I can not pretend that everything is as it should......

Varför ska alla dagar bara gå upp och ner?
Känner att denna dagen är den dag då allt verkligen är piss! Det syns på allt jag gör till och med musiken avspeglas på mitt humör, inte kul.
Inget som jag har testat hitills har funkat inte ens godis och en bra basket match:/
Får hoppas att morgon dagen blir bättre då jag får träffa mina underbara tremänningar;P
// Amanda




Yes...

Så gick det med det. Att lägga sig tidigt alltså. nu är klockan 10 över 10. Till mitt försvar har jag kollat på Kenza & Tyra show faktiskt. ^^

//Rebecca

Mästare på Cluedo

Hejhej!

Idag fyller min broder Johannes 11 år! Grattis till honom!

Har käkat lite tårta och bullar. Johannes fick även spelet "cluedo" som vi spela. Inte för att skryta men jag vann då. ;) haha.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen sova tidigt för engångs skull. 

Till helgen är det simtävling också! I Hagfors. Kommer antagligen inte gå så jätte bra med tanke på att mitt muskelfäste glappar lite så jag har bara tränat 3 gånger på 2 veckor. Det känns ju bra. Men kul kommer det bli i alla fall. 

//Rebecca

 

Dunka,dunka!


Musik
Music
Musique
Musica
Musiikki
                               Löve it ;p
     

Trött igen

Så ofantligt trött, ska sova nu. Hörs imorgon.

//Rebecca

Klantig värre

Hur kan man vara så klantig att man bränner köttbullarna?! Det kan man fråga sig. Jaja, pastan blev bra i alla fall. ^^

//Rebecca

Monday

Hej alla! ^^

Nu är det måndag igen och under denna veckan väntar 2 muntligaredovisningar och ett matte prov. Yey!
Nu ska jag snart göra lite mat. (Är ensam hemma). Blir nog köttbullar och makaroner vilket det nästan alltid blir när jag gör mat. För jobbigt att göra något mer komplicerat. Haha.

Vid kl 18.00 ska jag iväg och frysa ihjäl när jag rider, men det har sin lilla charm det också.

Ha det så bra så länge!

//Rebecca

Söndag!

Idag har man då varit i Karlstad och spelat 2 matcher,gick riktigt bra om man får säga det själv. Vi vann faktiskt ena och förlora ena men alla var grymt duktiga ändå:D Har brännmärke på knä som tack för att jag skulle ta bollen,men det är bara att skita (fick ju tag i bollen iaf)

Har också varit på kalas så har nog ätit tårta för några vecker framöver;P
Nu blir det att krypa ner i soffan och mysa lite md ngt bra på tv:en:D
//Manda

Header

Har fixat en bild som header, tyckte det blev så tråkigt annars. Ska snart försöka fixa photoshop så jag kan fixa en "proffsigare" design.

//Rebecca

Elsas mode

Har legat och läst "Elsas mode" jätte länge. Tycker den är jättebra. 

Det handlar om en som heter Elsa och har flyttat till Stockholm från Borås. En kväll får hon idén att skapa en modeblogg. Bloggen blir jätte stor och Elsa får gå på modevisningar och andra fester. 

Den tycker jag ni ska läsa, har inte läst ut den själv än eftersom jag inte hinner läsa så mycket nu förtiden. Lite trist men så är det...

//Rebecca

 

Trött

Halloj!

Nu har jag precis kommit hem från simningen, jag är jätte trött!
Har ju bildprojekt som måste göras också, ska ju redovisa den imorgon. Inte roligt.

Hörs nog mer senare, när jag piggnat till lite.

//Rebecca

Hemma nu

Nu är jag hemma igen. Kul var det hos Michaela i alla fall. Åt godis kebebrulle och kollade på "Eva & Adam". Hann tyvärr inte se hela första säsongen det får vi göra någon annan helg.

Nu ska jag nog snart sova, ska ju upp halv 9 imorgon för att åka till simhallen och vara tränare för min och Eriks grupp och även träna själv. Får Hoppas det går bra med armen. Men det borde det göra efter att ha vilat i 2 veckor.

