Förlorare

Hade klasskamp i skolan idag. Min klass kom först bakifrån. ;)


Dating

Se dejtat mr chemestry hela eftermiddagen nu blir det bra och senare ridning.


Summer



Man kan inte mer än älska vädret!

Before I die

Precis läst ut "Before I die" och jag grina som fan! Jag rekomenderar verkligen boken.

Det handlar om en tjej som har cancer och har några månader kvar att leva. Hon gör en lista på saker hon ska göra innan hon dör. I slutet är allt så hemskt för hon kan inte prata utan bara höra vad hennes familj och pojkvän säger till henne och hon kan inte svara dem.

Läs boken!


Härligt

Hejsan!

Underbart, underbart väder idag! Direkt efter att jag kom hem från träningen gick jag, mamma, Tessie och Johannes ut i solen och njöt. Vi kastade dammis till Tessie och diskuterade hundraser.
Väldigt härligt!

//Rebecca




Peach

Under sportlovet köpte jag 3 stycken depend-nagellack. Det var extra pris 3 för 2. Av de tre jag köpte är nog detta favoriten. Persikofärgad, en väldigt ljus och sommrig färg.


Hard work

Idag väntar hårt jobb på McDonalds. Lönehelg är det också.

Kill me!


Karlstad

Hejsan!

Är nu hem kommen från Karlstad där jag har shoppar lite och sett på hungerspelen.

Dagen har varit super efter lite krångel i början av dagen, men jag fick ju med mig dessa godingarna hem:


The hunger games

Imorogon smäller det!


Sommar

Hejsan!

Är det någon mer än jag som tycker vädret är väldigt varierande? Imorse när ja vakna var det massor av snö på backen men sen vid lunch var det jätte varmt. Jag längtar verkligen till sommaren nu!

/Rebecca


USA

Sitter här och är ny duschad och luktar USA. Köpte nämligen en bodybutter är jag var där. Så nu när jag använder den tänker jag tillbaka på USA. Underbart!


Längesen

Hejsan!

Det var ett tag sen jag bloggade nu. Jag hade bestämt mig att detta var inte kul längre så jag sa till mig själv att jag ska sluta. Men nu när jag kollade igenom alla andra bloggar jag följer blev jag så sugen! så jag är nog tillbaka.
Ni har inte precis missat något märkvärdigt förutom att jag var i Kolmården förra veckan med skolan. Vi hade föreläsningar och tittade på djuren men även en egen studie om apor och så fick vi ju såklart klappa vargar. De var sjukt söta och gosiga. Tyvärr har jag inget bildbevis.

//Rebecca



Cookies and milk!

Hello!
Avbryt skrivandet vid datorn och bakade kakor! Så nu blir det att ta ett glas mjölk och smaka på kakorna! Det finns inget bättre än nybakade kakor och mjölk;)

//Amanda


Lördag!

Hello!
Hoppas allt är bra med er och att ni får en bra lördag!
Min lördag kommer spenderas framför datorn där jag måste avsluta en rapport! Inte det roligaste jag kan göra en lördag men har en pigg och glad hund som gör mig sällskap så ska inte klaga!
Ha det bra!
//Amanda


Kony

Jag vet att säkert alla redan sett detta men vill ändå dela med mig av detta.


Today

Sitter på bussen just nu. Dagen idag har varit bra mycket skratt mellan lektionerna och även under lektionerna, haha.

Detta har jag på mig idag:


19.46

Hej!

Har allas dag varit bra?
Min har varit det i alla fall. Det var kul att träffa alla klasskompisar efter lovet sen var väl lektionerna mindre roliga kanske, haha.
Sista lektionen var idrott idag och vi skulle spela fotboll. Jag är jättedålig på fotboll och efter uppvärmningen hade jag redan skjutit åt fel håll X antal gånger och nästan träffat en i huvudet. När vi väl skulle spela matcher gick det faktiskt ganska bra, jag fick ju till och med några pass! Haha.

//Rebecca

 

Gifts

Vad jag har fått än så länge:



Superduper hörlurar



Prydnad med häst motiv.

Jag har även fått träningskläder och ett halsband som ni kan se i inlägget under.

//Rebecca


The birthday girl

Fyller år idag!

Grattis till mig!


Promenad

Hejsan!

Jag har precis varit på en promenad med mamma, pappa och hundarna. Nu ska jag bara ta det lugnt innan det är dags att göra sig iordning för finbesöket som kommer ikväll. Nämligen Amanda med hennes familj. ^^

//Rebecca


Njuter

Njuter så mycket jag kan av lovet. Igår var jag och Amanda i Karlstad för lite shopping (visar bilder lite senare) och på söndag fyller jag 17! Livet rockar just nu. :)

//Rebecca


bloglovin Blogglista.se
RSS 2.0