Tisdagsmys!

Hello!
Sitter och myser i soffan med en kopp te efter en lång skoldag och ett ganska långt träningspass;)
Veckan ser annars rätt lugn ut förutom lite franska glosor.
Ha en bra kväll!
//Amanda


Tisdag

Hejsan!

Jag kämpar och sliter och har än en gång kämpat mig igenom en tisdag till. Tisdags eftermiddagar är så långa och sega. Vi har fysik, biologi och fysik igen. Det  är inte roligt.

Jag har skrivit lite kemi nu och det börjar lika en rapport nu. Man blir så glad när det går framåt! :)

//Rebecca


Skor

Hejhej!

Just nu sitter jag och försöker skriva en laborationsrapport i kemi. Har kommit en bit så  jag tog en liten paus. Kanske fortsätter lite senare eller imorgon. Jag har ju trots allt till fredag på mig.

Annars idag har jag varit på intersport för att köpa ett par nya inne idrottsskor. Jag hittade ett par jättefina jätte bra på rea. Jag frågade om de fanns i storlek 39 men de hade de såklart inte. Jag fick maka mig hemmåt utan nya skor...

//Rebecca





Söndag

Den här veckan fick det bli en vanlig söndag igen. Simhallen, hem, äta, vila och zumba. Mamma har även städparty så jag vägrar gå ner. Jag ska nog sätta mig och hitta någon bra serie att titta på ett tag. En vanlig söndag då jag inte brukar ha någon inspiration.

Nu vet ni att jag lever i alla fall!

//Rebecca


Beställt!

Hello! Nu har jag klickat hem ett paket från nelly med härliga sommarkläder, känner att sommaren är snart här! Detta kommer att bäras flitig till sommaren!
Skjorta
Jumpsuit
Dessa två kan ni hitta på Nelly.se

McDonalds

Idag har jag jobbat och slitit på McDonalds. Men jag fick en liten tårtbit eftersom en fyllde pr idag.

Mer har jag inte hunnit med idag och jag kommer nog inte göra så mycket heller.

//Rebecca


TGIF

Thanks God It's Friday!

Kämpig dag i skolan, hungrig och dryga lektioner. Tack gud det är fredag!

//Rebecca


You don't know you're beautiful



Torsdag

Hejsan!

I skolan var dagen jättedryg, vi hade sen lunch, men dock slutade vi tidigt.

Idag har det snöat lite också. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om snön och vinter. Det skulle vara härligt med sommar året om, men ändå kanske man skulle sakna snön.

Ett väldigt flummigt inlägg, men jag bjuder på en dagens outfit bild istället.

//Rebecca



Längtar

Jag längtar så otroligt mycket till sommaren! Redan börjat plannera lite faktiskt. Ska nog på Putte i Parken och så klart jobba.

Men ändå kommer det hända så mycket innan sommaren; Tysklan, Kolmården och två roliga lov att se fram emot. Livet är inte så fel egentligen. 




 

Fika

Sitter och fikar med Amanda. Mys!


Grym

Var inne på spotify och undrade hur den svenska björnstammen kunde vara så högt upp på all toplistor. Jag lyssnade och insåg att det var grym!

 

Måndag ;)

Hello!
Sitter och varvar mellan handbollen och csi;) testar att blogga från mammas iPhone så vi får se hur det blir;)
// Amanda


Sture's

Efter ett inte så hårt träningspass sitter jag nu på simhallens cafeteria och har precis ätit upp pommes frites. Snart ska jag ta bussen hem.

//Rebecca


Uppdateringar

Jag fick se förut att jag inte uppdaterat min dator på ett tag, d.v.s. jag hade 64 saker att uppdatera. Det tog ett tag ska ni veta. Men nu är allt upptaderat och allt funkar som det ska.

Detta kanske var helt onödig information, men bilden är väl fin eller? ;)


Söndag

Hejsan!!