//Rebecca


OMG!

Måste säga att Kissie är ganska sjuk huvedet! Hon är reda smal så varför göra någon sårts fettsugning?!
Herregud säger jag bara!


"Åh.. Imorgon klockan 09:00 ska jag bli smal, smalare än någonsin! Mina lår kommer försvinna helt, känns underbart! ;) Låren och magen kommer minska, dock inte nu den första veckan som jag eftersom jag kommer svälla upp. Kommer vara rund och go, lär ju ha panik hela veckan men det är det värt. Efter veckans slut kommer jag sjunka ner och bli mindre igen :)"

 

Hon har ju nästan inga ben! OMG!

 


Ballonger!

Hejhej!

Nu är jag hemma från Edandagen. Det ar ganska kul. Amanda gick hem efter typ en halvtimme. Fast då kom Michaela. Vi kollade på Nellie, ni vet hon som var med i Idol. Det är lite coolt det tycker jag. Me hon skulle ha gått vidaree till fredagsfinalerna tycker jag. Efter Nellie gick vi till banken och tog fika och en var sin ballong.
Nu sitter jag och Michaela hos Michaela med en var sin dator. Haha, jag vet vi är nördar! xD

//Rebecca


Kallt,choklad och trevligt sällskap:)

Iskallt ute och vi precis varit nere på det så kallade edanedagen! Inte speciellt kul, men men Rebecca ville delta i godis regnet men det gick inte så bra med den saken;P Sanningen är att hon inte vågade gå fram pga alla 5 åringar som stod där och skrek efter godis. Så det blev att vi köpte godis på affärn istället..
Nu sitter vi här och funderar på att bege oss nere igen och se på Edaes stolthet, bandet "Wha" men får se hur det blir med den saken om jag få bestämma;)

//Amanda


9 ÅR!

Har inte tänkt på det förut men jag och Rebecca har varit vänner i 9 ÅR!
Kanske börjar låta som en som har varit gift i 9år men är bara så glad att jag har en vän som Rebecca!
Du är Guld värd!

  //Amanda

Skäry

Nu går jag runt och är rädd för att få en fluga i ögat!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/discovery/article7979325.ab


//Rebecca


Trååååkkigggttt

Jag har så otroligt tråkigt man kan ha! Kamils telefon är antagligen trasig också så får inte tag på honom. :/ Livet är hårt...

//Rebecca

Sista dagen

Idag var det sista dagen på KPMG. Lite tråkigt men skönt med halg i alla fall.
Har ingenting inplanerat för tillfället får se vad det blir. Antagligen sitter jag vid datorn hala kvällen fram till Idol och sedan datorn igen efter Idol. Om inte någopn räddar mig som jag hoppas någon gör!

//Rebecca

Tårta tre dagar i rad

Hejhej!

Sista dagen på KPMG imorgon. :/ Iof ska det bli skönt att komma tillbaka till skolan och träffa alla kompisarna igen. ^^ Fast på KPMG får man ju tårta nästan varje dag. ;) Fast idag var det smörgåstårta och det tycker inte jag om.
Idag är det egentligen träning fast jag stannar hemma och vilar armen idag istället. Det gick ju inte så jättebra i tisdags, vill ju att armen ska läka först så jag kan börja träna på riktigt igen. Tävling nästa helg också får se hur det går nu när jag inte tränat så hårt.

//Rebecca

Grått?

Blir det gråare och gråare ute för var dag som går? Tror det är faktiskt så inge kul, blir bara helt depp av det..
Men till ngt annat, klippte och slingade håret igår:D Känns bra men en förändring men vet inte om det blev så bra som jag hade hoppats men får väl vara så ett tag. Så numera är man brunett istället för blondin blir att färga hela håret nästa gång:D

//Amanda

Regn

Jag gillar inte regn, speciellt inte när ingenting man har på sig är vattentätt så man blir jätte blöt och luggen blir helt konsig.
Idag på praoen fick jag i alla fall tårta eftersom en som jobbar där var nygift, så då glömde jag bort regnet för en stund.

