Hemma igen

Hemma i gröna sköna Värmland efter en rolig helg i Stockholm. Nästa år väntar den staden på oss igen. Det är så otroligt skönt att komma till storstaden som omväxlings skull.


Stockholm

Stockholm är bara för underbart!


Tur med båten

Eftersom det är så fint väder och så varmt ute tog vi oss en tur med båten och tog oss iland på en ö. Där låg vi och sola och bada några timmar. Härligt!


Berrys

Fick förut se att vinbärsbuskens bär har mognat. De lyste så rött och klart att jag var tvungen att få med dem på bild.
 
 

Toning

Efter ett halvt misslyckat försök att avfärga håret har jag nu tonat håret i en brun nyans som jag hoppas blev lik min naturliga hårfäg. Resultat kommer senare.


Heart Bite

Det här fina halsbandet köpte jag på en silver affär i Öregrund för 450:- plus kedja.
Jag föll verkligen för det!
 

Bildbomb Lackeviken

 

Arvika triathlon 2012

Jag har varit funktionär på Arvika triathlon, bara så ni vet. ;)


Crib

This is my new crib.
 

Lördag

En solig lördag väntar nu, dock är det lite kallt så jag får se om jag solar eller inte. Det är lite tråkigt att sola själv. Ikväll ska jag i alla fall vara funktionär på triatlon.


Hemma

Har varit på östkusten ett tag, men nu är jag hemma. Fler bilder från östkusten kommer någon annan dag samt bilder på ett otroligt fint silver halsband jag köpte där. //Rebecca


Rain

Jag är ledig i en dag och såklart ska det regna. Så typiskt...
 

My bone

Berra gillar ditt ben...


Övernattning

Från igår till idag hade jag och några kompisar ur klassen plus några fler övernattning i Erikas lägenhet. Det var riktigt roligt! Dock har jag väldigt ont i huvudet fast vi sov mer än vad vi brukar göra. Antagligen så låg jag väldigt konstigt.
 
Jag gick i alla fall till Erika direkt efter jobbet och bytte om från jobbkläderna till vanliga kläder. De andra var under tiden och handlade. Vi gjorde lasagne, chokladmosse och kladdkaka plus att vi åt en massa godis. Till frukost idag åt vi på Mcdonald's, nej vi är inte allt tjocka. ;)
 
Vi var även ute och gick lite igår kväll. Det slutade med att vi hamnade i lekparken...
 
//Rebecca
 

Dagar med Erika

Jag har haft två roliga dagar med Erika. Cozmo har varit med och känner att jag verkligen har fäst mig vid honom! Jag blev lite smått ledsen förut när jag skulle ta tåget hem och han ville följa med och åka med tåget. Jag får snart ta mig en tripp till Årjäng och träffa honom och såklart de andra från Årjäng.
 

Mot Stan

Snart ska jag ta tåget in till stan för att träffa Erika som jag inte sett sen skolavslutningen. Det är tyvärr ingen från klassen jag sett sen skolavslutningen. Lite tråkigt.
Innan jag åker kanske jag hinner sola lite, det var så otroligt längesen jag gjorde det nu. Jag känner mig faktiskt lite blek...
 

All you need is love


BBQ

Det blev en liten grillkväll idag i Michaelas sommarstuga. Det blev riktigt mysigt och det var väldigt gott. Vi hade lite problem med att vända på köttet och så eftersom vi inte hade tänkt på riktiga bestick. Så vi använde plastbestick som såklart smälte. Men kul hade vi i alla fall.
 

Ledig

Det känns otroligt skönt att vara ledig efter 4 dagars jobbb då jag slutat tidigast 20.00. Senare idag har jag, Anna och Michaela planer på att grilla, mysigt. ^^
 

Fullt upp

De senaste dagarna har jag verkligen haft fullt upp med jobb. Jag har kommit hem mellan 21.00 och 22.00 och då har jag bara lagt mig i soffan. Därför har jag inte bloggat.
 
Men imorgon och fram till på fredag är jag ledig. det känns skönt. ^^
 
//Rebecca
 

bloglovin Blogglista.se
RSS 2.0