Day 12 beachen

Hejsan!

Ska vi packa ner vårat pick och pack och dra oss iväg mot beachen! Ska bli så skönt att få ligga på en sandstrand och bada i haven istället för att ligga på en solstål och bada i poolen (misförstå inte det är bara bra med omväxling jag klagar inte på något sätt).


//Rebecca



Edisons hus (han som uppfann glödlampan ;) )

Sunset by the ocean

Precis kommit hem från stranden, där vi har tittat på solnedgången. Det var så otroligt vackert och om jag ska vara helt ärlig har jag aldrig badat i ett riktigt hav. Jag har bara doppat mig väldigt fort på östusten typ en gång. Så det har vi planerat att göra imorgon.

//Rebecca




Day 11 slappar

Hejhej!!

Igår Eftermiddag var vi på ett museum för Henry Ford och han som uppfann glödlampan (pinsamt nog har jag glömt va han heter). Man fick se deras hus eftersom de bodde här i fort myers under vintrarna. Det var roligt att se faktiskt.

Idag ska vi inte göra något har vi bestämt. Bara ligga och sola. Jag klagar inte.

//Rebecca


Taggar inför kalas!

Hello!

Här är det full fart med förberdelser inför pappas kalas! Släkten kommer hit på lite middag så det är inge avancerat så men det är alltid mycket som ska göras. Iaf hemma hos oss då vi är lite tidsoptimister så vi gör alltid med allt försent.

Jag har alltid varit en tids pessimist så har alltid börjat för tidigt med allt jag ska göra så när jag är klar så blir det att man sitter och gör ingenting istället. Men klagar inte, tycker att det är bättre mab är ute i god tid än att alltid vara ute för sent;)

Det är ju även näst sista dagen på 2011!! Tänk vad fort det har gått, kan verkligen inte fatta det.. Det känns lite tråkigt att året är slut och man kanske inte har hunnit gjort det man velat gjort. Men får försöka ta tag i det nästa år ist;)

Ha en bra kväll:D

//Amanda

Day 10 In the dream house

Hejsan!

Nu har över hälften av dagarna gått här i Florida! Vill inte hem!
Idag ska vi inte göra något särskilt, vad jag vet i alla fall. Vi ska bara sola och bada. ^^ Jag klagar inte precis.

//Rebecca



Hamnen i Cape Coral.

Day 9 my dream house

Dagen har mest spenderats i en bil. Vi åkte nämligen ifrån Orlando till Cape Coral. Jag har nu hittat mitt drömhus! Det är litet mysigt och alldeles underbart! Dock är tomten väldigt liten men det får man stå ut med, vi har ju pool. ^^

Vi ska nog inte göra så mycket mer idag bara installera oss i huset och ta det lugnt.

//Rebecca


Macy´s holiday parade

Lite bilder från Macy´s holiday parade från i söndags. (Alla bilder är tagna av min käre far och inte mig.)






Day 8 kenedy space center

Hello!

Dag 8 i Orlando nu och imorgon åker vi ner till Fort Myers! Tiden går så fort! Vill verkligen inte tillbaka till Sverige än!
Idag har vi varit på Kenedy space center. Där tog vi en buss tur då vi fick se massor av byggnader som har med rymdfarkoster att göra. Jag, mamma och Johannes åkte även en simulation om hur det är att skjutas upp i rymden.

Lika roligt dag som alla andra dagar här i Orlando.

//Rebecca



Julen är över;)


Hello! Nu är då årets jul över, lite sorgligt men ändå skönt för har verkligen tröttnat på all julmat! Hoppas ni alla hade en bra jul med nära och kära:D Palet fick man ju även så att det duger. Fick saker som jag ska ha när jag flyttar hemifrån, kläder och böcker. Det är alltid kul! Nu har man även börjat jobba. Så ska jobba den här veckan och nästan vecka, känns bra att tjäna lite extra;) Liten bild från förra julen!


 //Amanda

Day 6-7

Hej!

Jag bloggade inte igår eftersom jag var så trött när ja kom hem ifrån universal studios. Vi kom hem ungefär 10 på kvällen och gick direkt till sängen. Imorse sov vi så länge att vi missade hotell frukosten, haha!
Idag har vi varit på universal studios igen fast inte lika länge.

Helt okej dagar. ^^

//Rebecca


Day 5 Universalstudios

Hejsan!