Angående kladdkakan igår så belv den inte så bra. Eftersom vi inte hade någon kakao så tog jag i extra vanilgsocker så den belv som den blev. Den gick att äta i alla fall.


//Rebecca


Kpmg

Hejhej!

Idag var första dagen på en praovecka på KPMG. KPMG är ett företag som hjälper företag med ekonomin. Det var ganska drygt men imorgon ska jag få vara med på ett möte. Haha.

Nu ska jag snart duscha och sen göra kladdkaka är så himla sugen.

//Rebecca




Måndag!

Måndag igen då, det gick väldigt segt blev inte bättre av att träningen var inställd:/
Men dagen blev räddad av att det fanns en ny Solo tidning hemma och vänta på mig:D Gillas grymt mycket;P
Nu blir det och äta och sen titta på lite läxor..
Hej så länge

//Amanda

solo-11-2009-18_104313527

Gårdagens kväll

The last song är jätte sorlig!

Både jag, Amanda och Andrea satt och stor gråt. Om ni ser den så förstår ni.


Läxor på en lördag

Jag har gjort lite läxor på en lördag! Herregud det tror jag aldrig har hänt förut. Fast det är ju lite panik nu faktiskt. Vi håller på att göra en egen ordbok på svenskan. Då ska vi göra helst ett ord till varje bokstav. Jag har gjort 14 av typ 28 eller 29. Ska göra 2 ord på några boksäver också så jag slipper göra q, w, x och y. Fast min lärare sa att jag skulle göra så många jag hann. Jag har gjort ganska många ändå om man jämför med andra i klassen.

Ikväll ska jag till Amanda och vi ska se på "The last song" och äta tacos.

//Rebecca


???

Har inget speciellt att skriva om idag, det kom inte upp allt för knäppa tankar förutom en men den fick jag svar av min kära mor;)

För det var så att jag satt och tänkte på ålder och så och då kom jag att tänka på tvillingar. Om det är så att de föds på nyårsafton och den ena föds före tolv på natten och den andra efter tolv. Då är ju de födda i olika år men är fortfarande tvillingar;P Tyckte detta var lite kul att skriva:D Knasig jag är!

// Amanda

Bålsigt

Det blåser jätte mycket ute nu, eller det gjorde det i alla fall förut när jag Jenny och Anna var vid en björk och hängde upp keramik grejer i trädet. Vi fotade till ett bildprojekt. Hoppas det blir bra. Har ju redovisning nästa måndag men ingen mer lektion innan dess så måste göra resten hemma. Hur ska vi hinna det när alla är lika upptagna hela tiden. Hum, det är bara vänta och se. ^^

//Rebecca





"Livet är som en direktsändning, den går inte i repris"

Halloj!

Har börjat tänka för mycket och då menar jag inte om skolarbete och alla andra "smarta" saker man måste tänka på varje dag!
Nee, inte något sådant har gått runt i mitt huvud utan det är mer konstiga saker som man tänker på men kanske inte allt för ofta.

Har bla tänkt tillbaka på alla de där pinsamma ögonblicken man har, är de verkligen pinsamma eller är det ngt man bara inbillar sig? För det är nog bara jag själv som kommer ihåg det en vecka efter det har hänt medans andra bara har det som ett suddigt minne i bakhuvudet. Det är skillnad om det finns på film;)

Detta är en av grejerna som har som har kretsat i mitt lilla huvud resten tar jag ngn annan dag:D

// Amanda


A friendship that can end never really began!


                                                  

Run RUN RUUUNN!!

Nej nu ska jag pallra mig ut för att springa! Eftersom jag inte får träna måste jag ju ändå röra lite på mig. (Inte alls likt mig men)


Skolsörerskan

Har varit hos skolsköterskan idag eftersom jag har haft ont i armen när jag simmat. Hon trodde att det var något med muskelfästet. Så jag måste vila i en vecka och det kunde ta 2-3 veckor innan det blev borta. Inte bra detta.