Dagen idag började som vanligt med att jag åkte till stan för att träna barnen och gymma lite. Annars har jag inte gjort så mycket, men vid halv 8 möter jag upp Amanda så ska vi på zumba. Roligt, roligt!

//Rebecca

 

Dance like it's your last day

Jag fick tag på Anna och hon kom hit. Vi dansade tills vi var alldeles slut! Roligt var det i alla fall.

//Rebecca


Lördag

HejHej!

Helg nu äntligen! Än så länge har jag inte fått tag på Anna som jag tänk va med idag. Hoppas jag får tag på henne snart, det var så längesen vi sågs! Fast vem vet, hon kanske har andra planer idag. Om det är på det så får jag väl ta och hitta på något annat.

//Rebecca


Dansa

Idag fick jag äntligen farfars lite sena julklapp, "Just Dance 3". Det är riktigt roligt!



Kärlek




Inställda lektioner

Hejsan!

Jag har redan slutat för dagen. Är ni avudsjuka? Jag slutade 10 idag eftersom en lärare som vi har 2 lektioner mitt på dagen med var sjuk då flyttade vi sista lektionen idag till nästa fredag vi kunde gå hem istället för att ha en håltimme i ungefär 3 timmar.

Jag klagar inte, vi har inga läxor heller. Det är skönt!
Hoppas ni har det bra i skolan. ;)

//Rebecca


Twitter

Hello! Nu har det varit väldigt dåligt med uppdatering från min sida. Men för att få en liten uppdatering från min sida så kan ni kolla in mig på twitter där jag försöker få upp minst ngt 1 gång per dag! Varför jag gör så här är för att jag inte har tiden att slänga in ett inlägg på bloggen varje dag, jag har inte heller tillgång till bloggen i telefonen eftersom jag inte har iPhone. Så därför tar jag till twitter för att vara lite social på bloggen;) Men twitter har jag tillgång till i telefonen så kolla in där! //Amanda

Tisdag

Hej!

Idag hade jag sovmorgon igen. Älskar mitt nya schema! Dock slutade jag ju sent men jag slutar tidigt på torsdag och fredag som tur är.
Gjorde äntligen klart sammanfattningen som jag slet med igår, läst lite kemi har jag gjort också.

Ha en fortsatt bra tisdag!

//Rebecca


Nytt

I lördags när jag var i charlottenberg och jobbade passade jag även på att köpa en ny plattång på kicks. Min gamla är så dålig och displayen funkar inte.
Den nya kostade 795:- och är av märket Björn Axén tools.


Flera timmar

Hejsan!

Skolan idag har faktiskt varit rätt lugn. Jag började 9.05. Det var riktigt skönt faktiskt. Efter skolan gick jag och tränade. Nu har jag varit hemma i några timmar nu och har suttit med läxor sedan dess. Jag läste lite kemi men gick ganska snabbt upp och satte mig vid datorn för att skriva en sammanfattning på den lite del av män som hatar kvinnor. Jag har suttit i flera timmar nu men ändå är jag inte klar! Men nu slutar jag och tittar på mammor och minimodeller istället.

//Rebecca


Efter ett pass

Nu är jag hemma från zumban och nyduschad. Det var riktigt roligt med zumba och jag blev riktigt trött. Just nu har jag den där sköna känslan man har efter ett hårt träningspass. ^^
Nu kan jag med gott samvete äta upp min winegums påse. ;)

//Rebecca


Zumba

Nu ska jag åka iväg på Zumba. Jag testade det i våras och tyckte det sr roligt men hade tyvärr inte tid. Det har jag i och för sig inte nu heller men just idag kände jag att jag hade det.

Vi får se hur det går.

//Rebecca


M&M´s

Har glömt att berätta att när vi var i en galleria i Florida fanns det en jättestor M&M butik. Det fanns rör fulla med endast M&M's i olika sorter och även T-shirts och kepsar! Dock var det väldigt dyrt plus att inte jag tycket om M&M's, men det var ändå ganska coolt att vara där inne.





Helgen

Hejsan!

