19.48

Nu har Anna åkt hem tråkigt, vi hade i alla fall roligt. ^^

Nu väntar duschen och sen ska jag se på 2 1/2 män. ^^

/Rebecca


Waiting

Väntar på Anna och lyssnar på Justin Bieber. Lovet börjar bra alltså! :)

//Rebecca


Fin måndags morgon

Hejsan!

Vaknade riktigt tidigt av mig själv idag. Klockan var endast 8 men jag hade ingen chans att somna om så jag gick upp och satte mig vid tv:n.
När klockan var ungefär 10 upptäckte jag att det var dimma ute som jag väldigt gärna ville fota. Därför gick jag ut i pjamas och knäppte några bilder som jag nu har redigerat.
Jag har också hunnit vara ute med Tessie och Berra.

En underbar morgon och jag hoppas resten av dagen kommer bli lika lyckad också. ^^

//Rebecca




Tårta

Hejsan!

Idag har det varit en helt vanlig söndag som det brukar, träna barnen och sen träna själv. Fast idag firade vi även Johannes som fyllde 12 år i fredags. Det blev tårta och mys.

Just nu ligger jag faktiskt i sängen och bloggar. Jag har precis sett på pan am och lite andra program på tv:n.

Hoppas alla hade en bra söndag!

//Rebecca


Fin besök

Just nu sitter jag och väntar fin besök. Amanda med familj kommer nämligen hit ikväll. Kul ska det bli. ^^

Hårfärgen blev föresten riktigt bra! Ni ska få en bättre bild någon dag.

//Rebecca


New hair coulor

Nu har jag äntligen färgat håret! :) Blev nästan svart haha! Men jag tror det blev bra, det har inte riktigt torkat än. ^^

Ikväll kommer Amanda med familj hit, Skojjigt. ^^ Det betyder även storstädning här hemma och det är såklart mindre roligt. 


Blev ett välidgt random inlägg, hehe.

//Rebecca


Grattis!

Stort grattis till Johannes som blir 12 år idag!


Tidigt

Äntligen! Idag fick jag sluta tidigt efersom halva klassen inte behövde gå på engelskan. Så jag tog 13.30 bussen hem och slappat lite. Tror jag är klar med uppsatsen också ska bara be någon läsa igenom den om jag har missat någo fel. ^^

Imorgon är sista dagen innan höstlovet och det ska bli så SÖNT!

//Rebecca


Onsdag

Hejsan!

Just nu har jag ingen som helst fantasi till ett blogginlägg. All den fantasin försvann på engelskan då vi skulle hitta på ett eget slut.

Jag har precis varit och ridit. Det gick väl bra och nu är jag trött. Jag hade Casino min gamla sköthäst, han är fortfarande lika underbar! :)

Idag har jag även köpt hårfärg. Mörkare ska det bli. Ska nog färga det på lördag när det är lov så ingen ser mig om det inte blev bra, haha nejdå det bara blev så, jag hinner ingen annan dag. :P

Ha det så bra!

//Rebecca


Stress

Hello!

Förlåt för att jag inte har bloggat på några dagar men jag har fortfarande väldigt mycket i skolan och den här helgen har jag även jobbat. Så jag har inte haft någon tid till bloggen. Det har ändå inte hänt så mycket. Bara haft biologiprov.

//Rebecca


Jobba jobba jobba

Hej!

Just nu ligger jag i soffan och slappar. Det var inte längesen jag kom hem från jobbet och innan jobbet var jag och tränade. Det är inte lätt att vara jag ibland... Men vissa gånger är det bara underbart! :)

//Rebecca


Kan man bli sämre?

Hello!

Ja, nu var det ett tag sen och kan ju säga att jag inte verkar inte bli bättre på att blogga! Men snart så lugnar det ner sig i skolan så då blir det att ta nya tag. Och det här med att lägga upp bilder är inte ritkigt min grej heller så får väl försöka bättra mig på alla fronter.

Läxorna måste jag också skärpa mig med. Nu sitter jag som valigt med en uppsats som ska vara inne på måndag. Jag är alltid ute i sista stund, för jag tror att det kommer gå så bra att skriva, hehe, inte! Så nu blir det att ta nya tag!'

Ha det bra!

//Amanda

Friday

Hejsan!

Äntligen är det fredag! Men här är det ingen rast och ro! Upp tidigt imorgon för att simma och senare direkt iväg till Charlottenberg för jobb. Samma sak gäller på söndag. Men jag klagar inte, det är skönt att få in några extra slantar. ;)

Precis sett senare vampire diaies avsnittet och det är så sjuk bra!!!!! Jag tror jag dör snart!

//Rebecca


Good hairday

Hejsan!

Har fortfarande så otroligt mycket i skolan just nu! Det känns som jag inte kommer hinna eftersom jag ska jobba i helgen. Men nu är det bara en vecka kvar sen får jag äntligen lov!

På tal om något helt annat har jag en bra hårdag idag. :) Jag ska nog sova med flätor oftare. ^^

//Rebecca


Onsdag

Hejsan!

Först vill jag medela att träningen igår gick bra trots träningsvärken!

