Inför resan

Var och köpte denna underbart fina necessär till resan över jul. Nu hoppas jag att allt smink, tandborste och andra nödvändigheter får plats.



Onsdag

Hejhej!

Nu har halva veckan gått och vi har bara franska läxa kvar till imorgon denna veckan i alla fall. Nästa på tisdag ska en uppsats vara inlämnad och så har vi bokcirkel på svenskan. På måndag ska vi även skriva en liten recension till en bok vi håller på att läsa. Så allt som allt har jag hela 2 böcker att läsa plus den som är utanför skolan som jag inte rört på flera veckor!

Hoppas alla har haft en bra onsdag!

//Rebecca


Julen närmar sig!

Hello!

Nu börjar det närma sig december och jul, kan verkligen inte vänta tills det är julafton! Det känns som när jag var liten och man sitter och väntar på julafton med alla klappar och allt! Jag längtar såklart också till klapparna men också till att få samla familjen och bara ha det mysigt.

Sen är ju allt runt omkring julen också super duper mysigt som alla ljus och tomtar osv;) Är nog lite av ett julfreak! Men det tycker jag bara är bra! ;P
Blev ett litet knasigt inlägg men kan lova att det kommer bli fler julinspererande inlägg!

//Amanda


Egen lägenhet

Hejsan!

Hur har er tisdag varit. Min har varit sådär fick ingen luch eftersom jag var hos tandläkaren så jag fick ont i magen men nu mår jag bättre. :)
Efter skolan gick jag, Erika och Stina till pizzeria Charlie för att äta en hamburgetallrik. Erika hade kuponger så hon  bjöd oss på dem. Inte helt fel. ^^ Efter det gick jag och Erika till hennes lägenhet för att skriva på vår idrottsuppsats. 

När jag var i Erikas fina lägenhet så blev jag så otroligt sugen på att ha en egen också. Jag vet att det är ganska onödigt eftersom jag endast bor 1.5 mil ifrån skolan. Så lägenhet för min del får nog vänta ett tag. :P

//Rebecca


Chattar

Just nu sitter jag och chattar med min tysk. Kul! Och jag har nu insett att jag inte är allt för dålig på engelska eftersom hon i alla fall förstår vad jag säger. ;)

//Rebecca


Måndag

Hejsan!

Ny vecka nya tag, som tur är har jag inte allt för mycket att göra den här veckan (än så länge i alla fall). Bara en hel del böcker att läsa, men inget prov eller likande. ^^

Måndagen har än så länge varit bra tyvärr så blev simträningen inställd men det var ganska skönt ändå. :P

//Rebecca


Söndag

Hejsan!

Imorse började jag dagen med att vara tränare och gymma men sen när jag kom hem lade jag mig i soffan och tittade på Mysteriet på Greveholm. Det är lungt den bästa julkalendern någonsin! :)
Snart ska vi i familjen äta hemlagad pizza. Helt okej söndag. Dock finns det saker jag borde ha gjort men det får jag ta nästa helg eller något, haha.

//Rebecca



Det enda som fattas är lite godis. ;)


Almost Christmas



Lördag

Today I don´t feel like doing anything!!!


Fredag

Hejsan!

Äntligen fredag igen och helgenn knackar på dörren. Synd för mig så att jag kommer få sitta hela helgen med läxor. Jaja lite tid till annat får jag nog jag måste ju till exempel städa. Haha sjukt roligt helg jag kommer få. ;) Men jag ska inte klaga det kunde varit värre.

Snart ska jag iväg och rida. Inte så jätte taggad nu när det är så kallt, men får trösta mig med att det snart bara är 3 veckor kvar till vi åker till Florida och till värmen! :D

//Rebecca



Det skulle inte vara helt fel att ligga på en stand i Florida nu alltså!


Torsdag

Hejsan!

Helt okej torsdag så här långt. Jag har mejlat lite med min tysk och gjort franska prov som jag tror gick ganska bra! :)
Nu ska jag snart bege mig in till staden för att träna.

Peace

//Rebecca


Utbytes student

Hejsan!

Jag har blivit antagen till att vara utbytes student i tyskland i en vecka till våren! :D Och till hösten kommer "min tysk" till mig. Det ska bli så roligt! Även om jag inte pratar tyska så fick jag vara med. Börjat mejla lite med min tysk och jag tycker hon verkar trevlig. ^^

Annars är allt bra mycket i skolan bara.

Vilket radom inlägg, men jag har verkligen ingen inspiration nu.

//Rebecca



Bjuder på en bild ifrån Frankrike.

Trött och seg, jättebra!

Hello!

