Glad tjej!

Detta väntade hemma när jag kom hem efter träningen igår:)
Allt är beställt från H&M


Fin dag

Fin och varm dag idag. Dock har jag inte varit ute så mycket.
Jag har bara gått den kilometern till Amanda och varit ute med hunden. Jag tror jag ska ta och gå ut lite till. Det är ju så varmt och fint ute. ^^


Resultat

Här kommer resultatet av min fotovägg som äntligen är klar nu.



Why Am I Crying?



Sjukt bra låt.

Snälla

Ni som röstar på mig här: http://maketobereal.tumblr.com/post/18278034970 är guld värda!

Snälla, snälla, SNÄLLA!




25 februari

Hello!

Dagen har spenderats i en sporthall med mina och Maddes små kära minibasketbarn! De är så goa att vara med och det kämpade verkligen på matcherna de spelade idag! Stolt tränare är jag iaf, sen behöver vi inte bry oss om resultatet;)

Kvällen kommer vara riktigt lugn och kommer tillbringas framför melodifestivalen, för vem om inte lilla jag ska gå upp kl 04:15 imorgon för att åka och spela basket i Helsingborg!!!! Inte precis det man vill göra på en söndag men man får dra sig upp ur sängen och sova på bussen!

HA det bra;)

//Amanda

1827

Fotoväggen får vänta, jag hittar nämligen ingen häftmassa på affären. Jag ska fixa det så fort som möjligt!


Fredag

Äntligen är det fredag och lov! Det behövs verkligen! Avslutade den hör veckan med ett fysikprov och det gick roligt bra tror jag.

Annars då? Denna helgen ska jag jobba, träna småbarn och dansa Zumba jag ska sluta helt enkelt.

Hur ser er helg ut?

/Rebecca


Fotovägg

Mina bilder som jag beställde förra veckan har kommit nu! Jag har planerat att göra en egen fotovägg i mitt rum. Jag ska bara fixa häftmassa och sen sätta upp fotona på väggen. Bilder kommer nog imorgon eller ikväll om ni har tur.

//Rebecca


Me myself and I



T-shirt - Gina
Jeans - BikBok
Klocka - Ur och penn

Torsdag

Hejsan!

Nu är det bara en dag kvar av skolan sen har vi ett välförtjänt sportlov! Endast ett fysikprov imorgon och jag känner att allt sitter. Hoppas det sitter lika bra imorgon. ;)

Hoppas alla har det bra och snart har lov!

//Rebecca


Plugg

Hello!
Sitter och pluggar företagsekonomi, inte det mest lättlästa kan säga! Inte nog med att jag har ett ekonomi prov att tänka på utan har även nationellt prov i matte imorgon! Men det kommer nog att gå galant, eller inte!

Ha det bra
//Amanda


Semla

Äntligen har jag fått mig en semla!


what makes you beautiful



You're insercure
 don't know what for
you're turning heads
when you walk through the door
don't need make up
to cover up
being the way that you are is enough

everyone else in the room can see it
everyone else but you

baby you light up up my world 
like nobody else
the way that you flip your hair gets me overoverwhelmed
but when you smile at the ground 
it ain't hard to tell
you don't know (oh oh)
you don't know you're beautiful 
 

Monday

Igår hann jag aldrig rikitgt blogga eftersom jag var på simhallen, var med Amanda och dansade zumba.

Idag efter träningen skulle jag gå och byta mina nya träningsskor på intersport eftersom jag lyckades köpa för små skor. Gissa om det inte fanns då. Jag fick istället prova alla andra skor de hade men ingen föll mig i smaken. Men under sportlover ska jag åka till Karlstad och skaffa mig ett par skor!

//Rebecca




Att gå upp tidigt

Det värsta som finns är att gå upp tidigt på helgar, vilket jag gjorde idag. Jag hade stalljour och var därför tvungen att vara vid stallet klockan 7 på morgonen. Fast jag måste erkänna att det är ganska mysigt att vara i stallet när det är helt tyst och det enda som hörs är när hästarna äter på sitt hö.

//Rebecca


Sol

Idag när jag kom hem från skolan var det sol ute. Det vill säga perfekt fotoväder!



Bra dagar

Igår och idag har varit två bra dagar. Igår åkte halva skolan skidor, dock inte jag. Vi som inte åkte skidor hade lektioner, men eftersom nästan alla åkte skidor var alla lektioner utom franskan insällda. Då tillbringade jag dagen med Stina och Erika istället. Mycket roligt hade vi, åt god mat, gick på stan och skrattade.

Idag  var också ganska bra. ^^

//Rebecca


Hittade denna utanför en pub när vi gick runt i stan.

Den här satt i matsalen idag...

Zumba!

