Au pair

Hejsan!

Lite dålig uppdatering här men jag har inte haft tid att blogga något. Igår var jag, Amanda och Marit i Karlstad för lite shopping men även för att gå på au pair möte med cultural care. Det verkade jätte roligt och jag är just nu super sugen på att åka. Dock måste jag vänta i 2 år innan jag kan åka och måste därför gå på ett möte till. Men sånt är livet.


Fifty

Ja nu är det äntligen min tur. Fifty shades of Gray.


Lov

Äntligen är det höstlov! Jag kände att det verkligen behövdes nu. Var helt slut igår efter fysikprovet och sen var det bara att åka hem och skriva på samhällsuppsatsen. Men nu är det färdigt och jag kan njuta av en veckas lov då jag mest ska slappa, jobba lite och på torsdag åker jag till Årjäng för filmkväll och lite sömn med några ur klassen. Det här kommer att bli toppen!
 
 
Bjuder på två härliga vinterbilder från förra vintern eftersom det snöade i hela(?) Sverige igår. 

Studying

Sitter och läser lite fysik, har prov på torsdag. Hoppas att lite av det sätter sig i alla fall.

Senare ikväll blir det tv mys framför svenska Hollywood fruar.


En vecka kvar

Nu är det endast i vecka kvar till lov! Det är väldigt behövligt känner jag nu. Men inna det väntar ett fysik prov och en uppsats inlämning. Hoppas det går bra...
 

Söndag

Ja, då var det söndag igen då. Idag måste jag verkligen göra klart min idrottsrapport och förbereda inför svenska uppsatsen jag har imorgon. Snart klar som tur är så jag hinner ta det lite lugnt innan jag ska åka iväg på zumba. ^^
 
En bild som jag lagt upp på instagram och redigerat i vintique som är gratis den här veckan. Skynda och ladda ner!
 
 

Tagsforlikes

Jag ville bara tipsa om en app jag har hittat. Den heter tagsforlikes och har massa olika taggar man kan använda till instagram eller liknande.


Shotcaller

 
Firar att det är helg med denna super låten!
 

Kladdkaka

Titta vad man kan åstadkomma när man har lite tråkigt. God var den i alla fall. ^^


Torsdag

Idag kära vänner hade jag min andra körlektion. Det gick riktigt bra fafktiskt och ska ha nästa lektion redan nästa vecka. ^^ 
 
Förövrigt hatar jag vädret... nu är det mysiga med hösten över och bara regn är kvar när alla löv är borta. Mörkt är det också. Det skulle inte sitta helt fel att vara på något varmt ställe nu, som jag var vid jul och nyår förra året. Vill jätte gärna tillbaka dit till Florida. 
 
 
Lite bilder från Florida <3 

Onsdag

Inte hunnit blogga förrän nu. Var tvungen att göra läxor när jag kom hem och så åkte vi tidigare till stallet så jag skulle kunna övningsköra lite innan. Det gick sådär. Jag har i alla fall min andra körlektion imorgon, jag hoppas han tycker jag har lärt mig det jag skulle.


For the first time

Hur bra är inte han? Hans låt finns på spotify, sök på "Marcus Erkenfjord - Did you go"
 
Han är helt grym och det är lite coolt att han bor i grannkommunen och numera går på min skola. ;) 
 
 

Ring

Den hör ringen har jag på mig för första gången idag. Den är köpt på style by Tyra. Dock väldigt stor men det funkar om jag har den på långfingret.

 


Rain

Idag rengar det. Det är det enda jag tycker är nackdelen med hösten och att det blir mörkt såklart! Men annars är alla färgglada löv jättemysigt!
 

Mys

Förlåt för att jag inte hann blogga igår, men jag hos farfar ett tag direkt efter skolan och sen var jag med Petra. Vi åt pizza, såg på film, åt glass och åt kakor. Riktigt mysigt var det. Det gör jag gärna om. 
 
Snart ska jag nog även gå till Amanda och hälsa på den nya hundvalpen hon och hennes familj var och hämtade idag. Det blir nog också jättemysigt!
 
Ha en bra lördagskväll allihopa!
 

Likes

Blev så otroligt glad förut. När jag hade lagt upp en bild i skolan förut och taggat den lite fick jag hur många likes som helst! Jag tror jag fick runt 30 på 4 minuter! Det är nog rekord för mig i alla fall och nu har jag 48 stycken. 
Detta är stort för mig! ^^
 
Glöm inte att följa mig @twoliw
 
 
Det här är bilden. 

Motljus

Jag bara änskar bilder i motljus, så jag gjorde ett försök själv. Vad tycks?
 

Yesturday was a good day, my hair was perfect

Slutade 11.10 idag. Lycklig tjej som kommer vara död när vi har normalt schema igen...


Överraskning!

Hello!
Tänkte att jag skulle överraska Rebecca med ett blogginlägg;) Kan ju säga att jag inte är den bästa bloggaren precis, men vet att Rebecca gillar mig ändå;)

Två timmar av dagen spenderas vid en dator för att lösa uppgifter till skolan, inte det mest lärorika men med lite musik går det bra!

Kram Amanda

Löven faller ner

Hej!
 
Idag efter skolan stod övingskörning med pappa på schemat. Det gick helt okej faktiskt. Jag är nog snart redo för nästa körlektion nästa torsdag. Hoppas då att jag kan gå vidare med nästa steg i "kursplanen". 
Annars idag har jag inte gjort så värst mycket, läst på prov och läst Shakespeare som vi har i svenskan. 
 

10

Hejsan!

På grund av några inställda lektioner slutade jag tekniskt sett klockan 10 idag. Inte helt fel. Det var idrotten, som vi egentligen har sist på dagen, vi fick göra vad vi ville på vilken tid son helst. Vi tänkte vänta på en kompis gå och äta och sen gymma men jag hann inte gymma för att jag var tvungen att hinna med bussen. Men det är helt okej ändå. ^^


Autumn

Hej!
 
Det var ett tag sen jag orkade blogga. Jag har haft ganska många prov i skolan så har inte hunnit slå på datorn. Nu i helgen har det i alla fall varit "mârten". Det är några städer i Värmland som har det. Det är på lördag en marknad där man kan köpa det mesta ganska billigt, det finns också tivoli. På kvällen går även alla ut. Det är mycket trevligt, dock har det varit lite kallt, men har man vinterjacka så går det. ^^ 
 
 
Bjuder på en bild från September förra året i birst på andra bilder.  

Remover

Nagellacks remover från depend är nog min favorit. Köpte den idag för 50:-


bloglovin Blogglista.se
RSS 2.0