Idag kan man säga att jag inte var ngt annat än grymt trött och så seg så jag tror att snigel skulle ha gått om mig när det gäller i princip allt! det blev inte heller bättre av allt gick dåligt dels på träningen och så krånglar allting rent allmänt! Är inte det egentligen typiskt att när man har en dålig dag så krånglar allt så att det blir ännu värre! Jag hatar det iaf!

Men får ta nya tag inför imorgon!
Godnatt allihopa:D

//Amanda


Monday

Hejsan!

Helt okej måndag har det varit idag. Inte gjort så mycket i skolan dock har jag 2 prov den här veckan så jag kanske inet hinner blogga så jätte mycket.

Nu ska jag se på 2½ män och modelljakten i reklamerna. ^^

Ha det bra!

//Rebecca


Utmanaren

Hejsan!

Nu så här på mogonkvisten har det varit utmanaren för de små simmarna. Alla är lika söta och ivriga. Jag var såklart inte med trots att jag inte skaffat alla "guld tider" på hundrameters sträckorna, haha jag är nog bara lat.

Nu är jag hemma för jag kunde inte träna, jag har fått jätteont i armen av jobbet igår. Det känns inte så bra att åka in dit igen nu och jobba. Men jag får be om att gära något annat ön vad jag gjorde igår.

//Rebecca



Bjuder på en gammal webcam bild i brist på andra biler. ^^

Lördag

Hello! Kan säga att filmen var grymt bra, iaf enligt mig! Det är till och med den bästa än så länge! Jag kan absolut inte fatta hur jag ska orka vänta ett helt år till resten av filmen kommer ut... Det kommer bli kanske ett litet problem;)

Lördagen kommer iaf spenderas hemma och bara ta det lugnt med några bra filmer osv.

Ha det bra!
//Amanda

Friday!

Äntligen fredag!
Idag kom jag på att jag vill läsa på Chalmers eftersom det verkar så roligt, haha! Det var nämligen en kille som kom och pratade för oss om Chalmers idag, dock har jag ingen aning om vad ska ska bli så det kanske inte blir chalmers så vi får se vad det blir. Det är ju ett tag kvar. ^^
Snart är det säsongs premiär på vampire diaries i Sverige. Jag har ju redan sett halva säsongen på internet men det ska bli skönt att se det med svensk text. ^^
Senare ikväll ska jag även på bio med Amanda. Breaking dawn ska vi se!

Grattis till alla som orkade läsa!

//Rebecca


längtar, längtar, läängtar!

Hello!

 Ikväll smäller det! Jag ska äntligen få se Breaking Dawn! Jag har längtat såå mycker efter det här, tror inte jag var så här inför de förra filmerna men det kan ju bero på att jag tycker 4:e boken är bäst! Nu vill jag inte låta för hysterisk men ville bara ha det sagt;)

 Dagen har annars varit bra är inne på slutspurten av 3 timmar företagsekonomi! Det är inte det roligaste att ha på en fredag mend et är rätt okej när man är så mycket inne på nätet ist för att jobba;) Ni får ha en bra fredag, det vet jag att jag kommer ha iaf:D

 //Amanda


Torsdag och snart helg

Hejsan!

Det ska bli så otroligt skönt med helg snart. Dock ska jag jobba och slita med det är inte samma sak som att gå i skolan. ;)
Idag har jag äntligen fått min bok på engelska som vi ska läsa i skolan. Vi skulle egentligen ha börjat med den förra veckan med jag var ju tvungen att beställa min ifrån karlstad och där för kom den idag. Men det är nog ganska lugnt eftersom jag läser så mycket annars så går det nog ganska snabbt att komma ikapp. ^^

//Rebecca


torsdag 17/11

Hello!
Idag slutade jag tidigt så passade på att åka hem till farmor och farfar och ta det lugnt innan träningen ikväll. Fick även för mig at räkna matte så jag sipper göra i helgen och det kan jag säga att det inte är ofta man ser mig göra;) Men nu är jag klar och ska nog titta lite på tv ist.
Ska även börjar ladda inför bio imorgon kväll!  Ska se BREAKING DAWN part 1!!!! aaah kan inte vänta vill se den nu!
SKriver snart igen!
Ha det bra!
//Amanda

Kort dag

Hejhej!

Idag hade vi ingen idrott som vi vanligt vis har på morgonen så vi började dagen med fysik klockan 10.15. Vi slutar även 14.15 varje onsdag så vi hade bara tre lektioner idag. Jag klagar inte precis. ^^

Snart senare ikväll ska jag åka iväg och rida en sväng och sedan sova. Nu ska jag fortsätta lite med läxorna som jag har till imorgon och fredag. ^^

//Rebecca


Fika

Hejsan!

