New In

I tisdags köpte jag de här godingarna på utförsäljningen av Bohman´s skor i Arvika. Älskar dem!
 
 
 

Fotodag

Jag och Anna hade en liten fotodag idag. Här kommer lite av de 228 bilderna vi tog.
 

10

HejHej!
 
Mitt hår är kort, ritkigt kort! Det tycker i alla fall jag men ingen annan. Jag var och klippte mig förut och jag bestämde mig för att ta en hel del eftersom mitt hår var så slitet. Så 10 cm blev det. Det känns nog mer kort än vad det egentligen är får jag hoppas. ^^
 
//Rebecca
 
 
En bild ur arkivet.

Jobbat

Hej på er!
 
Idag har jag jobbat och slitit hela dagen! Jag började klockan 11.30 och slutade klockan 20.00. Under året har jag ju jobbat 4 timmars pass två lördagar i månaden, men jag har inte jobbat långpass sen förra sommaren. Det tog hårt på mig ska jag säga. Jag vänjer mig får jag väl hoppas.
 
//Rebecca
 

Den underbara svenska sommaren


Midsommardagen

Nu har jag och Amanda vaknat duschat och är nu fräscha. Nu sitter vi här och lyssnar på bra musik innan vi ska gå ner och köpa chips till ikväll.


Midsommar

Den här kvällen/dagen blev inte riktigt som jag hade tänk. Planen från början var att jag skulle åka in till stan klockan 3, möta upp Erika och vara med henne hela kvällen. Men hon upptäckte senare att det inte gick en enda buss från Årjäng till Arvika på grund av att det är röd dag. Då fick hon stanna hemma den stackarn.
Jag ska nu istället till Mait med Amanda. Det blir nog lika roligt det. ^^
 
//Rebecca
 

Bränd

Hejsan!

Att vara med Amanda var jättekul och nästan alla moln försvann. Därför solade vi i flera timmar vilket resulterade till att jag blev bränd. Det gör nog inte så mycket, det brukar bli brunt väldigt fort på mig. Men jag ska nog inte sola imorgon i alla fall.

//Rebecca


Sommar

Jag har fortfarande inte riktigt förstått att det är sommarlov eftersom det varit så tråkigt väder de senaste veckorna. Men nu börjar det bättra på sig lite och jag har solat i två dagar. Så nu är jag brun! ^^
Snart ska jag åka iväg till Amandas sommarstuga där vi tän kt sola dock så börjar det bildas många mörka moln nu så vi får se hur mycket vi solar.

//Rebecca


Yellow

Upptäckte att jag plötsligt fått väldigt mycket tid nu när det är sommarlov. Jag har nu tagit mig tiden till att måla naglarna. Min nya gula färg kom till användning. Jag gillar den sommriga färgen starkt!
 
Den heter "Lemon Cream" från märket mavala.
 

Grattis!

Grattis till Amanda som blir 18 år idag! Ha det bäst gumman!


Älvdalen 2012

Nu är jag äntligen hemma från lägret/tävlingen i Älvdalen. Det har varit grymt roligt och jag vill gärna åka nästa år igen! Vi gjorde mycket kul, som spionera på en annan klubb när de tränade till en presentation. Det gäller att ha rum på rätt sida av hotellet. ^^
 
//Rebecca
 

Wow!

Hello!
Var ett tag sen jag blogga och får en liten chock när jag loggar in och ser att de har gjort om hela blogg.se menyn!
Vissa kanske inte tycker inte att det är så konstigt och det gör inte jag heller men om du inte är så teknisk av dig så går det inte så bra! Vilket inte jag är,men jag får till ett litet inlägg iaf:D

NU är det äntligen är det sommarlov! Har jätte mycket att se fram emot, fyller 18 bla och det ska firas + massa andra små grejer som hör till sommaren. Glädjen toppas av att nästa år är det jag som tar studenten! Längtar!!!

//Amanda


Krångel

Krånglar er blogg.se app till iPhone också? Det gör min, därför kommer ni inte få se något från mig fram till på tisdag eftersom jag åker på simläger/tävling.

Vi ses!

//Rebecca


Hur det ser ut på skolavslutningen


Onsdag

Hejsan!

Filmen igår var jättebra! Den rekomenderas verligen.