Igår bloggade jag inte eftersom jag var otroligt trött. Jag jobbade på dagen och på kvällen åkte jag till Amanda och åt mat och hade kul.
Idag var jag först simtränare för de små barnen helt själv! Erik är med de andra i simsällskapet på simtävling. Fast barnen är ganska snälla faktiskt. ^^

Senare kom Amanda till mig och vi var så otroligt duktiga och läste till prov. Fast det gick väl som det gick, haha! Nu har även släkten varit här och ätit tårta eftersom mamma fyllde år i torsdags.

//Rebecca



Bara för att jag längtar tillbaka så mycket.

Spännande

Att någonting kan vara så spännande. Precis tittar på det nyaste avsnittet av vampire diaries, som hade premiär igår i USA. Det är nog en av de bästa serierna som jag har sett!

Idag har vi inte gjort så mycket i skolan. Slutade tidigt också, eftersom vi har fått nytt schema kommer vi göra det ända fram till sportlovet. Jag klagar inte precis. ^^

//Rebecca


Instagram

Hejhej!

Vet ni att ni kan följa mig på instagram? En gratis iPhone app där man kan lägga upp bilder. Om inte följ mig där. Jag heter Twoliw.

//Rebecca


First day

Hejhej!

Första dagen i skolan var het okej förutom att jag nästan somnade på matten. Klantig kan man vara. Men jag hoppas jag inte gör det någon mer gång och att jag får sova mer inatt. ^^

Hur har er första dag varit?

//Rebecca


Sista dagen på lovet

Hejsan!

Idag är det sista dagen på lovet. Lite tråkigt måste jag säga. Jag skulle gärna ha lite längre lov men det vill man ju alltid.
Dagen spenderas med Amanda och ikväll ska jag iväg på träning.
Jag och Amanda har mest fetat oss idag, ätit glass, kakor och tittat på vampire diaries. Inte den sämsta avslutningen på lovet man kan ha. ^^

//Rebecca


Jobbigt

Hejhej!

Varit med Amanda idag igen. Gick till henne vid halv 12, på vägen dit trodde jag att jag skulle dö eftersom det var så kallt! Nu är jag ju van med 20 grader och stårlande sol.
Jag hade som vanlig kul med Amanda. Vi tittade bland annat på Victoria secret showen och åt glass samtidigt, kanske inte världens bästa komination. ^^

Nu har jag precis kommit hem från min första simträning på ungefär 3 veckor. Det var sjukt jobbigt och nästan omöjligt att hänga med de andra en längre bit.
Jag får hoppas jag får tillbaka konditionen snart! :)

//Rebecca


Design

Har suttit och pillat lite på designen nu i någon timme. Att det ska vara så krångligt! Paddig hit och margin dit, jag får snart spunk!
Jag lyckades i alla fall ändra typsnittet på texten, färgen på menyn och länkar och fick länkar under headern. Dock vet jag inte hur jag ändrar färgen på länkarna under headern. Någon som vet?

Nu ikväll ska jag i alla fall inte greja mer med designen!

//Rebecca


Begraven i sand





Man kan ha roligt på en strand.

Planer kan gå snett

Hejsan!

Imorse började simgrupperna igen. Det kom både gamla och nya små barn. Allt gick väldigt bra och de lyssnade nästan allihopa. ^^
Dock kan jag ha varit lite piggare nu. Eftersom min kropp fortfarande är i en annan tidzon hade jag väldigt svårt att sova igår, dvs jag somnade ungefär halv 4. Jag hoppas jag vänder rätt på dygnet innan skolan börjar i alla fall!
Idag hade jag och Amanda även gjort upp planer. Men planerna sprack tyvärr eftersom jag inte fick i mig någon mat förän klockan var ungefär 5 så vi flyttade planerna till imorgon.

