kanske jag är duktig och börjar på fysik uppsatsen. Fast vi får se.

//Rebecca



JAG VILL ÅKA SLALOM!

Juldagen

Alla kanske inte firar på juldagen också med det gör min familj. Det brukar inte bli så jätte mycket men lite klappar och mat. Detta gör vi för annars blir vi så många. På julafton brukar vi vara med pappas släkt och på juldagen med mammas släkt.

Min jul för övrigt har varit väldigt bra. Har fått det mesta av vad jag önskade mig och ätit god mat.

Nu ikvälls ska jag nog se på "toy story 3" med min lillebror.

//Rebecca


Önskar alla en riktigt GOD JUL!


God jul

God jul! Hoppas alla får en underbar julafton!



Tyska?!

Måste bara berätta, jag sökte på "tipp tapp" på spotify. Då fick jag fram någon tysk låt! Haha riktigt bra faktiskt. Eller inte.

//Rebecca



Den som jag hitta på spotify fanns inte på youtube.

Dagen spänderades....

Dagen spänderades med Kamil. Rikigt trevligt. Dock gjorde vi inte så mycket satt bara i hans pappas affär i 4 timmar eftersom han var i Charlottenberg.

//Rebecca


Dan före dopparedan:D

Hello:D

Äntligen nu är det inte läånge kvar till jul! Kan knappt vänta på att få öppna alla paket ;P Allt handlar inte om paket på julen men ändå så känns det jätte kul att få öppna alla paket! 

Idag har det varit det sista inslagningen av paket och lite fix här och där. Granen igår vart lika bra som den brukar bli, om ni frågar mig ;) 
Rebecca kom förbi med mitt paket också riktigt nyfiken är jag nu:D

Ha en bra kväll!


Årets julgran:D


Julklapps inslagning  

JULLOV!!!

Hello;)

Nu är jag tillbaka efter alla prov som har tagit min tid på kvällarna, resultaten får jag tyvärr efter lovet men det klarar jag nog av;P

Så nu kan jag sitta vid datorn hur mkt jag vill och berätta om mina dagar som inte har varit så speciella än de är som vanliga, tråkiga dagar man  går upp, går till skolan, slutar, tränar, läxor och sen sova. Det är inte mkt variation där inte.

Nu sitter jag och lyssnar på idol vinnaren Jay Smith, han är såå grymt bra :D Ska klä granen snart också så den kommer det ett kort på senare. Så för stunden får ni nöja er med detta inlägget och ha ett bra JULLOV!! :D Ni kommer få veta vad jag planerar för lovet lite senare;)

//Amanda

Dagen

Först spelade 9:orna innebandy match mot lärarna, eleverna vann med 8-1!
Efter matchen hade vi mys i klassrummet innan vi slutade. Vid halv 1 samlades nästan hela klassen och gick till "The Roof" och åt mat. Riktigt trevligt faktiskt.

Kommer verkligen sakna klassen när vi slutar 9:an.

Snart ska jag i alla fall åka iväg och rida och direkt efter det till Kamil. ^^

//Rebecca




LOV!

Nu rä det antligen lov!

Så skönt!

//Rebecca


Autumn 2010

karlstad - 10

Halsduk



Jul/nyårsklänning.

Det var inte riktigt allt jag köpte i Karlstad men lite av det.



skoltröjan.



Shoes


Handla

Hejsan!

Idag var det först skola som valigt, inte för att vi gjorde så mycket. Efter skolan gick jag på stan med mamma och köpte de sista julklapparna och ett par skor.
Mina stövlar som jag nu har haft i 3 år är helt utslitna och ska verkligen pasioneras. 

Ska ta kort på skorna senare idag, imorgon eller på torsdag, det beror på när jag hinner. 
Har ju i och försig inte visat det jag köpte i Karlstad på höstlovet eller skoltröjan. Så ni kanske får de det snart också. 

//Rebecca



Arvikas stolthet... eller inte.  


De sista dagarna

Nu är det bara 2 dagar kvar sen är det jullov!!! Det ska bli så skönt, tänk att få sova jätte länge och vara uppe hur länge man vill.

Men först måste jag stå ut de sista dagarna, som tur är har vi inga seriösa lektioner, vi ser typ på film och gör massa lekar.
På onsdag slutar vi också innan 11. GÖÖÖTTT!!

//Rebecca


LÄNGTAR!!


Simma

Idag offrade jag en morgon (vilket jag gör varje söndag) och gick för att simma.
När jag kom hem spelade jag lite Harry Potter och fenixordern på wii. Jag klarade ut det. Haha! Nörd elller vad?
Men vet ni vad?

Jag är en stolt nörd. ^^

//Rebecca


Pulka

Nu bör det av till Michaela för att åka pulka och kolla på film! ^^

//Rebecca




Julstädar!

Nu har jag julstädat mitt rum. Är så stolt!

Nu ska jag belöna mig själv med att se på julkalendern och sen kanske jag är snäll och hjälper till med resten av huset.

//Rebecca


Julklappar

Har varit med Amanda i Kalrsdag och köpt julklappar. Har bara två stycken kvar nu (tror jag). Jag hade i alla fall en underbar eftermiddag/kväll med Amanda, med både stress och glädje.

Efter vi varit i karlstad följde jag med Amanda hem och såg på "Rudolf med röda mulen". Det var faktiskt första gången jag såg den! Bättre sent än aldrig som man säger. ^^

//Rebecca


Avsked

Idag tog vi avsked till vår ridlärare. (Säger man så? "till"?) Det är lite sorligt faktiskt, hon är verkligen den bästa ridläraren jag haft någonsin efter de 7 åren jag ridit.
Hoppas bara att vi får en ny bra ridlärare. Hon sa att det inte var en främling så vi får väl se vilken vi får.

