Gymnasiet

Har precis kommit hem från informationskväll på gymnasiet. Vi fick kolla på tre program var, jag kollade på Natur, samhäll och teknink. Tror jag ska gå Natur. Varför inte liksom? Jag har tränkt på det i flera år nu och det blir nog så också.
Alla tror det kommer passa mig, i alla fall mina mentorer och mamma och pappa haha.

Vad ska ni gå? Eller vad går ni??

//Rebecca



Jag ska gå på solberga i alla fall. ^^

Känner mig som ett litet barn igen..

Hej!

Känner mig som ett litet barn igen, då kanske folk tycker att jag fortfarande är ett barn när jag skriver detta  då menar jag kanske att man känner sig som 5-6 år kanske.

Längtar verkligen till jul och alla paket osv, har faktiskt aldrig längtat så mkt som jag gör nu. Men tror att det beror på att man börjar tänka på mer saker kring jul nu än bara alla paket! Sen är det ju kul med alla klappar också men det är ju inte bara det som betyder utan det är nog mer känslan av gemenskap och en sorts frid eller ngt annorlunda bara. Man har nästan börjat räkna dagarna till jul snart, det börjar alltid vid första advent.

Är lika ivrig som jag var för tio år sedan med att få titta på vad de mindre får i sina kalendrar;) så jag  ser verkligen fram emot  julkalendern på tv;P Tycker att man aldrig kan bli för stor för den utan dt är något med den som gör att det blir en mer jul känsla om man tittar på den, det går också fortare att räkna ner till JUL!

Har upprepat mig väldigt mkt idag och det är kanske bara är en enda stor gröt  av min text men det får ni stå ut med :D
// Amanda


1:a advent

Nu börjar det bli julstämning! Snö och snart ska vi baka lussekatter. Vi ska bara ner och handla först. ^^
Sitter och lyssnar på julmusik också.

//Rebecca


Man hinner mycket på en dag

Man hinner mycket på en dag måste jag säga! Först simma, fika, städa, julbasar, se på 12 avsnitt av mysteriet på greveholm, fortsätta att städa och laga mat.
Detta hinner man förutsatt att det är helg och man inte har något annat inplanerat. ^^

Nu ska jag nörda lite robotunicorn attack. Har så ont i huvudet så jag ska nog lägga mig ganska tidigt för att orka träna och va tränare till mina små simmare. ^^

//Rebecca


Kan det gå segare?

Hejsan!

Sitter i datasalen och har datakunskap, seg går det kan jag säga :/ Har en timme kvar av lektionen, vi går igenom Excel och har gjort det några veckor så tror att halva klassen är inne på FB;)
Ikväll blir det att gå på Harry Potter med Rebecca!!

Kan tyvärr inte lägga upp ngn bild eftersom jag är i skolan:(

// Amanda


Glad

Nu är jag glad igen. Inte kul när man är deprimerad.

Nu ska jag snart sova nattinatti ;*

Glömde att säga igår hade jag och Kamil varit tillsammans i 6 månader. <3 tiden går fort!

//Rebecca


Deprmimerande

Vill bara sjukna genom jorden och gömma mig där tills det är jullov!
Vi får ju jullov jätte sent också och innan det har vi 4 prov och 2 inlämningsuppgifter vad jag vet nu!

VILL INTE!!

//Rebecca


Tummen ner på det.

Duschen

Duscha, duscha duscha.^^


RECORD!

Record i världens roigaste (och kanske nördigaste) facebook spel!

Robotunicorn attack!!

//Rebecca


OMG

Herregud säger jag bara! Red förut och vi red i 2 punkt sits med korta stigläder! Det är jobbig kan jag säga. Det är ungefär som 90 graders stolen. Kommer inte kunna gå imorgon! Hur ska jag då ta mig ända upp till tredjevåningen? Någon för väl bära mig haha!

//Rebecca





Lomeda som jag hade idag.

Spaghetti alla carbonara!

Hejsan!
Slutade tio över tolv idag, inte lite dumt det;) Slutar i och för sig alltid då på onsdagar så kan inte klaga på den som gjorde schemat iaf :)
Helena följde med efter skolan så jag fixade en grym lunch som beståd av spaghetti alla carbonara, blev riktigt lyckat om jag får säga det själv ;P Nu blir det att plugga inför det engelska grammatik provet vi har på fredag. :D
Ha det bra
// Amanda

Night

Puss och godnatt allihopa. <3

Tycker jag varit väldigt duktig och gjort tre inlägg idag. En applåd till mig!