God jul allihopa föresten! Har helt glömt bort att det är julafton idag eftersom det inte alls känns som det. 25 grader varmt och massor av palmer. Inte direkt någon julkänsla, men jag klagar inte. Jag har det underbart ändå!
Idag var vi på universalstudios adveturepark. Det fanns allt som hör Harry Potter till men även mycket mer! Alla hade jättekul men jag är väldigt trött nu.

Senare idag kanske vi ska ut och äta någon julmiddag, men det är inte riktigt bestämt än.

//Rebecca





GOD JUL!

HA en riktigt bra julafton allihoppa:D

Skratt i hissen

Jag måste bara berätta om när jag åkte hiss själv imorse. Det är så att jag igår köpte en t-shirt som det står I<3orlando på.
Så i hissen imorse var det en man som tittade på mig och tillslut sa han "have you seen everything in Orlando?" då sa jag:"no" såklart eftersom jag har sett långt ifrån allt i Orlando. Då bara skrattade han åt mig och jag vet inte varför. Har det något med min t-shirt att göra?

//Rebecca


Day 4 - wet'n wild

Hejsan!

Idag har det varit en solig och varm dag så vi åkte till ett vattenland som heter wet'n wild. Där var det riktigt roligt och jag fick en fin solbränna på köpet. ^^ dock blev jag lite röd på ryggen men det går nog snart över, vi ska ju inte sola på några dagar nu. :)

//Rebecca


23 december!

Hello!

Äntligen är det dan före dopparedan! Vad man har väntat, idag har man plockat in de sista julklapparna och bakat lite godis:) Man har ju även klätt julgranen!!!! Så nu är julkänslan här!

För att avsluta kvällen så ska jag och alla här hemma se bingolottos uppesittarkväll!
Ha en bra kväll!
//Amanda

Jullov!

Hello!

Äntligen jullov! Har verkligen längtat att bara få ta det lugnt och göra vad jag vill!
Eller ska jobba under lovet men det är ändå läxfritt osv! Det gillas skarpt, nu blir det att hjälpa syrran att sätta i nejlikor i apelsiner:D
//Amanda

Day 3 lugn dag

Hejsan!

Inne på dag 3 i USA nu då. Vädret är fortfarande underbart. Just nu ligger jag vid poolen och solar. Förut var vi på en outlet där jag hittade en converse butik. Så jag köpte med 2 par, haha.

//Rebecca


Day 2 seaworld

Nu är vi hem komna ifrån seaworld. Jag har haft jättekul och snart ska vi nog lägga oss. :)

//Rebecca


Julstämmningen är på topp!

Hello!

Sitter hemma och packar in lite julklappar och lyssnar på julmusik, stämmning till 100%:D Det till och med snöar ute så nu verkligen känns det att det är snart jul!
Imorgon går jag sista dagen i skolan och det avslutas med mat på stan med en tjejkompis får se om fler följer med:D

Ha det bra

//Amanda

Dag 1 Florida

Hejhej!

Nu har vi varit i här i Forida i en dag. Vädret är underrbart varmt fast konsitgt nog fryser jag ibland fast jag är nog bara konsig, haha. Idag var vi på en galleria där jag köpte solglasögon (eftersom jag glömde mina hemma) och en söt klänning. Jag kommer visa kort för er imorgon skulle jag tro.

Nu har vi precis ätit mat så vi är mätta och trötta. :)

Jag hade tänk att ladda upp en bild men det tog så sjukt lång tid så jag gav upp. Imorgon om jag hinner kanske jag sätter mig nere i lobbyn. Det är bättre wifi där nere. ^^

//Rebecca





poolen

Just nu sitter jag vid poolen på hotellet och chillar.
Resan gick bra och Orlando är underbart! Hoppas ni har det bra hemma i Sverige!

//Rebecca


Packar

Har panik packat nu eftersom jag jobbade hela dagen igår när resten av familjen packade. Jag tror jag har fått med mig allt nu annars går det säkert att köpa där borta i värsta fall.

Men nu ska jag äta! Ni får h det så bra!

//Rebecca


Saturday

Hejsan!

Idag har jag jobbat och slitit hela dagen. Inget roligt att berätta kanske. Nu sitter jag i soffan och tittar på en film om tomtens bror.

//Rebecca


Lördag!

Hello!

