Buisness woman

Hejsan!

Jag ska göra detta inlägg kort eftersom det mullrar lite borta i fjärran.

Dagen idag har i alla fall varit bra. Slutade skolan 14.45 så jag kom hem ganska tidigt. ^^

Ikväll ska jag rida. ;)

//Rebecca



Klädd lite som en buissnes woman idag. ;)


Today´s outfit


zebra

Hello!

Idag fyller min kära mormor år så jag var där lite och grattade henne med familjen och några släktingar. ^^
Efter "kalaset" gick jag hem gjorde lite läxor och tittade på TV. Jag skulle egentligen ha tränat men jag kände att jag ville ha en dag ledigt. Vi ska ju faktiskt börja träna på fredagar också nu. ;)

Fick även hem mitt nya iPhone skal idag. Det var inte lika fint som det såg ut på bild men det duger. ;) haha!

//Rebecca


Bomull i huvudet?

Hello!

Med tack vare en vän så har jag fått ett nytt uttryck att använda när man är förkyld/feber. Bomullshuvud och detta kan jag säga stämmer till 100% på mig! Hela kroppen värker och huvudet känns som bomull. behöver väl inte förklara eftersom alla vet (förhoppningsvis) ;) Hur det är.

Nu blir det att ta ett tag med läxorna och sedan krypa ner i soffan med en kopp te;D


//Amanda

Lördags mat på en måndag

Blev så otroligt sugen på pizza...


Första..

Hejsan!

Nu kära vänner har jag fått mina första läxor för terminen. Lite franska glosor och kemi (varningssymboler och redskap). Inte de värsta läxorna man kan få men jag märker att skolan är påväg att dra igång på rikitgt nu.
Fast det ska bli lite skönt att få rutiner igen. ^^

Annars har dagen varit bra. :)

//Rebecca




kavajen kommer från HM. Jag köpte den i Göteborg. ^^

Skön söndag

Hejsan!

Nu har simgrupperna på söndagar börjat. Det ska bli ganska kul att träna de små barnen. ^^  Även fast det var lite smått kaos idag, hehe.
Efter vi varit tränare, vi stora simmare, tog vi en springtur och ner i gymmet. Så kommer vi antagligen göra varje söndag och simma extra på fredagar istället.

Mer idag har jag inte hunnit göra förutom att beställa ett iPhone skal. ^^

//Rebecca


Åska

Hej! Hur mår alla idag? Jag mår prima dock lite smått huvudverk. Idag har jag varit inne i stan och tränat även fikat med de som var med på träningen och hyrt film. Det har oskat ganska mycket hos mig så när jag kom hem la jag mig i soffan och läste en bok. Helt okej dag än så länge och bättre blir den nog för vid 8 kommer amanda, då ska vi se på film. :D Tyvärr så får ni ingen bild eftersom jag bloggar på telefonen och vet inte riktigt hur man gör med bilder och sånt. :p //Rebecca

Hektisk vecka

Hejsan!

Då var första veckan av skolan avklarad! Jag har inte fått några läxor ännu men ändå har jag inte kunnat blogga någonting. Men jag har tränat, varit på möte och bäst av allt fått hem min vita iPhone 4! :D Jag är så otroligt glad! Finns det bättre telefoner? Inte enligt mig i alla fall. ;)

Snart kommer Amanda med familg hit på middag. Trevligt värre! :)

Ska försöka blogga bättre nästa vecka och under helgen. ^^

//Rebecca





Nu är jag...

...gymnasielev! Det är skönt att inte behöva ha de ämnena som jag inte tycker är särskilt roliga. Det är även skönt med en liten förändring. Visst jag sknar 9E men den nya klassen verkar bra den också trots att jag bara gått en dag än.

//Rebecca


Skolstart

Ja imorgon börjar skolan... det är lite nervöst faktiskt eftersom jag börjar gymnasiet nu så vet ju inte vilken klass jag får gå i eller någonting... Men jag hoppas på 3 bra år på solbergagymnasiet! :)

Nu ska jag nog snart lägga mig och läsa och sova så fort som möjligt (jag måste ju vara pigg imorgon ;) )

//Rebecca



Gammal bild.

Detta gör man på ett träningsläger









Vi kanske möjligtvis tränar lite också. ;)

Nedräkningen har börjat...

Hello!

Nu kan man väl säga att nedräkningen till hösten har börjat, eller? Skolan börjar för de mesta nästa vecka så snart dröjer det inte länge innan man går runt i tjockare jackor osv. Jag och och nog många andra vill ha kvar sommarvärmen lite till så man kan få njuta av solen och alla härliga sommarkläder.
Nu har jag inget emot hösten heller för det är nu det är kul att gå runt ialla butiker och fynda alla höstens trender.:D Något mer som är positivt för hösten är alla dagar man kan sitta inne med en kopp te och bara läsa en bok, vilket är något jag gillar!


  

//Amanda


Lite smått irriterad!

Hello!