Imorgon kommer jag igen (förhoppningsvis) med nya tag!

//Rebecca


Pictures





Båda bilderna är från Estland i sommras med simningen. ^^

//Rebecca

En dag

Jag är så solt över mig själv! Jag kalrade mig utan datorn i en dag!! Record måste jag nog säga. Om man inte räknar med dom gångerna jag varit på läger och tävlingar. ^^

Har inget speciellt att berätta just nu.

JO! Föresten! Imogron är det stormöte till CentralShow! Längtar som f*n! :D

//Rebecca




Bilden som jag skulle ladda upp i Söndags. ^^


Kyla,sjuk, tåg

Hejsan!
Var ett tag sen jag bloggade men har inte haft tid sen har jag inte heller haft tillgång till ngn dator heller :)
Men så kan det vara har en del att berötta ändå faktiskt. Basket helgen i Täby var jätte kul vi gick vidare till nästa omgång så tycker att tjejerna var extra duktiga när de var så få´, blev samtidigt sjuk med det är så livet är..

På hemvägen blev det en helt annan kalabalik då tåget var tvungen att stanna i Hallsberg för det var ngt fel på spåret så där fick vi vänta i 3h innan vi kunde åka därifrån till Degerfors och där ifrån ta tåget till Karlstad.. Kan inte fatta att kan bli så mycket strul. När vi väl var i Karlstad så fick vi ta bussen till Arvika var hemma 4h senare än vad vi skulle... Så hade en väldigt händelserik helg iaf:D
//Amanda


90:de

Bara så ni vet är detta det 90:de inläggen på den här bloggen. Lite coolt tycker jag.

Idag har jag varit på simhallen i 3 timmar som varje söndag. Fast idag var det utmanaren, inte lika kaos denna gången som det var förra gången haha.

Nu ska jag snart göra samhällskunskap och kanske lite biologi. Får se hur mycker jag orkar göra. Är ju trots allt ledig imogon eftermiddag, så hinner göra läxor då.

Hade tänkt att ladda upp en bild men det är något fel. Så ni får väl se bilden senare eller något.

//Rebecca


Bort

Nu går jag till Michaela!

Hej så länge!

//Rebecca


Saturday

Hejsan!

Idag har jag träffat min faster och kusin från Uppsala, det var ett tag sen jag träffade dom faktiskt. Min faster träffade jag när jag tog konfirmation i sommras men inte min kusin. Kommer inte ens ihåg när jag träffade henne senast!
Har ridit idag också, kul att rida när det är ljust för en gångs skull. Rider ju på måndagar annars och då är det alltid mörkt redan när jag kommer dit.

Nu ska jag duscha och ta det lungt. Kommer antagligen att ha min och Eriks simgrupp själv imogon eftersom Erik har brutit tummen. Fast det är ju utmanaren imogon så  det går nog bra ändå. ^^

//Rebecca


På väg till Täby!

Sitter i tåget på väg till Stockholm och sen blir det túnnelbana till Täby med basketlaget:D
 //Amanda

Fredagsmys!

Nu är det fredag och det inbär fredagsmys ;)

Kamil kommer hit sen, då blir det antagligen lite film och sånt. Innan han kommer ska jag ta och städa lite, haha. Vi hörs kanske senare ;)

//Rebecca

Ekonomi

Jag måste bara säga att ekonomi och samhäll inte är roligt!
Phu skönt att säga det.

Tummen ner för det.




ÖNSKA MIG ÄNDÅ LYCKA TILL IMORGON!! DÅ ÄR DET PROV!!!


//Rebecca

Blä

Helloj!

Blev lite svengelska där. Haha. Helloj en blandning av Hello och Halloj lite små kul. ^^

Förlåt för jag inte har bloggat så mycket men jag har väldigt mycket i skolan just nu och med alla träningar och sånt hinner jag inte med.
Idag har jag i alla fall ridit. Hade Wizja och det gick jätte bra.^^

Kom på nu också  att jag inte har visat er vad jag köpte Karlstad på höstlovet. Jag lovar att ladda ur bilderna och visa er imorgon eller under helgen. Promise! ^^

Nu ska jag hoppa i duschen och sen se på välkommen åter om jag hinner.

Ha´de :D

//Rebecca

Ont...

Halloj!