Idag har vi inte gjort så mycket i skolan bara vanliga lektioner och vi slutade som vanligt 14.15. :) Helt okej dag, de flesta läxor är till och med gjorda, jag ska bara titta igenom dem någon gång till senare.
Snart ska jag fortsätta skriva på min uppstats som jag kört fast på (jag har skrivit en halv sida och känner mig klar!). Dettta kan inte sluta väl, haha. ;)

//Rebecca




Gymmet

Enda fråga jag ställer till mig själv just nu är: Hur ska jag orka träna på gymmet idag md den här träningsvärken?
Vi på simningen har nämligen gymträning idag med en sjukgymnast som ska lära oss träna rätt utan att skaade oss. (Nästan alla i gruppen lider för tillfället av någon form av skada).

Nu ska jag försöka skriva några rader till på min uppstats sen darar jag iväg och tänar. :)

//Rebecca


Too late

Nu har jag försovit mig för första gången på hur länge som helst! Men den här gången tog nog priset av alla gånger, jag vaknade hela 2.5 timmar försent! Vaken mamma eller pappa hade väckt mig. Pappa trodde att mamma skulle väcka mig och mamma kom (sorligt nog) inte ihåg mig... :(
Jag kom i alla fall in till skolan 9.30 och läraren som hade den lektionen kom aldrig så det var väl tur. Jag missade ju tyvärr kemin men det är ju inget att göra åt.

Annars då? Ja, imorgon har vi matteprov och jag har inte pluggat särskilt mycket men får hoppas det går bra ändå. Nu är det ju ändå ingen idé att plugga så jag har lärt mig en läxa till nästa gång i alla fall.

//Rebecca



Panik känslan jag hade imorse och även lite nu visar jag med denna bilden.

Laggar!

Nu har jag försökt tittat på ett avsnitt av Glee i flera timmar så nu ger jag upp! Det bara laggar hela tiden och när jag ska spola tillbaka lite börjar hela avsnittet om! Sjukt störande! det är säkert bara för att Johannes spelar på sin dator över internet.
Nästa gång jag ska se på något hemma ska Johannes banne mig inte få sitta vid datorn!

//Rebecca


Pizza

Hejsan!

Jag har inte precis något speciellt att berätta idag bara varit på simhallen och varit tränare och tränat själv. ^^

Ikväll ska vi äta pizza gott! Bara så ni vet alltså. ;)

Annars var det väl inget mer idag, funderar på att krypa ner i sängen och kolla på alla avsnitt av vampire diaries snart eller någon annan serie, vi får se hur jag gör. ;)

//Rebecca



Tränarutbildning

Har precis varit på tränarutbildning. Det är lite kul att jag varit tränare i kanske lite över 1 år men först nu får jag tränarutbildning, hehe. Det mesta som de sa kunde jag redan men lite var nytt (det var ingen professionell utbildning eller så). Det var i alla fall helt okej, jag fick ju bullar haha. ;)

Det började med att vi delade så vi som har de yngre simmarna gick in i simhallen där Stellan visade lite övningar som var bra och träna med de små sen gick vi till kafeterian där de andra satt och pratade lite om hur man skulle lära barnen de olika simsätten.

//Rebecca


Lördag

Hejsan!

Jag har precis kommit hem från Amanda och har blivit förkyld! Jag skyller på Amanda eftersom det började rinna ur näsan efter att jag kommit hem till henne och imorse var det hemskt!
Jaja det är väl sådana tider nu antar jag.

Igår hade vi kul jag och Amanda i alla fall. ^^ Vampire diaries avsnittet var det bästa på länge, jag och Amanda var på väg att dö av nervositet eller vad man nu ska säga.

//Rebecca


Och så kom helgen

Ni förstår inte hur skönt det ska bli med helg! Veckorna är tuffa men snart är det lov, bara 2 veckor kvar! Snart ska jag åka ivälg och rida sen ska jag snabbt hoppa in i duschen och bege mig mot Amanda. Jag ska sova där och vi ska se på vampire diaries och kanske någon film.

Hoppas alla får en bra helg! :)

//Rebecca



Dålig uppdatering

Hello!

Det har varit lite dålig uppdatering från min sida och det är jag ledsen för, men nu får vi ta nya tag! Nu måste jag börja skriva en uppsats till idrotten om kostvanor osv och jag vet absolut inte hur jag ska börja. Så nu gäller det att ta ett djup andetag så får jag sätta igån:D

HA det bra
//Amanda

Make babies

Hejsan!

Idag på skolan gjorde vi barn! Det var hur kul som helst. Jag och Petra fick en liten pojke som jag döpte till Clas. ^^ Tyvärr så hade jag min telefon i fickan så jag kunde inte ta kort på honom. (Vi gjorde alltså inte barn på riktigt utan vi kollade arvsanlag och singlade slant om vad barnet skulle få) :)

Nu sitter jag och försöker uppdatera min telefon och säkerhetskopiera och sånt. Har inte kunna göra det förut eftersom iTunes inte har funkat men jag hoppas det funkar tills jag är klar i alla fall. :)

//Rebecca


Autumn here in Värmland


Kämar man går det!