Är lite smått irriterad på allt som är tekniskt! För jag är inte så teknikst så när allt krånglar så får jag verkligen damp! För nu har jag massvis med musik i min Ipod som jag inte vill ha där men jag vet inte hur man får bort det:( För det ligger inte ens i iTunes så vet inte hur jag ska få bort det. Ngn som vet så är jag väldigt tacksam för hjälp!

Dagen har annars varit bra har legat ute i solen och stekt men den senaste SOLO som sällskap:D Träning har jag även hunnit med så kommer sova gott ikväll!

Ha det bra
//Amanda


Film!

Hello!

Natten och kvällen har tillbringats hos en kompis:D Det blev mycket film och snack, alltid trevligt;)

Vi såg The Roommate och kan säga att jag gillade den. Det var ett tag sen jag såg en film som jag gillade men den här var faktiskt riktigt bra. Det ar lite av en thriller med Leighton Meester från Gossipgirl och Cam Gigandet från Twiligt i rolleran;) Även Minka Kelly är med i den men kommer inte på ngn film som hon är med så här på morgonen;)

Nu blir det snart att bege sig hem pch städa vilket inte är lika kul!

Bye
//Amanda



Beroende

Hejsan!

Amanda har gjort mig beroende av pretty little liars! Det är sjukt bra! Jag som inte ville bli beroende av någon serie som jag prioriterar först. Fast som tur är ser jag på internet när jag vill så det är nog inte så farligt.

Annars idag har jag inte gjort så mycket, gått en tur med hundarna och bara varit hemma och haft mys med mig själv.
Tänkte rida idag när fkatiskt eftersom det inte blev någonting i måndags. Om det inte blir idag så blir det ju inte förän nästa måndag när skolan börjar....

//Rebecca


Pretty little liars

Hej!

Idag har jag varit med Amanda, alltid lika kul! Vi spelade sims och tittade på första transformers filmen. Amanda visade även mig en serie på datorn som heter Pretty little liars, vi såg ungefär 5 minuter men det verkarde bra så jag tänkte titta klart på första avsnittet nu. Sen får vi väl se om jag blir beroende eller inte...

Jag har även hunnit träna idag. Det gick väl sådär, jag fick inte ont i armen men jag är ju så otroligt otränad eftersom jag inte rört en fena på nästan hela sommarlovet. Jag får väl skylla mig själv...

//Rebecca


Regn

Varför ska det regna och vara kallt nu sista veckan på sommarlovet när jag för en gångs skull inte jobbar? Det är en mycket bra fråga som inte jag själv kann svara på...

Nu är jag i alla fall hemma. Fikat med simgänget var mycket trevligt. Jag hann även gå lite på stan också så jag köpte block och en kalender till skolan.
Det blir nog ingen ridning idag föresten eftersom jag kom hem så sent men jag får hoppas det blir på onsdag. ^^

//Rebecca




Pink girl

Hejsan!

Hur mår alla idag? Jag mår toppen! Dock är jag lite deprimerad över vädret men man kan ju inte få allt här i världen.
Just nu har jag precis gjort mig iordning till i eftermiddag då jag ska in till stan för att ha en avskedsfika med simgänget. Paulina åker nämligen till Umeå på torsdag för att plugga. Jag åker tåg in så jag kommer in lite innan vi ska samlas så jag tänkte gå till bokia och köpa en kalender och block mm till skolan. Vi får se hur det blir med det. ;)

Ikväll kanske jag ska rida också om det inte regnar. det skulle vara roligt om det kunde bli ridning eftersom det var ett tag sen.


För övrigt kör jag på rosa idag, både naglar och tröja.



Let me see your future...


Fredag-Lördag i bilder

Fredag:






(Jag har ganska mcket hår i vissa lägen)

 
Lördag:






Jag har haft en underbar helg tack alla som var med! :)

Me myself and I

Idag har jag inte gjort någonting, bara varit hemma spelat sims 3 och umgåtts med famliljen Tessie och Berra. Helt okej dag tycker jag ändå. ^^

Vissa dagar måste man ta hand om sig själv också. :)

//Rebecca



Bjuder på en max osminkad Rebecca ;)


Lördag

Hej!

Kvällen igår hos Amanda var jättemysig! Vi förutom att Amanda och Anna somnade så jag satt och lyssna på CD-böckerna själv haha.
Idag åkte Anna hem ganska tidigt eftersom hon skulle någon annan stans. Men jag stannade kvar hos Amanda, vi såg på en film och sen fick vi se att det var fint väder ute så jag lånade Amandas gamla bikini så la vi oss i solen. Vi låg där i kanske 2 timmar. Det var underbart! :D

Nu har jag kommit hem och tagit mig en dusch och fixat till mig för senare ska jag till Amanda igen med familjen för en middag. Trevligt! :)

//Rebecca



Kör på denna outfiten, mysig men snygg. Tröjan är från rut m.fl som jag köpte i Göteborg. :)


Sommarlov

Nu kära vänner har jag tagit sommarlov!