Hello!
Har precis kommit hem från ett zumba pass:) det är riktigt kul och jag rekommenderar stark!
Åter uppladdningen består av smootie;)

//amanda


Run

Hittade en fin bild på Berra som jag tog i söndags. ^^


Alla <3 dag!

Hello!
Dagen spenderades med plugg, en kopp te och såklart gelé hjärtan:) men det var inte så tokigt det heller kan jag säga!
Så glad alla <3 dag på er:)


Alla <3 dag

Glad alla hjärtans dag på er alla. Hoppas ni har det bra!


Häftigt

När jag tog lite kort igår när vi grillade korv knäppte jag många bilder på våra hundar. En av dessa bilder drog jag upp till full högdrager på piscasa. Blev en ganska häftig bild faktiskt.



Korvgrillning

Hejsan!

Varit ute och grillat korv med familjen idag och såklart var Tessie och Berra med och tittade på. ^^



Misslyckades

Hello!
Jag pratade ju på att jag skulle slänga ihop en smet med lemon cookies, den planen gick inte alls som jag trodde! Hade inge margarin här hemma och då kunde jag faktiskt inte baka något över huvudtaget. Inte kul såg faktikst fram emot att få baka lite. Men det går inte alltid som man har hoppats.

Annars har dagen varit bra då mitt gamla basketlag + tränare samlades för att prata och bara ha det trevligt, vilket är alltid kul:D Nu blir det att spendera resten av kvällen med familjen och se på melodifestivalen:)

Ha det bra!'


Bjuder på en gammal basket bild;)

//Amanda

118800

För roligt! Lite stämmer ju faktiskt också...


Perfekt


Today is THAT day


Baktankar

Hello! Nu börjar man känna att det snart är lov. Nu börjar även proven komma som ska vara avklarde innan lovet så kvällarna ägnas åt att få ångest på att man inte får till läxläsningen som man vill. Förutom att gå runt och ha ångest över skolan så kretsar mina tankar mycker kring bakning.

Jag tror inte jag gör något annat än går runt och tänker på vad jag ska baka härnäst till helgen ska jag nog försöka varva läxläsning med att baka lemon cookies:D Så om det blir ett lyckat bak så kommer det upp en liten bild!

Nu får jag väl återgå till lektionen och ekonominsvärld, ha det bra!



//Amanda

Sunset

Solnedgångar är väldigt fina. Förutom att solen försvinner och är borta tills den går upp igen.


En till dag

Snart har en till dag gått av allas liv. Hur har ni tillbringat den? Jag har varit i skolan och läst franska. Sjukt kul dag ellerhur? Men snart ska jag åka och träna. Den här dagen är ganska okej ändå. ^^

//Rebecca


Random

Hejhej!

Idag har varit en sån där helt random dag när man inte riktigt vet vad man egentligen gör eller så. Med andra ord en damp dag. När jag kom hem efter skolan förut satte jag mig vid bordet för att läsa till franskaprovet som vi har på torsag. Det sluta med att jag bara satt och skrek på franska och sedan blev det bara värre. Inte så jättelyckat kanske, men jag får ta nya tag imorgon istället. ^^

//Rebecca


Winter

Jag har fått en gratisverision av photoshop som jag sitter och leker med. Det är svårt men man blir ju inte mästare direkt. ^^




Chickflick movie night

Hejsan!

Förlåt för att jag inte bloggade igår, men jag var i grannstaden Årjäng men mina underbara klasskompisar. Vi såg på film, åt god mat, godis, pratade och skrattade ända tills klockan var ungefär 5 på morgonen. Då somnade jag.
 Vi har redan pratat på att göra om vår chickflick movie night. Det ser jag fram emot eftersom det var så roligt! Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag tycker om min klass!

//Rebecca



Nytt

Hejhej!

Halt vanlig torsdag idag. Efter skolan gick jag till affären för att hämta mitt nya bankkort. Ja har skaffat Ica banken eftersom det var lite, lite bättre ränta där.

//Rebecca


Torsdag 2/2

Hello!
Gud vad jag längtar till sommaren! Vill verkligen slippa allt som har med stora jackor, för mycket kläder och känslan av att man ser uppstoppad ut så fort man går ut! Är det någon mer som känner som jag?
Vill ha sol och bad, inte kyla och snö. Det finns även så mycket jag vill och ska göra under sommaren att jag tycker att vi kan hoppa över de sista veckorna (månaderna) av vinter så att våren och sommaren kan komma!

Vilken årstid tycker ni mest om? Som ni ser så älskar jag sommaren min vill höra hur andra tycker också.

//Amanda 

Shot



Ingen inspiration alls.

bloglovin Blogglista.se
RSS 2.0