Nu har jag något riktigt roligt att berätta! Förra veckan gjorde ju jag ett fysikprov och jag var jättenervös och hade suttit flera kvällar och grinat över provet. Men idag fick vi tillbaka det och gissa inte om jag fick ett A! :D JAg är så sjukt glad!!!

Bara man kämpar på så går det till slut!!

//Rebecca



Låte den här bilden från 2008 visa min lycka just nu!


Hard day

Hård och seg dag idag. Förmiddagen var helt okej det var eftermiddagen som var jobbig då såg vi först på film och sen hade vi 2.5 timmar matte. Då var min hjärna slut körd!

Nu ska jag snart se på 2½ män. ^^ Tänk jag offrar svenska hollywood fruar! Fast det vet jag att det finns på tv3 play. :)

//Rebecca


Förmiddagen på Simhallen eftermiddagen på McDonald´s

Precis som rubriken säger så har jag nu varit på simhallen och tränat mina barn och haft idrotts teori. Nu har jag varit hemma ett tag, ätit mat och läst lite till prov, snart bär det iväg till Charlottenberg för lite jobb. Önska mig lycka till!

//Rebecca


Saturday

Då var snart lördagen över. Jag har inte gjort så mycket idag bara jobbat 4 timmar, skrivit ett simpass till imorgon, läst ytterst lite idrott (har prov på tidsdag) och kollat på en film.

Snart ska jag titta på veckans avsnitt av vampire diaries. ^^

//Rebecca


En välbehövlig helg!

Gud så skönt det är med helg!
Dock ska jag jobba den här helgen så jag kan inte vila riktigt. Lite tråkigt men jag får ju lite pengar i alla fall. ;)

Idag har jag inte gjort så mycket på skolan. Vanliga lektioner bara. Roliga diskutioner har vi haft i alla fall. ^^ Tycker om min klass. :D

//Rebecca


Klippklipp

Hejsan!


Jag har en känsla om att de  här 3 åren på gymnasiet kommer gå väldigt väldigt fort! Redan om några veckor är det ju höstlov, vart tog tiden vägen?

Idag har jag klippt mitt slitna hår, äntligen!
Blev bara topparna, lite mer uppklippt och snedlugg igen. ^^ Blev väl bra hoppas jag. Imorgon får jag se om jag gillar det beror på hur lätthanteligt det är. ;)

//Rebecca


Prov

Det som jag skev igår, att jag skulle panik plugga gick inte så bra. Vi började med att diskutera lite om grammatiken på engelskan med sen kom 2 av killarna i klassen och då gick det inte mycket längre. Det slutade med att vi satt och diskuterade allt annat än engelska. Haha vi hade i alla fall kul. ;) Provet kan jag inte säga om det gick bra eller dåligt än, jag måste få resultatet först. ;)

//Rebecca


Engelska

Hejsan!

Just nu sitter jag i soffan och har precis gjort "klart" engelskan. Jag har prov imorgon och började läsa idag, bra Rebecca bra jobbat... Men nu får det räcka för ikväll, jag har ju håltimme imorgon så jag får panik plugga lite då. ;)


//Rebecca


Mycket böcker på en dag

Hello!

Idag har jag ofrivilligt tagit reda på hur mycket böckerna väger man använder under en dag. De väger mycket... ja, jag tog fel nyckel imorse så jag kom inte in i skåpet. Jag älskar mitt skåp! <3

//Rebecca


Sköna söndag

Hej!


Alla säger att de hatar söndagar men det gör faktiskt inte jag. Det är söndagar jag har tid för mina vänner och söndagar jag är på simhallen med mina underbara kompisar där. Visst söndagsångesten kan komma fram men veckorna är ju inte så långa. ;)

Idag har jag i alla fall varit i simhallen och tränat mina barn och gymmat. Direkt när jag kom hem satte jag mig med fysiken och satt med den ända till klockan 5 ungefär, d.v.s. ca. 3 timmar plus ett mat avbrott. Men det börjar lossna för mig nu så jag grejar nog detta provet. ^^
Efter all fysik cyklade jag i regnet till Amanda. :)

En skön söndag alltså. ^^

//Rebecca


Sakna

Hejsan!

Nu är jag tillbaka för stunden jag har saknat att blogga men jag har så sjukt mycket i skolan nu! Fysikprov på tisdag och engelskaprov på onsdag + svenska och franska läxor (får säkert fler läxor under veckans gång). Jag fötstår inte hur jag ska hinna med allt!? Fysiken ligger för tillfället högst upp på prioriteringslistan, det är så svårt!

Idag har jag i alla fall tagit en paus från pluggandet och gick på "mârten" som är en marknad med tivoli här i värmland en gång per år. Riktigt roligt och väligt mycket folk. På kvällen brukar alla även gå ut fast igår stannade jag hemma. Idag var jag, Amanda och Anna ute lite men det var så otroligt tråkigt eftersom vi var inne så tidigt.

Nu ska jag titta på modelljakten och ladda upp för att träna imorgon. ^^

Föresten vill jag säga grattis till alla som orkade läsa!

//Rebecca


bloglovin Blogglista.se
RSS 2.0