Ska bli riktigt skönt att vara ledig några dagar nu innan jag åker på simläger och skolan börjar.

Jag ska även passa på att säga förlåt för att jag inte bloggat på 2 dagar men har verkligen inte orkat och när jag kommit hem från jobbet så har jg och familjen sett på film och sen hoppat i säng!

Ja ni, idag, vad har jag gjort idag. Jo jag har inte gjort så mycket tittat i resekataloger och tränat agility med Berra. Han var riktigt duktig faktiskt för att vara första gången! :)

Ikväll ska jag Amanda och Anna vara hos någon av oss och lyssna på alla våra CD-böcker från pollux och TL-klubben som vi var med i när vi var små. Det kommer förhoppningsvis bli kul! :D

//Rebecca


Släng det i sopsäcken

Hejsan!

Idag har jag för en gångs skull varit ledig!
Min lediga dag spenderade jag mest hemma för att sola lite, men även i stan då jag simtränade för första gången på 2 år känns det som. Fast det bara är ungefär en månad sedan jag simmade sist.

Nu har jag även städat ur min garderob. Helt sjukt vad mycket som jag inte använder längre! Det blev en stor svart sopsäck som jag nästan inte orkade bära, haha.

Hoppas alla har haft en bra dag!

//Rebecca


Måndag

Tja!

Idag har jag inte gjort så mycket. Bara jobbat och städat rummet lite. Imorgon är jag ledig och ska bara ta det lugnt och kanske vara med Michaela.

Mer har jag inte att skriva. ;)

//Rebecca


Cupcakes

Har haft en underbar dag med Amanda! Vi gjorde cupcakes och tittade på film. Fler sådana dagar borde finnas.





Helgen

Helgen har varit väldigt bra! Förutom att det var väldigt kallt och Anna ville aldrig hem så jag fick gå och frysa. Men det var väldigt kul ändå och Timbuktu var väldigt bra.
Fler sådana helger vill jag ha. ;)
Utgångarna sätter föresten sina spår, jag är otroligt trött. Tror aldrig jag varit så trött förut. Jag sov till klockan 12 fast jag skulle nog ha sovit längre om inte Johannes ringde.

Snart kommer Amanda och då ska vi baka cupcakes, mumsigt! Riktiga amerikanska cupcakes ska det bli!

Ha en bra dag!

//Rebecca



Igår hade jag på mig detta.

Utgång!

Hejsan!

Just nu sitter jag och taggar inför utgång med musik. Jag, Amanda och Anna ska till Arivka hamnfest och se bland annat Timbuktu. Vi var även där igår och såg Veronica Maggio. Igår var det riktigt kul hoppas på samma idag. :)

Hur är er helg?

//Rebecca


Jobb och Thai:D

Hello!

Ännu en jobb vecka avklarad och nu väntas en välfötjänt helg med mycket skoj! Kan säga att man inte var lite trött när man skulle avsluta den här veckan och jag var inte det den enda;) Prata fullständigt kunde man inte och man kunde inte heller försöka förklara för folk vad man mena så alla meningar avslutades emd skratt, men det är aldrig fel det heller. Jobb dagen avslutades med thai mat på en av thai resturangerna i stan med kollegorna;D

Ikväll blir det hamnfesten med Veronica Maggio och The Baseballs bla:D Jämt nu så känns det inte så lockande med tanke på vädret regnet bara öser ner:( Hoppas det blir lite ändring på den fronten! Ha en bra helg allihopa!

//Amanda

Torsdag den 4 augusti

Hejsan!

Idag har jag inte något särskilt att berätta. Jag har bara jobbat hela dagen.

Denna helgen är jag och Johannes ensamma hemma. Det kan kännas kul men det är inte lika kul när man kommer hem och upptäcker att det inte finns någon smörgås eller pålägg. Men får väl köpa det imorgon.

Vi hörs!

//Rebecca



Köp i Göteborg-klocka




Namn "White virgin".
Köpt på Ur och penn.
Pris 300 + försäkring på 70 kr.

Båttur

Hejsan!

Idag i det fina vädret var jag och familjen ute på en båttur till Borgvik. Det var väldigt mysigt. Jag tog väldigt många bilder också. Kul! Dock kanske det inte var lika roligt att åka båt i cirka en timme hehe.

//Rebecca










Var otroligt fint där med många fina gamla hus och bäckar. Fler bilder kommer någon annan gång. :)

Magi

Voltaren gel är ren magi. Jag hade jätteont i ena hälsenan men efter voltaren gel försvann det mesta!

Magi...


Maybe it´s all lie but it´s the closest thing I have got to happiness




Förlåt för att jag inte bloggat på ett tag men jag har inte haft någon lust över huvud taget och så har jag ju varit i Göteborg med Amanda också! :D
Köpt mycket fint till hösten som ni kommer att få se lite då och så.

T-shirten på bilden köpte jag i Göteborg. Gillar trycket på t-shirten skarpt.

//Rebecca


bloglovin Blogglista.se
RSS 2.0