Dagens:


Dagens

Dagens:



Jeanstights - Veromoda
Tröja - Veromoda


101010

Idag är det den 10/10 2010 det är ganska kul när man tänker efter.

Nu är hösten igång för fullt det märks, det är ganska kul att fota faktiskt. Var ute och tog lite bilder förut.




Eftersom jag inte har photoshop är bilderna oredigerade. Man kan få riktigt bra bilder trots allt.

//Rebecca


Resultat

Resultatet av hårfärgningen blev riktigt bra tycker jag. ^^



Färga håret

Snart ska jag färga håret. ^^
Hoppas det blir bra haha. Borde ju egentligen ha köpt 2 st förpackningar men det fanns bara 1 kvar så vi får hoppas att det räcker.

Den här färgen har jag köpt:



"Mörk mahogny brun" tror jag den hette.

//Rebecca

Så som den dagen man klarade bubble shooter, vad fan ska jag göra nu!?

Min facebook status:

Rebecca Finne
Ta bort

Rebecca Finne Äntligen! Efter att ha suttit flera timmar har jag äntligen klarat BUBBLE SHOOTER!!! :D :D


Världens roligaste sysselsättning!


Lugn fredag

En skön lugn fredag blir det ikväll. Skönt! Första helgen på ungefär tre veckor som jag inte har något inplanerat. Ja, ni läste rätt tre veckor!
Fast det mesta som jag planerar in är kul faktiskt men det är skönt och bara inte ha något att göra ibland.

Efter skolan gick jag, Amanda och hennes farmor till sunday för "fredagsfikat", Direkt när jag kom hem var det bara att börja gå till Michaela för att vara där ett tag.
Nu sitter jag och inte gör så värst mycket, precis kollat på "Kenza & Tyra show".

Tänkte ladda upp en bild på Michaelas gris men det funka inte från min iPhone.

//Rebecca



Jag är lyckligt lottad!

Detta inlägg vill jag tillägna min farmor, hon är den mest underbaraste person jag vet.
Finns alltid där om man behöver en axel att gråta mot, en varm famn att krypa in i. Allt det en farmor ska HA!

Jag älskar dig FARMOR!


Det tar aldrig slut

Alla prov och läxor tar ju aldrig slut!!

Skönt att prven är slut för denna vecka i alla fall men på måndag rivstartar vi med engelska prov på måndag och tisdag.

Men vecka 42 har jag i alla fall prao så då kan jag koppla av lite i alla fall.

Vecka 44 är det höstlov! Längtar som f*n!!

//Rebecca


Sova sova sova ZzZzZZz

Kan inte förstå varför man är så trött hela tiden?
 Tänk om man inte skulle behöva sova, vad mycket man skulle få gjort då:D

//Amanda

Lördag till onsdag kortveristionen

Nu ska ni få en kortveristion vad jag har gjort från lördag till idag.

Lördag: På dagen gick jag, Kamil, Michaela och Anna på mârten fram till jag sålde lotter. På kvällen åkte jag Anna, Michaela och Amanda in till stan igen men det var inte så kul så vi åkte hem typ 22.30.

Söndag: Åkte in och var tränare för min och Eriks simgrupp. De var bara tre stycken men de är så jobbiga för de lyssnar inte på oss. Det är väldigt störande.

Måndag: Skola som vanligt och sedan ridning. Tog några bilder på Trulls och Gulliver som jag lägger upp när jag laddat in dom i datorn.

Tisdag: Träna på kvällen... våran nya tränare säger att vi måste fysa varje morgon och springa två dagar i veckan! Det hinner jag inte säger jag bara!

Idag har vi inte gjort något speciellt, trött som bara den! Ska ta och plugga fysik nu, har prov imogon. Inte kul.

//Rebecca

Plugg!!

Halloj!

Känns som man inte hinner göra något man vill göra! Det går mellan träning,skolan och läxor!
När ska man bara få tid att bara få slappa? När?

Skulle få vara riktigt skönt att bara få försvinna i typ 100 år!


                                                    // Amanda


Mârten

Nu är det Mâreten! Sköjj det! ;)

bloglovin Blogglista.se
RSS 2.0