//Rebecca




Julklappar

På fredag bär det av till Karlstad för att handla julklappar med Amanda. Wiihoo!!

//Rebecca


Uppe med tuppen

Idag har jag verkligen varit uppe med tuppen! Det vill säga kl 5.00 på morgonen! Nej såklart jag inte skulle gå upp klockan 5 i vanliga fall. Men det är bara lucia 1 gång om året och det var samling halv 7. Vad gör man inte för våra sköna musiklärare Göran och Niklas liksom?

Den tidiga upgången satte allt sina spår, när jag kom hem la jag mig i soffan och kollade på film. Eller ja... en halv timme av filmen sen somnáde jag och sov i ungefär 3-4 timmar kanske. Det värsta är att jag fortfarande är trött. Om man ska sova mitt på dagen är det bäst att inte göra det för länge. Det räcker nog med en halv timme eller 45 minuter.

//Rebecca



Alla har vi varit små...



Lucia

Idag har jag firat lucia 2 gånger! Först på simhallen, det är jätte mysigt, sen på stallet, då medverkade jag tyvärr inte men jag var där med Kamil. ^^
Nu har jag precis bakat pepparkakor. De blev jätte bra om jag får skryta.

//Rebecca



14 dagar kvar nu!

Hejsan svejsan!

Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag men alla prov har bara kommit rad nu den här veckan och kommer fortsätta göra det ända tills sista veckan. Men får väl inte klaga...eller tänker faktiskt göra det! Förstår inte varför alla lärare måste vänta med till att sätta in alla prov i slutet på terminen, varför! Sen kanske det är bra att vi inte får alla prov när vi börjar sen men ändå.

Men till ngt helt annat, det är bara 14 dagar kvar till jul, längtar såå mkt;P Har lite smått panik då jag inte vet vad jag ska köpa till folk i julklapp men Rebecca och jag ska ta en tur till Karlstad och Julklapps hanla nästa vecka så får väl tag på lite då:D (Hoppas jag)

Ska försöka blogga lite mer nästa vecka och ladda upp lite bilder också för har börjat få ordning på min kamera nu:D

 
Längtar tills det är lov och jag kan få dra till backarna och åka lite slalom:D Rebecca på bilden eftersom det var jag som var fotografen denna dagen ;)
//Amanda


Mer planeter mer liv?

Hade fysikprov idag, gick riktigt bra faktiskt! Vi läste om universum och andra galaxer och sånt. Då väcks man av tanken, finns det mer liv ute i rymden?!

Jag tror faktiskt att det gör det. Jag menar vi kan ju inte vara de enda levande i hela universum liksom.

Är det någon om håller med?

//Rebecca




Goodnight!

Nu går jag och lägger mig. Pöss på alla. ^^

Önska mig lycka till på fysik provet imorgon!

//Rebecca


Hoppa!

Nu har jag precis kommit hem från ridningen. Vi hoppade! Skit kul. ^^
Det är synd att Lotta vår ridlärare ska sluta efter nästa vecka. Men den andra vi får är säkert bra också.

Nu ska jag kolla på julkalendern och efter kurser om körkort. Får ju gå den kursen och snart börja övningsköra! Se upp på vägarna nu!

//Rebecca


Spurta

Nu är det sista slutspurten i skolan! Nästa vecka säts betygen och vi har inga fler prov (vad vi vet nu)! Skönt! Tänk att bara komma hem och kunna lägga sig och sova. Men än är inte veckan slut! Fortfarande ett prov och en uppsats kvar!

KÄMPA, KÄMPA, KÄÄÄMMPAAA!!!!!


//Rebecca




Designen

Nu har jag varit duktig och fixat designen! Får se om det blir några fler ändringar.

Är det bra?

//Rebecca

En seg och tråkig söndag!

Halloj!

Idag har det varit en allmänt seg och tråkig dag. Har gått mellan att plugga eller bara att gå runt och inte göra något alls.

Såg The Last Song igen, tror jag grina mer än första gången jag såg den. Tycker den är sååå bra! :D Nu blir det att fortsätta plugga kanske går lite fortare då jag se Eclipse sen :D Har väntat så läänge på den och nu ska jag äntligen se den (igen)
 

//Amanda


Utställning

Varit i Karlstad och ställt ut Berra. Det gick bra, vi fick bra omdömmen det var bara svansen som var för hög. Därför fick vi ingen rosett eller så.
Men jag är väldigt stolt över Berra för han var så duktig. ^^

//Rebecca


Det är bra att passa på ;)

Halloj!

Hur ofta händer det att ens pappa kommer och säger att man ska sätta på musik på högsta volym? Här kan jag säga att det händer inte alltför ofta pga av att mamma tycker inte om samma musik som mig och pappa, så nu passar vi på med det;P

Så det är Paramore på högsta volym nu, gillas!!!

//Amanda

Trött

Trött på denna designen! Finns någon snäll själ som har lust att göra en header? Isånna fall hör av dig!

Stalljour

Idag har jag haft stalljour.
 Det vill säga...
jag gick upp klockan 6 på morgonen.
 Det resulterar att man är jätte trött.
 Ska lägga mig tidigt ikväll.

//Rebecca



Riktigt gamal bild.

Julkalender

Julkalendrar passar alla oavsett ålder.


bloglovin Blogglista.se
RSS 2.0