Gbg!

Hello!
Är hemma efter en grymt kul helg med Rebecca i Göteborg! Det blev mycket shopping på schemat så min plånbok är rätt mycket fattigare om man säge så;) Men är super nöjd med alla fina höstkläder jag har fått:D

Detta är lite av det jag köpte:D

Jumpsuit Bikbok


 Blus H&M

Sen blev det massor av andra blusar och en klänning.

//Amanda

tumblr

Just nu håller jag till här: http://twoliw.tumblr.com

Och även här: http://twoliepop.flickr.com

Puss på er!

//Rebecca


Harry Potter

Godmiddag!

Tagit det väldigt lungt idag också, än så länge ;)
Gått på prommenad med Tessie så hon fick bada och ska nog sola lite nu. Fast det är väldigt många moln på himmeln så tittar solen fram lite nu. det gäller att vara snabb. ;)

Ikväll blir det bio med Amanda. Jag ska äntligen få se sista Harry Potter! :D 

//Rebecca

 

Springa!

Nu mina kära vänner har jag varit ute och sprungit/gått.
Jag har hittat en bra sida där man kan komma igång med löpningen på 10 veckor. Eftersom jag redan är ganska tränad men är jättedålig på att springa passar nog det här mig. Fast jag kände att det skulle bli lite för lätt att börja på vecka 1 så jag började på vecka 5. Jag tror faktiskt det passade mig ganska bra. :)

Passet för mig idag såg ut så här:

3 min raskgång
5 min jogging
3 min raskgång
4 min jogging
1 min raskgång

Totlt 16 minuter.

Ni hittar hela programmet här: http://iform.se/traning/traningsprogram/lopprogram-spring-5-km


//Rebecca



Nyduschad och fräsch igen. ;)



Ledigledigledig

Hejhej!

Idag är jag äntligen ledig efter min "helvetes vecka" som jag kallat den. Jag jobade hela veckan utom  måndag. Den här veckan jobbar jag bara på fredag.
På onsdag ska jag ÄNTLIGEN klippa mig och efter det ska jag se Harry Potter.

Idag ska jag bara vara hemma och sköta om mig själv. Kanske åker jag och rider ikväll och jag ska nog ner till banken för att hämta ut min lön för maj månad. Jag vet jag är lite seg, men jag hinner aldrig eftersom jag åker till jobbet innan banken öppnar och kommer hem när de har stängt.

Ni får ha det så bra idag!

//Rebecca


Helgen

Hur har er helg varit?

Min har i alla fall varit toppen. Jobbat både lördag och söndag, men bara i 4 timmar varje dag så jag är ganska pigg. Igår efter jobbet gick jag till en triathlon tävling i Arvika som de flesta på simningen var funktionärer på. Jag missade tyvärr när de simmade men såg när de cyklade och lite när de sprang.
På kvällen igår så kom Amanda, Andrea, Tea och Anna hit för att se på film. Det var mycket trevligt. :)
Amanda sov även över här. Mycket trevilgt och mysigt. :)

Idag såg vi på film igen innan jag åkte till jobbet. :)

//Rebecca



Det skulle inte vara fel att vara tillbaka i Frankrike.

Norge

Hann inte skiva något om Norge igår, men det är hemskt riktigt hemskt.
Jag tänker på er. <3


it´s friday!

Hejsan!

Idag har jag jobbat precis som igår. Men skillnaden mellan idag och igår var att igår var det jätte lugnt och idag var det v'ldigt mycket att göra. Nu är jag i alla fall hemma och sitter och tittar på TV.
Vi ska nog se på en prinsessas dagbok nu som går på tv 4.

Ha det gött! :D

//Rebecca


Utekväll!!

Hello!
Efter mycket slit på jobbet så är jag äntligen hemma:) Men ingen vila här inte för måste börja göra mig iordnog inför kvällen. Ska ut och äta med basketlaget. det blir lite av en avskedsmiddag för våra tränare och en påbörjan in för en ny säsong:) Så det ska bli kul att få träffa alla och bara umgås!
Så det är bara att sätta igång med fixandet;)

Vill också även säga att jag inte gillade Black Swan så mkt:( Jag vet inte riktigt varför för det var inte så att det var dåliga skådespleare utan tvärtom Natalie Portman gjorde ett kanon bra jobb som Nina i filmen. Handlingen var inte heller dålig utan det var någort som gjorde att den inte var bra, ska försöka klura ut vad det var.