Idag har man då haft idrott eller rättare sagt bad! Kan säga inte det var speciellt kul då vi skulle lära oss och crawla och kan säga att jag inte var så speciellt bra på det...Usch det var verkligen hemsk så börjar känna i benen efter allt sprattlande hade egen träning också så det blev inte bättre precis.
Så dagens råd är att ha testat det innan man ska göra det på idrotten! :D
Blev kanske ett rörigt inlägg men, men ni får står ut med det också ;)
// Amanda

Glad!

Hejhej!

Jag är riktigt glad just nu! Fast även väldigt trött. Har precis kommit hem ifrån Örebro, det gick jättebra! Slog personligt rekord på både 200 och 100 meter bröstsim (vilket var det enda jag simmade).
Hade jättekul hela tiden. Speciellt på fredagskvällen när vi var inne i ett lekrum på hotellet och körde "rita, gissa, spring" eller vad det nu hette.

Nu ska jag packa upp sakerna och sen sova.

//Rebecca

Vinst!

Tja,tja
Idag har jag spelat match gick jättebra då vi vann och det gick bra för alla! (tycker jag iaf)
Vi skulle ha spelat två men den andra var inställd pga sjukdom:( Vinsten firades med mat hemma hos våran coach, det blev lasagne och kan säga att den var grymt god! (mums)



//Amanda

Check list

Den här helgen har jag faktiskt rätt mycket att göra och det är fars dag! Funderar på att fixa något riktigt fint till pappa, som bevisar hur snäll jag är ;)

Det här är saker jag ska göra!

Städa mitt rum
Spela matcher:D
Skriva svenska uppsats och läsa en bok..
Fixa ngt till pappa!!!
Dela ut New Body (jobbigt)    












Örebro

Tjosan!

Har precis kommit hem från skolan. Tycker det är riktgt skönt med fredag. Jag ska snart ta och packa inför Örebro. Åker ungefär kl 17.00 ikväll. Det ska bli kul men lite jobbigt att inte få sova hur länge jag vill. Fast jag kommer nog att ha riktigt kul så det spelar ingen roll. Har ju trots allt inget inplanerat fram till 4 dacember. Det är väl 2 helger tror jag. Eller är det en? Inte så koll just nu.

Amanda får blogga under helgen, för jag kommer inte att kunna.

// Rebecca


kaos!

Hejhej!

Förlåt för att jag inte har bloggat någonting. Har verkligen inte orkat.

Idag i alla fall har jag vatit funtionär på sim-KM. Det var helt kaos fast jag och Jenny vart tvugna att gå eftersom vi skulle dansa med klassen. Det var skoj. ^^

Nu ska jag snart åka på simträning, fast jag är trött. Låg i soffan förut i en timme och sov.

//Rebecca


??

Har kommit fram till att min musik stil har ändrats sig radikalt de senaste 2 åren. Men det gillas:)
Har upptäckt en helt ny värld med den nya musiken..Sen har jag ju lyssnat på en del bandlängre men det är nu det verkligen syns på spotify osv;)



te så många men kan säga att det finns mkt mer orkar inte skriva alla, dessa är de jag lyssnar på mest:D
längre


EMA här också...

Precis som Rebecca så sitter jag och tittar på MTV´s EMA, grymt bra hitills måste jag säga:)
Är också grymt glad över att PARAMORE vann priset för Best alternative, YES :D
Ne, nu ska jag titta vidare:)



//Amanda

EMA

Hejhej!


Precis kommit hem från Amanda nu. Alltid kul med dig! ^^
Vi kolla på film och kolla i Solbergas skolkatalog. HAHAHAH säger jag bara.

Nu ska jag kolla på EMA. Ska någon mer se på det?

//Rebecca


Film,Idol, shopping.....

Gjorde ett inlägg igår men det verkar som inte det kom med men, jaja
Såg på Idol och film med mormor och syrran igår, det var riktigt najs ;P Ond aning hette filmen och var en thriller och kan säga att jag aldrig trodde att mormor ville se ngn thriller, men det ville hon :D 
Idag blev det en dag i Karlstad  igen men klagar inte fick ju lite mer grejs till garderoben:D
(Har fortfarande inte fått ordning på kameran så det kan tyvärr inte bli så mkt bilder.)
Nu vill jag ha mat så Hejdå:)
// Amanda


Bröllopsdag

Idag är det mormor oc morfars bröllopsdag! Grattis till dem!

Ska iväg och ära middag med dem snart. ^^ Fast först kommer anna och underhåller mig ett tag.

//Rebecca

Kategorier

Har gjort kategorier så ni ska lättare kunna hitta ett speciellt inlägg.