//Rebecca


7/1 2012

Hello!
Som Rebecca redan har berättat så spenderade vi dagen tillsammans, vilket var mycket trevligt. Vi hade mycket att ta ikapp och mycket skvaller att berätta;) Så dagen var inget annat än händelserik.
Imorgon blir det att dansa lite Zumba, vilket jag har börjar med nu strax efter nyår! Jag tycker det är sjukt kul och ska försöka fortsätta hålla på med et så mycket jag hinner/orkar!


En vanlig dag med Rebecca

//Amanda


Första dagen hemma

Hejsan!

Igår blev det inte mycket till dag. Jag var så sjukt trött så jag sov under vampire diaries (hur kan man göra det liksom?!?!?) därför gick jag och la mig direkt efter.
Idag sov jag till 11.15 ungefär då pappa kom och väckte mig. Jag sov alltså i 14 timmar!! Men idag är jag i alla fall mycket piggare.

Amanda kom hit idag också. Jag har saknat henne sjukt mycket!! Vi hade vår egna lilla julafton när vi gav varandra julklappar, eftersom inte jag var hemma under jul. Båda gav parfymer till varandra... menas det att vi känner varandra väldigt bra eller har vi bara dålig fantasi?

//Rebecca



En bild ifrån Florida som får representera julafton. Bilden är tagen med min iPhone därför är det så dålig kvalite på den.

Borta bra men hemma bäst

Nu har jag varit hemma ett tag och det är verkligen skönt. Dock är jag väldigt trött och har lite lock för öronen men det gör inget.

Hoppas alla har det bra!

//Rebecca


Flygplatsen

Just nu sitter jag på flygplatsen i Orlando. Vi ska snart boarda planet till Washington. Sen ska vi vidare till new york och till sist Oslo. Det ska bli skönt att komma hem.

//Rebecca


Promenad

Varit ute på en blåsig promenad med familjen. Vi tittade på alla fina hus och brevlådor.


Day 15 kallt

Halloj!

Nu är det inte länge kvar tills vi åker hem! Ska jag vara ärlig ska det faktiskt bli lite skönt. Inte för att det inte är bra här i Florida. Borta bra men hemma bäst som man säger.
Vi har inte planerat något speciellt idag, vi ska nog snart ta en promenad. Det är kallt föresten! Ungefär 13 grader, blåser gör det också. När vi går på promenad får jag nog ta på mig min jacka faktiskt.

//Rebecca


Flipflop

Idag var vi på en galleria där jag bland annat hittade Amandas julklapp, men även ett par flipflop som jag var tvungen att köpa.


Day 14

Hejhej!

Nu börjar det komma in en kallfront här i Florida. Idag är det än så länge inte jätte kallt, ungefär 21 grader. Imorgon ska det bli, om väderleksrapporterna stämmer, ungefär 13 grader.

För övrigt vet vi inte riktigt vad vi ska göra idag. Vi får se vart dagen för oss.

//Rebecca


Day 13 vilse

Hejsan!

Idag har jag, Johannes och pappa gjort det otänk bara. Vi gick vilse på en sandstrand. Jag vet inte riktigt hur vi lyckades. Det började med att vi skulle gå och titta lite längre bort på stranden, när vi gått en bit vände vi för att gå tillbaka till mamma. Dock gick vi för långt. Det var inte lite långt vi gick, ungefär 45 minuter gick vi åt fel håll! Till slut frågade vi några som sa att vi var fel. Så vi vände och gick 45 minuter tillbaka. Det var riktigt jobbigt och jag var tröstig. Det var tur att vi inte gick längre då hade jag nog fått solsting.

//Rebecca


Årets första dag

Hejsan!

Årets första dag ska för mig spenderas på stranden. Det är lika fint väder som igår så vi måste passa på! Imorgon ska det komma in en kallfront till Florida så då har vi planerat lite shopping istället. ^^

//Rebecca


Redo

Nu är jag redo för nyår. Jag vet att ni i Sverige redan har firat nyår men jag är ju 6 timmar efter. ;)


Strand

Detta kan ni inte göra i Sverige.


bloglovin Blogglista.se
RSS 2.0