Ha det bra
//Amanda

Tisdag

Hello!

Nu mina kära vänner är det tisdag och jag har bara (läs: hela) 5 jobbdagar kvar den här veckan. Sedan är jag ledig till nästa torsdag.
Ska vara riktigt skönt att vara ledig lite längre igen, som jag var den är helgen haha. Jag har bara den här veckan kvar som är riktigt jobbig... Tror jag i alla fall.

vad har ni andra gjort idag då?

//Rebecca



Ny favorit

Nejra <3


Lackeviken 2011

Hejhej!

Nu är jag hemma från Lackeviken. Det var väldigt skönt att komma bort ett tag och nu känner jag mig utvilad. Det känns ävenn som vi var borta mycket längre än fyra dagar.
Vi har inte gjort något märkvärdigt slappat vid poolen, varit på loppis (jag har inte köpt något) och varit i Öregrund.
Öregrund är en otroligt liten och mysig stad med massor av båtar, små pryttelaffärer och små fik.

Jag har i alla fall haft det otroligt bra och här kommer det lite bilder dock med lite dålig kvalitet eftersom jag tog dem med Iphonen.

//Rebecca









Thai och mys;D

Hello alla godingar!

Idag har det bara regnat inte kul må jag säga... Så har tillbringat mycket av tiden med en bok eller se massa repriser av olika serier;)

Nu blir det hemlagad thai mat (mums) sen blir det film mys:D Vi ska se Black Swan, har någon sett den? Vad tyckte ni?


Bilder från PIP

Här kommer lite bilder från PIP:D
Kvaliten kanske inte är den bästa  brist på bra kamera:/






Har andra bilder också, men tyvärr så dog kameran innan jag hann ta nagra på Ke$ha sa har bara på PARAMORE!

//Amanda



Hello ödemarken;)

Hej!

Idag har man avslutat första veckan på jobbet och trivs jätte bra med all personal:D

Har även "flyttat" ner till sommarstugan för nästan resten av sommaren, inte kul. Här är det bara kul att vara när det är fint väder;) Som tur var så har jag internet och jobbar och tränar under veckorna så fördriver väldigt mycket av tiden i stan;) Imorgon hoppas jag att det blir bra väder så man kan bättra på brännan!

//Amanda

Städa, städa, stäääda

Hello!

Idag var det tredje dagen på jobbet, har inte gjort annat än att städat och tvättat lite i mellan det. Har redan börjar bli lite trött på att svänga runt med moppen osv och då har jag 4 och en halv vecka kvar!!! Så får dra mig igenom alla dagar;) Som tur är så jobbar jag bara till runt två så¨får göra massor av kul på kvälarna ist:D
NU blir att krypa ner i soffan med lite glass;)

Ha det bra
/Amanda

@ Work

Sitter på jobbet nu, har rast.
Innan jag börjar jobba igen tänkte jag bara slänga in ett snabbt inlägg. ^^

Har ingen aning om vad jag ska skriva men, haha.
Ikväll kommer jag hem klockan 21.00 så får se om jag orkar visa kläderna jag köpte igår eller om ni får vänta längre på att se dem. ;)

Ha det bra!

//Rebecca


Sorry

Förlåt för att jag inte bloggat men jag har verkligen inte orkat. Jag jobbar till 8 nästan varje dag och när jag kommer hem är jag trött.
På fredag åker vi till "Lackeviken" där min faster har en sommarstuga. Det ska bli otroligt skönt att få komma bort ett tag.

Idag innan jobbet så köpte jag lite saker och jag funderar på att köpa en klänning också men får se imorgon.
Vad jag köpt får ni antagligen se nästa vecka. Ni får i alla fall inte se det idag för det orkar jag verkligen inte.

//Rebecca



Bild i repris.

PIP

Hello!