Idag har jag inte gjort så jättemycket, vi hade sovmorgon till 10.15 då vi fick reda på ett prov vi gjorde förra veckan och sen hade jag lite franska. Sista franskan jag kommer läsa på gymnasiet, it feels good! Jag är så trött på franska och den läraren vi har. Men nog om det, efter franskan gick jag med Petra till hennes lägenhet tillsammans med Thyle. Där fick jag i mig lite mat och vi spelade kort.

Imorgon är det skolavslutning och det är blandade känslor om det måste jag säga. Jag kommer sakna all så mycket men ändå kommer det bli skönt med sommarlov.

//Rebecca



En bild ur arkivet.

Skyhöga förväntningar



Detta väntar mig och Amanda ikväll och förväntningarna är skyhöga!

Snart framme!

Hejhej!

Idag har jag gjort ett fysikprov, gick väl sådär. Men precis som jag skrev igår är inte kursen slut förrän jul så det är nog lugnt.
Annars idag har jag inte gjort så mycket, skolan börjar bli ganska slapp lektioner som vi inte har och så. Dock fortfarande ett prov kvar, men det är inte så farligt.
Snart är det sommarlov och på torsadg kanske vi ska ha grillkväll hos mig. Livet är inte så dåligt just nu! ^^

//Rebecca


Fysik

Efter att ha tränat, varit på kalas och pluggat fysik ska jag ny sätta mig och ta det lite lugnt. Jag har fysikprov imorgon men jag känner att jag ändå inte lär mig något dagen innan. Det får gå som det går och kursen är ju ändå inte slut förrän jul.


Plugg

Har varit hos Erika idag för att plugga. Det gick däremot inte så bra... Vi tog en tur på stan, gjorde pizza och bakade äppelpaj. Allt annat än att göra fysik. Kul hade vi i alla fall.

//Rebecca


Friday

Ärligen är det fredag och SNART sommarlov! Jag blir så otroligt sur när jag ser att alla får sommarlov och här sitter jag med 2 prov nästan vecka. Men efter de 2 proven är det äntligen slut för detta året! Kommer sakna klassen så otroligt mycket under sommaren. Alla tjejer i klassen bor så lång bort från mig. Men jag får hålla ut! Sommaren kommer nog bli underbar ändå!

/Rebecca


Nationaldagen

Hoppas alla har haft en bra ledig nationaldag!


Skagern

Hej!

Igår kväll åkte jag och några ur klassen till skagern för lite grillning och övernattning. Vädret var inte det bästa igår men son tur var hade vi tak över huvudet till och med när vi grillade. Hade en riktigt härlig och rolig kväll. Det måste vi göra om! :D

//Rebecca


Måndag

Hejsan!

Nu går vi in på näst sista veckan innan sommarlovet. Ändå känns det verkligen inte att det är på väg att bli sommar, för 2 veckor sen var det ju 28 grader och stålande sol, nu är det 7 grader och regn. Va fan hände?

I alla fall, idag efter skolan gick jag med några klasskompisar och handlade mat för morgondagen då vi ska till Skagern, en ö i Glafsfjorden, Arvika med de som vill från klassen. Efter att vi handlat var det meningen att vi skulle hjälpa varandra med matten men det blev inte riktigt så... Vi satt bara i soffan hemma hos Erika och titta i skolkatalogen från högstadiet, tänk vad mycket en person kan förändras på endast några år.

Hoppas på fler roliga dagar som denna. ^^

//Rebecca



Bilden är från den veckan vi hade så otroligt skönt sommarväder.

Tävla i Askim

Idag har jag varit i Askim och simtävlat. Det var ute bassäng och det var regnigt och kallt. Trots det gick det väldigt bra. Jag fick bra tider och fick till och med en första premie och ett tredje pris i stafetten. En väldigt rolig dag.

//Rebecca


Mcdonald's

Har varit oh jobbat hela dagen på McDonald's. Det var helt okej, lite lagom stressigt och så. Direkt efter att jag slutat gick jag och köpte mig en McWrap, sweet chili chicken. Den var starkare än vad jag trodde, såsen har ju inte sett så stak ut när jag sett medabetare som gjort den, men det var stark.
Min favorit hitills är McWrap chicken bacon.


Fredag

Tack för att det äntligen är fredag. Jag hade nog inte klarat en till dag i skolan, är så otroligt trött. Blir nog inte så piggare nästa vecka heller eftersom jag under helgen ska både jobba och simtävla. Men det får gå, det är ju snart sommarlov! :D

//Rebecca


bloglovin Blogglista.se
RSS 2.0