Lördagen hitills har tillbringats i soffan med läxläsning och te! Har dragit på mig en förkylning så imorse när jag vaknade var jag inte så värst pigg:/ Så egentligen skulle jag vara inne i stan och spela match, men det fick man hoppa nu när man hade feber och allt. Tråkigt, men är glad att jag är sjuk nu och inte till jul!

Nu på måndag tar vi ett sista tag för att göra det sista provet på 2011! Kan inte fatta att det är ett nytt år snart!
Ha en bra lördag allihoppa:D

Bjuder på en gammal basketbild!


//Amanda

Amanda

Tror aldrig jag haft en sån här bra fredag! Jag har alltid lika roligt med dig Amanda! :D

//Rebecca


Friday

Hejsan!

Idag gjorde jag allra sista dagen i skolan år 2011. Det känns konstigt, det var ju inte längesen vi började i höstas ju! Fast de andra i klassen går ända fram till torsdag och jag kan inte låta bli att vara skade glad haha!

Just nu sitter jag och väntar på att Amanda ska kommer över. Vi ska mysa och ha det kul ikväll eftersom vi inte hinner ses någon mer gång innan jag åker!
Jag kommer sakna henne, fast jag tror hon kommer sakna mig mer. ;)

//Rebecca


En sista dag

Imorgon gör jag min sista dag för iår. De andra på solberga går dock i skolan fram till nästa torsdag, men jag fuskar lite och åker några dagar tidigare. ^^

Annars är det bra har inte så mycket läxor till imorgon eftersom kemiprovet blev flyttat till på måndag istället. Lite otur för jag måste göra det någon gång efter jullovet istället. Allt kan inte vara en dans på rosor här i livet!

//Rebecca


Fullspäckad dag

Hejsan!

Förlåt för att jag inte har bloggar tidigare, men jag har haft fullt upp hela dagen. I skolan gjorde vi nationella provet i matte och slutade efter det så jag hann med den tidiga bussen. Men ingen rast eller ro här inte, jag var tvungen att skynda mig med läxorna eftersom jag skulle in till stan igen för att vara med och hjälpa Amanda med hennes små basket barn. De var så söta!
Efter det var det dags för att rida och när jag kom hem efter den var jag tvungen att göra andra saker.

Ett litet inlägg fick ni idag i alla fall. ^^

//Rebecca


Solif

Hejsan!

Hoppas alla har haft en bra lucia! Det har i alla fall jag. Dagen började med att hela skolan tittade på esteternas luciatåg. Sedan hade vi julmys i klassrummen där vi fick lussekatter, festis och svara på några frågor som sedan lämnades in.

Efter det var det dags för solif finalerna, solif är skolans idrottsförening som leds av de 3:or som går idrott. De har haft en turnering nu under hösten och det var dags för finalerna idag. Volleyboll och fotboll stod på schemat men även skratt tävlingar och spex.
Bäst var när 3:orna dansade till "Sexy and I know it!". Då höll jag på att dö av skratt!

De som ville fick vara på med på solbergaklassikern i simning. Såklart var jag med och det gick hyfsat bra. Det skulle nog ha gått bättre om jag inte fick ont i armen, huvudet och magen, men det kommer fler år. ^^

Nu vill jag säga grattis till alla som orkade läsa denna långa text om min dag. ;)

//Rebecca



Gammal bild men har ingen bild från idag.

Owl

Köpte den här underbart fina ugglan idag.
Köpt på Guldfynd för 80:-



Sankta Lucia....

Hello!
Idag är det lucia, vad mysigt kan jag bara säga! Saknar faktiskt att vara med i ett Lucia tåg:/ men det är ändå lika mysigt att titta på ett som det är at vara med i ett!
HA en bra fortsatt lucia
//Amanda

Godnatt

Ville bara säga godnatt och hoppas alla får en bra lucia imorgon.

Puss och kram, vi hörs imorgon!

//Rebecca


En vecka kvar!

Idag är det exakt en vecka kvar tills vi åker till Florida! Längtar så. Det ska bli så roligt!

Idag har jag inte gjort så mycket, bara varit i skolan. ^^
Imorgon är det luciafirande i skolan, alltå inga lektioner. ;)

//Rebecca


Elverum



Här kommer en film från tävlingen som jag var på i helgen.

Ber om ursäkt för att det inte är något ljud i början.

Lussebullar

Efter luciafirandet, som ni kan läsa om i inlägget under, följde Amanda med mig hem och bakade lussebullar och hade skoj!