Jag älskar min klass! Alla är så otroligt underbara! Idag gick alla tjejer i klassen utom en till City och fikade, väldigt mysigt. :) Det är inte alla klasser som gör så med alla. ^^

Annas idag har jag inte gjort något speciellt förutom varit på biblioteket och lånade böcker om ätstörningar till en uppsats i skolan.

//Rebecca


Monday

Hejsan!

Måndag idag då. Ny vecka nya tag! Än så länge har vi faktiskt inte så mycket läxor, bara några stycket till tosdag och fredag. Jag klagar inte.
Idag efter skolan gick jag och simmade som vanligt och nu sitter jag och kikar på modelljakten.

Hoppas alla har en bra måndag!

//Rebecca



Bilden är på Berra vi precis hade hämtat honom och han var nära att bli döpt till Trasan på grund av att han tyckte om trasan på bilden. ^^


Teddybjörn

Berra den sötisen fick en nallebjörn av oss! Han är så gudomligt söt!


Eftermiddag

Ja nu är det eftermiddag och jag har varit hemma ett tag nu. Jag har bara vilat duschat och räknat lite matte. Jag börjar bli riktigt trött nu efter att ha sovit 5 timmar inatt. Inte det smartaste jag har gjort men jag funderar på att inte titta på Pan am ikväll utan gå och lägga mig tidigt istället. Vi får se hur jag gör.

//Rebecca



Bild från simsällskapets 80 års kalas igår.

Hård dag

Hej!

Just nu sitter jag på McDonalds och äter. Har haft stalljour sen kl 7 och även hinnit ha simgruppen i en timme. Snart ska jag tillbaka till stallet för att mata dem och kanske ta in dem. Det är tur att jag slipper ta kvällspasset i stallet också!

//Rebecca


Kväll

Kalaset på simhallen var roligt och tårtan var god. ^^ Alla barn är så otroligt söta!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Senare ska jag i alla fall mysa i soffan och titta på film.

//Rebecca


Lördag

Hejsan!

Hur är det med alla idag? Med mig är det toppen, jag började dagen idag med en sovmorgon (inte så ofta jag får det) och sedan har jag bara legat i soffan och latat mig. För att göra denna lördagen komplett tänkte jag sätta mig och spela lite "Black and white" innan jag åker till simhallen för 80 årskalas. Simklubben fyller nämligen 80 i år. ^^

//Rebecca


Bättre och bättre

Hejsan!

Jag såg på Elsas värld förut och det var bättre idag än vad det var förra veckan. Kanske kan vara värt att se ändå. Vampire diaries är fortfarande lika bra! Kan nästan inte vänta till nästa vecka då jag kan se det med svensk text!

Ha en fortsatt trevligt fredagskväll! Själv ska jag gå och lägga mig.

//Rebecca



Bilden är gammal och togs när jag och Amanda gjorde cupcakes i sommras eller något.

11-11-11

Alla har nog redan märkt det men idag är det 11-11-11. Det inträffar var 100rade år. Lite cool om man tänker efter.

Jaja, fredag idag, skönt. Nu ska jag se på vampire diaries senare ska jag och rida. Helt okej fredag ändå. ^^

Chokladens dag är det idag också om ni inte visste det så nu får ni äte choklad i stora lass!

//Rebecca


Utvilad

Hello!
Den här veckan har gått riktigt fort faktiskt! Det kan kanske bero på att jag är ovanligt pigg och har sovit så bra den här veckan så jag känner mig jätte pigg när jag vaknar. Får se hur länge det håller i sig, om jag har tur så försvinner det inte allt för fort! Nu ska jag kolla på alla engelska glosor vi har till nästa tisdag. Är verkligen ute i tid så det är ett bevis på att jag har mer ork den här veckan!

Ha det bra
//Amanda


Inspiration

Vill du ha kläd inspiration bli då medlem här: http://fasholista.om

//Rebecca


Torsdag

Hejsan!

Den här dagen har inte varit allt för jobbig och det kan man faktiskt unna sig ibland. ^^
Till imorgon har jag bara kemilabbrapporten som jag ska göra ikväll. Annars är jag ledig! Eller ja, jag ska ju in och träna men det räknas inte. ;)

//Rebecca


Hoppa

Precis kommit hem från stallet nu och det gick helt otroligt bra! Synd att det var sista gången på några veckor som vi hoppar nu... Jag får satsa på dressyr nu i 3 veckor. ^^

//Rebecca


Trötter

Hejsan!

Nu har halva veckan gått så nu går det bara utför. Idag blev jag på sista lektionen så otroligt trött. Vet inte vad som hände hjärnan bara kollapsade, hehe. Nu är jag i alla fall lite piggare och försöker skriva en diskussion till labbrapporten i kemi som handlar om kristallvatten i kopparsulfat, verkligen inte roligt. Jag har fått ihop några rader men vet inte om det räcker, som tur är har jag en dag till på mig imorgon. ^^

//Rebecca


McDonald´s drive thru song



Bara för skön.