Kategorierna är:

*Amanda bloggar - de inläggen Amanda gör.
*Rebecca bloggar - De inlägg jag gör
*Fotografering - Inlägg med foton som är "lite seriösare" eller vad man ska säga.

Kanske gör någon mer kategori senare observera att senare kan vara om ett år också. ^^ 

//Rebecca

 

Berra sötnöt


¨

Ska se film med syrran och mormor, kanske inte är den film jag trodde de skulle välja;P


Låna pappas kamera - CHECK!

Fick låna pappas kamera och gick ut och fotade lite. Tyckte det blev ganska skillnad på bilderna med en systemkamera mot en vanlig digital. Missförstå mig inte nu, digitalkameror är också bra, jag har ju en själv. Men sytemkameror är snäppet bättre ;)





Skippa höstdeppet - Gå ut och fota. ^^

//Rebecca


Träningsvärk

Hejsan!

Jag ber så hemskt mycker om ursäkt för att varken jag eller Amanda bloggade igår. Amanda vet jag inte varför hon inte gjorde det men jag däremot har anledning. Eller nej, jag ver nog bara lat. Förlåt! Fast igår i alla fall så var jag först hos Michaela och sedan träna jag. När jag kom hem från träningen så var klockan 22.00 och då orkade jag inte blogga.
Har jag nämnt att jag har världens träningsbärk från i onsdags? Det har jag! Jag kan absolut inte gå ner för trapporna. Jag sitter och åker rutschkana ner för trpporna istället.

Nu har jag precis gjort klart svenskan som ska vara inne på måndag. Skönt att ha den gjord! Nu ska jag ta en sväng med vovvarna och sedan bara ta det lungt. Om jag inte ringer till Amanda kanske. ^^
Vi får se hur det blir.

Hörs senare!

//Rebecca


En dag i bokens värld:D

Idag har jag bara suttit och läst hela dagen, kunde inte sluta för en minut;)
Kan verkligen rekomendera denna serien om man gillade Twilight böckerna :D
Har precis läst ut fjärde och längtar tills den femte kommer på svenska (är för lat för att läsa dom på engelska)
 De andra tre heter Törst, Fruset blod och skuggkysst:D


Städa!

Hejhej!

Nu har jag varit riktigt duktig att städa mitt rum. Det var verkligen behövligt! Tror att jag aldrig sett så mycket damm!
Ska göra det sista på ordboken så jag kan lämna in den till veckan.

//Rebecca

Underbar dag med Amanda

Som Amanda redan har skrivit så har jag och Amanda varit i karlstad idag. ^^ Har uppdaterat garderoben lite och haft en underbar dag med Amanda.
Har tagit kort på allt jag köpt men sladden till kameran är borta så kan inte ladda in bilderna i datorn. Inte bra detta. Pappa kommer som tur är hem imorgon han vet säkert vart den är eftersom det var han som hade den sist.
Dagen har som sagt varit underbar men hur kan den inte ha varit det när jag varit där med bästa Amanda?
Du ska bara veta det Amanda DU ÄR UNDERBAR! <3

//Rebecca



Nej det är inte snö ute nu, bilden är från förra året.

Uppdatering!

Halloj!
Idag har jag varit med Rebecca i Karlstad, grymt kul var det iaf och det blev massa nytt till garderoben. Får se om jag lägger upp lite bilder senare, beror på om jag får ordning på kameran;P
Nu blir det att dra till tränigen och springa av sig lite sen får vi se om det blir en tur med bilen och köra lite ;)
// Amanda

Home again

Hejhej!

Det har varit lite tyst ifrån mig sedan i fredags. Det beror på att jag har varit hos Kamil på i fredags och på simtävling i Hagfors lördag till söndag. Men nu är jag hemma. Skönt med lov nu också. Imorgon ska jag och Amanda till Karlstad. Då ska det handlas. ^^

Idag har jag inte gjort så mycket mest kollat på tv, skönt. Resten av lovet ska jag antagligen inte vara ensam igen. Utan med kompisarna och Kamil. Synd bara att lovet bara är i en vecka.

//Rebecca

Lov!

Yes, äntligen lov!
Känns grymt bra faktiskt, nu kan man bara sitta och mysa med massvis av filmer och böcker hela dagen lång:D
Kan berätta att jag började övningsköra igår, jippi;P Mamma fick sig ett gått skratt iaf när jag inte fick igång bilen. Men ska väl inte klaga det är ju bra att ngn tycker att det är kul. Hehe.
//Amanda

bloglovin Blogglista.se
RSS 2.0