Tisdagen 24 april

Hello!
Att musik kan göra så mycket i en serie är helt otroligt! Har blivít även beroende av en låt som är med i The vampire diaries. För er som inte har sett avnsitten i Amerikansk takt så ska jag inte säga vad som händer under låten. Men låten verkligen gör verkligen alltid så mycket starkare!
Här kommer låten iaf ;)


Förkyld

Hejsan!

Jag har åkt på en dunderförkylning. Igår var hade jag jätteont i halsen och trodde jag hade feber. Det var därför jag inte blogga igår. Idag är jag bara täppt i näsan.
Jobbat har jag gjort idag också. Efter jobbet gick jag runt lite i centret och fick som vanligt med mig något hem. Idag blev det lite handkräm och godis.

//Rebecca


Nationellt prov

Jag gillar inte prov, speciellt inte muntliga nationella i svenska. Nu är det i alla fall över och nästa vecka är det bara uppstatsen och läsförståelsen kvar. Det hoppas jag går bra.

Det muntliga gick väl sådär, jag blir nog inte undekänd i alla fall...

//Rebecca



En gammal men väldigt fin bild.

Tumblr

Hejsan!

Just nu har jag ingen vidare blogglust. Känner att min vardag inte är något speciellt just nu. Jag bjuder på några bilder från tumblr istället och hoppas jag har mer blogginspiration imorgon istället.



Snart i ett annat land

Hejsan!

Första dagen i skolan avklarad efter ett underbart lov. Dags att komma tillbaka till rutiner och vardag i någon vecka, för snart är det inte länge kvar till Gelnhausen i Tysklad! Jag längtar så otroligt mycket, min tysk verkar ha planerat jätte mycket kul. Men innan jag får ha roligt i Tyskland väntar det nationella provet i svenska. Hoppas allt går bra. Det är det muntliga som jag är mest nervös för, men jag har i alla fall fått ihop en hel powerpoint och det enda som är kvar är animeringar och träning.  

//Rebecca


Tillsammans

Hello!
Jag och Rebecca sitter och lyssnar i sönder låten Äckligt, hur kan något som är så äckligt vara så bra? ;P (Komikern kommer fram i oss)
 Vad tycker ni om låten?


2 timmar

Hej!

Ska bara meddela att jag är så gott som död. Inatt (läs morgon) gick vi och la oss klockan 6! Jag Erika vaknade vid 8 och gick upp för att förbereda en tårta. Emil som också var med (?!) fyller år idag. Han uppskattade inte vår sång så mycket, han ville hellre sova.
Jag rekommenderar verkligen inte att äta tårta det första på morgonen då mår man illa....

//Rebecca


Trettonde april

Hello!
Det var ett tag sen jag slängde upp ett inlägg här. Men nu kommer ett rykande hett inlägg;)

Morgonen spenderades i stan på hälsokopaniet då en vän drog med mig på ett CXWORX pass. Kan då även tillägga att det var ett grymt roligt pass där vi tränar rygg, mage och rumpa! Fick använda både vikt och gummiband vilket var lite annorlunda till den styrka vi kör efter basketträningarna. 
Detta pass kommer jag köra mer kan jag lova;)





//Amanda


Chickflick movie night nr 2

Hejsan!

Är allt bra med er? Med mig är det jättebra!
Jag har varit ute och tagit en lång promenad med Berra och har packat till vår filmkväll ikväll. Eller Chickflick movie night som vi kallade det förra gången. Kvällens tema är action filmer och maten blir tacos.

Jag hoppas på en härlig kväll med glada miner trots att det är fredag en 13de....



Bilden är från förra gången.

Nytt i garderoben

Här kommer lite bilder på det jag köpte i Karlstad igår.



Linne från Gina Tricot 149:-



Bandeau från Gina Tricot 59:-



Bikini från H&M
överdel 99:-
underdel 79,50:-

Hemmåt

Är på väg hem efter en dag med Amanda. Det blev inte så mycket shopping men lite fick jag med mig hem och kan visa upp senare.

//Rebecca


Karlstad

Sitter på tåget mot karlstad nu med Amanda. En hel dag fylld med shopping och skratt. Kan det bli bättre?


Hos Amanda

Sitter hos Amanda nu. Vi ska precis hyra film. Varför slutar det alltid med att vi tittar på film?

//Rebecca


Måndag

Började dagen med att åkta in och träna och nu har jag även gjort lite på svenskapresentationen. Nyttig dag. Nu sitter jag och har tittat lite på Anagina på youtube och hoppas Amanda ska höra av sig så kanske vi hinner träffas lite idag. ^^


Härlig dag

Idag har varit en riktigt bra me, myself and I dag. Jag har gått en riktigt lång promenad med Berra, städat mitt rum och tagit många fina bilder på Berra. Jag tycker om sånna här dagar...



Nytt

Igår efter jobbet tog jag ett varv på köpcentret medan jag väntade på bussen. Då hittade jag dessa sköningarna inne på glitter.






Påskafton

Hej!

Varit och jobbat hela dagen och nu har jag precis ätit en liten påsk middag med familjen.

Ska snart spela spel också och äta en gigantisk 375g toffifee ask.

/Rebecca


Långfredagen

Imorse vaknade jag av ett SMS från Amanda. Det är inte det roligaste att vakna upp till, men fick gå upp ändå. Nu har Amanda precis åkt hem eftersom hon skulle på basket träning. Men vi hann i alla fall med att göra lite. Typ dansa till "Just dance 3". Kul hade vi  i alla fall. ^^

Vid 4 ska jag också till stallet för en ridtur. Glad påsk på er alla!

//Rebecca



Jag och Amanda för ungefär ett år sen.


Skärtorsdagen

Hejheej!

Dagen har varit super bra! Jag fick tillbaka mitt kemiprov jag skrev förra veckan och fick ett B. Vi hade inte heller någon matte eftersom det var en kille ifrån Linköpings tekniska universitet och berättade om hur det var där.

Nu när jag kommit hem har jag sett på vampire diaries, sjukt bra serie, och bara tagit det lugnt. 

//Rebecca

 

Show

Hejsan!

Just nu sitter jag på biblioteket i skolan och väntar på att Amanda ska blir klar med sin körlektion så vi kan gå och äta mat och vis klockan 19.00 ska vi se på Centralshow. Showen jag har varit med i 3 år när jag gick i högstadiet. Det ska bli kul att se hela showen utan att delta själv.

Tyvärr så har jag ingen bild men hoppas jag hinner ta lite senare. ^^

//Rebecca


Svenska

Hejsan!

Dagen har varit toppen med stålande sol. Fick ett meddelande förut om Gelnhausen i Maj. Det är inte länge kvar nu! Pepp!

Nu ska jag försöka få till något mer på mig powerpoint till det muntliga nationella provet i svenska.

//Rebecca



Bjuder på en webcam bild i brist på andra bilder.

Tävling

Hejsan!

Under helgen har jag varit i Södertälje och simtävlat. Innan vi åkte tänkte jag att allt skulle gå dåligt och allt skulle vara så tråkigt, men när jag väl kom iväg hade jag jättekul och tävlingen gick jättebra. Jag satte några personliga rekord och simmade de bästa tiderna på flera år.

Det känns otroligt skönt. Jag har nästan varit på väg att sluta, men nu är jag jätte pepp på att simma ännu mer och bättre!

//Rebecca




Bjuder på några bilder från Södertälje för några år sen. Väldigt dålig kvalite men det får duga.

bloglovin Blogglista.se
RSS 2.0