I onsdags eller hur man nu skriver, var jag på putte i parken:D Det var grymt fick se PARAMORE igen och även Ke$ha.. Både showerna var grymt kul att se och det var så mycket sköna människor där. Bilder kommer så fort de kommer ut från kameran;)

Imorgon börjar jag jobba lite nervöst men kommer bli skönt att få göra ngt på dagarna:D

//Amanda

Svensk sommar


Båttur

Hejsan!

Idag jobbade jag bara 4 timmar. Det var otroligt skönt måste jag säga. Att för en gångs skull komma hem i tid och kunna hitta på något på kvällen var underbart!

Så idag har jag både hunnit jobbat varit hos farfar och åkt ut på en båttur med familjen för att sola, bada och grilla korv.

Imorgon blir det andra bullar då jag ska jobba klockan 11-20. Inte lika kul kanske men på måndag är jag ledig igen. :)

//Rebecca



McDonald´s

Förlåt för att jag inte bloggade igår men jag jobbade hela dagen och var fortfarande trött sedan övernattningen med Michaela och Anna.
Jag har jobbat även idag och ska snart sova eftersom jag jobbar imorgon också. Som tur är jobbar jag bara 4 timmar imorgon så är hemma runt 16.00 någon gång.

//Rebecca



Spontant

Igår fick jag ett samtal från Anna och Michaela. De frågade om jag ville följa med till Michaelas sommarställe och sova där. Klockan var väl ungefär 21.30, men jag hängde på ändå. Det är ju sommarlov right? ;)

Vi cyklade i alla fall dit och jag trodde aldrig vi skulle komma fram eftersom allt krånglade. Men vi kom dit till slut.

Idag åkte jag och Anna till henne för att fota ett gamalt ödehus. Vi gick in genom ett öppet fönster och det var jätte läskigt där inne. Så det var en upplevelse.

Hur har er dag varit?

//Rebecca





Bilder från ödehuset.

Picasa

Måste bara berätta att jag har fått tips om ett gratis redigeringsprogram. Det som är bra med detta pogram är att jag förstår någonting.
Funkar även om man är nybörjare!

Före:



Efter:



Tisdag

Hej!

Nu har precis Amanda åkt hem från mig. Vi har haft en mycket trevilg dag med spel, läsning och bakning.
Imorgon åker Amanda till putte i parken medan jag stannar hemma eftersom jag ska jobba till helgen. Hur ska jag klara mig utan Amanda? Eller rättare sagt hur ska hon klara sig utan mig? ;)

//Rebecca



Flickr

Nu har jag börjat leka med en ny sida. Haha!

http://flickr.com/twoliepop


From my window



Skulle egentligen....

Hello!

Egentligen skulle det vara ganska fint idag, men det är bara molnigt ju. :( Jag blir riktigt deprimerad faktiskt, jag skulle ju steka idag.
Men hoppas det blir finare snart och imorgon skulle det ju bli fint. ^^

Tog en promenad med Tessie förut i alla fall, skönt att komma ut lite även fast det är mulet...

vad ska ni göra idag då?

//Rebecca



Jordgubbar!! Mmmmm

Hello!

Idag har dagen tillbringats med Rebecca! Vi spelade sims som de nördar vi är;) Vi hann även avverka filmen The switch. Den tyckte vi var riktigt bra faktisk så den rekomenderar vi:D

Nu blir det att hugga in på fyra liter jordgubbar med blockchoklad och turkiskt yoghurt;P

//Amanda



Lördag

Godmogron!

Vaknade ungefär halv 11 idag och blev klar ungefär nu halv 1. Jag erkänner jag är inte så snabb på morgonen. Speciellt inte när jag är ledig, då ligger jag i soffan och tittar på tv i Minst 1 timme. Men nu är jag nyduschad och jag har fått på mig kläder.

Snart kommer Amanda hit och då ska vi spela sims haha. Man måste ju underhålla sig med något när det är molningt. ;)

//Rebecca



Bild från igår kväll.

Fredag

Hejsan!

Har precis kommit hem från jobbet nu och ska snart ut och gå med Michaela.

Imorgon ska jag antagligen vara med Amanda. Skojj. ;)

Ska tydligen bli hyfsat väder till veckan också, skönt att vara ledig då. ;) Jag är nämligen ledig nu i 5 dagar innan det är dax för jobb igen.

//Rebecca


bloglovin Blogglista.se
RSS 2.0