En av de bästa söndagarna jag haft på länge måste jag säga! ^^

//Rebecca


Lucia firande några dagar för tidigt

Imorse firade vi Lucia på simhallen. Gissa vem som var Lucia? Jo, jag! Var så sjukt nervös och gick tydligen väldigt fort men annars gick det bra. Eftersom vi inte har haft några repetitioner och ingen musik blev det lite kanon här och var, men det är sådant som hör till. ^^

//Rebecca



Black and white



Torsdag

Hellohello!

Snöat mer idag och det är så otroligt mysigt! Dock ska jag ju fira jul i 20 graders värme men det är ändå kul med snö. ^^

Idag har jag inte gjort särskilt mycket varit i skolan, klippt mig och packat till simtävling som jag ska på i helgen och kollat om mitt lucia linne passar. Linnet passade men var lite lortigt och behöver strykas. Det var tur att jag tog fram det idag och in söndag morgon så jag ska gå luciatåg på simhallen!

Peace!

//Rebecca


Onsdag

Hejsan!

Halva veckan kvar bara nu och sen är det bara en lvar tills jag åker till Florida! Det känns som det var förra veckan pappa kom och berättade att han hade bokat. Helt sjukt vad fort tiden går! Snart tar jag studenten, haha!

//Rebecca


Tisdag

Hejsan!

Insåg precis att det inte är länge kvar till jul och Florida! Det ska bli så otroligt skönt att komma iväg från kalla Sverige. Det enda som jag är lite orolig för är flygresan. Jag får alltid så ont i örat när planen ska landa, men nu ska jag försöka med nässpray och hoppas det går bättre!

//Rebecca



InfoLayout

Hello!

Sitter på skolan och har infolayout, det är faktiskt grymt kul! Man kan sitta och designa och hålla på med olika häften, passar mig perfekt! För tillfället så håller vi på med att göra en hemsida för våra förtag vi håller på ocg "startar" i ekonomin. Vi har även gjort reklam blad och affischer som är till för företaget.

Vårat företag heter MADSTYLE och är en modetidning för både killar och tjejer:D Det är ett väldigt roligt arbete att få hålla på med:)

Här är min affisch jag har gjort!


//Amanda

Sweet 16

Hejsan!

Hur är det med alla idag? Med mig är det jättebra! Det blev ingen träning eftersom vi bara var 2 så vi ställde in. Jag följde istället med Petra hem, eftersom hon fyller år idag skulle hon bjuda på tårta vid halv 6 men jag hade ingen stans att vara så jag följde med henne redan när vi slutade. Tårtan var mycket god och det var väldigt trevlig. ^^ 

Nu ska jag köpa microsoft office 2010 ÄNTLIGEN! 

//Rebecca


Julstämning

Just nu sitter jag och lyssnar på Justin Biebers julalbum och har julkänsla! Hade tänkt baka lussekatter men jag hann inte eftersom vi hade kalas för pappa förut. Kanske hinner under veckan eller på söndag. ^^

//Rebecca



Förra årets lussekatter.


Söndag

Vill inte prata om förmiddagen så ni får en bild istället.


Lördag

Hejhej!

Idag har jag jobbat järnet. Det är ganska mycket nu när alla norskar ska julhandla, i Charlottenberg är nästan alla som shoppar från Norge nämligen. Men det har gått bra. Jag jobbade 1,5 timmar extra eftersom de behövde hjälp men det gjorde inte mig något. Jag skulle ändå ha fått vänta på bussen i 1,5 timmar. ^^

När jag kom hem överraskade mamma med att ha köpt thaimat och det var otroligt gott!

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, lyssna på julmusik och ladda för KM imorgon.

//Rebecca



Fredagsmys

Sitter och tittar på "Bröllopsprovet" och myser i soffan.

Ha en bra fredag allihopa!

//Rebecca


Uppsats

Hejsan!

Just nu sitter jag och skriver på en uppsats till idrotten om bulimi. Inte världens roligaste kanske men den ska ju vara inne på tisdag och jag och Erica är långt ifrån klara. Vi måste minst ha en sida till på information och sedan måste vi skriva diskussion som är svårast av allt och där betyget ligger. Men nu lägger jag ned uppsaten för stunden så kanske Erica har skrivit något nästa gång jag loggar in. ;)

Ha en fortsatt bra torsdag!

//Rebecca


bloglovin Blogglista.se
RSS 2.0