Brandkåren

Hejsan!

Idag hade vi bara lektioner halva dagen eftersom vi på eftermiddagen hade besök av brandkåren. Vi fick släcka lite bränder och titta på när de gjorde saker. Helt okej dag i alla fall. ^^

Nu ska jag försöka göra lite mer kemi och sedan drar jag in och tränar. Tror inte jag har tränat en enda tisdag på flera veckor! Inte bra alltså.

//Rebecca


Clothes

Idag har jag knallat runt i det här trots att jag varit hemma stort sett hela dagen.


Happy song


Kemi

Eftersom jag ändå är hemma och mår mycket bättre nu kan jag ju använda tiden till något nyttigt som kemi. ^^


Home

Hej!

Nu ligger jag hemma i soffan och tycker synd om mig själv. Jag var tvungen att gå hem från skolan eftersom jag fick så ont i magen och trodde för några minuter att jag skulle svimma. Men nu mår jag bättre, värktabletten jag tog i morse har nog börjat värka nu. Tur att det finns Alvedon, panodil och Ipren och allt vad det nu heter! För om inte det fanns skulle jag nog inte blogga nu, hehe.

//Rebecca


Work

Hej!

Sart ska jag iväg till Charlottenberg för lite jobb. Men innan det ska jag få MAT!!! Jag är så grymt hungrig så jag et inte vart jag ska ta vägen! 3 timmar i en simhall gör en hungrig, haha! Men man ska ju faktiskt alltid äta mat efter träning tänkt på det. ;)

//Rebecca


Gråta

Hejsan!

Igår kväll såg jag och Amanda på "Marley & Me". Den filmen är så otroligt bra och vi gråt ikapp i slutet. Sen gråt jag tills jag somnade. Om ni inte har sett den filmen tycker jag att ni ska göra det. Den är värd att se.

Idag har jag inte gjort så mycket bara jobbat och slitit. Men ikväll blir det mys igen med familjen. ^^

//Rebecca


Mys

Hejsan!


Den här dagen har varit kommer kommer bli mysig. Först kom Amanda hit ett tag innan hon skulle träna, då köpte vi chips (och jag köpte även med en Frida tidning) för att ladda upp med ikväll. Då kommer nämligen Amanda hit igen för att se nya avsnittet av Vampire diaries och även avsnitt från säsong 2.
Helt okej dag om ni frågar mig.

//Rebecca


Elsas värld

Nu har jag precis tittat på Elsas värld på tv 3 play. Tyvärr måste jag säga att jag är sjukt besviken! De hade ju ingenting rätt ifrån boken. Det enda rätt var väl att Elsa kom från Borås, bott i New York (fast fel årstid) och startade en blogg.

Jag blev riktigt besviken men jag måste nog ändå kolla om det blir bättre eller inte.

Ni som inte läst böckerna gör det! De är väldigt mycket bättre.

//Rebecca


Nytt till garderoben

Hejsan!

Den är dagen finns det inte så mycket att säga om så jag tänkte visa vad jag köpte i Karlstad i tisdags istället.

//Rebecca



Skjorta - H&M



Tröja - Gina Tricot



Halsband - Gina Tricot



Ring - Gina Tricot

Jag köpte även lite underkläder och en hårinpckaning. ^^


Ride an elephant?

Hejsan!

Nu har Amanda åkt hem för länge sedan och jag har hunnit rida och tagit en dusch.
Som Amanda sa förut kom vi på något att göra till slut. ^^
Vi såg på "water for elephants" (därför tyckte jag rubriken passade, jag har ridit och filmen handlade om en elefant, fattar ni? ;) )
Vi köpte även glass som vi åt. Gud vad onyttiga vi är, men det är i alla fall bättre än godis.

//Rebecca


Mys med Ben&Jerrys och film!

Hello! Nu börjar det hända saker här;) vi har kommit fram till att vi ska se film och äta glass! Vilken bra fantasi vi har eller hur? Får hoppas vi hittar ngn bra film bara;) Ha det bra // amanda

Oscocialt

Hejsan!

Nu har Amanda kommit hit och vi gör inte något. Vi sitter i en varsin soffa och grejar med mobilerna, teknik är farligt. ;) nej nu får vi ta och hitta på något!

//Rebecca


Life is good

Sitter och slappar lite i min nya älskade mössa från H&M. Life is good. ^^

//Rebecca



Karlstad! ;)

Hello!
Nu har jag precis kommit hem från Karlstad. Det blev lite shopping som ni får se imorgon eller kanske ikväll om jag hinner och orkar.

//Rebecca


bloglovin Blogglista.se
RSS 2.0