Monday

Hejhej!

Hur är det med alla?
Med mig är det jättebra! Har haft en kort men skön ridtur på Gulliver och vi har nästan inga läxor kvar längre bara kemiprov på onsdag. Imorgon ska jag till Mcdonald´s och jobba för första gången. Det ska bli kul. ^^

Godnatt alla och sov gott!

//Rebecca



Skulle inte vara fel att vara tillbaka i Paris.

Tårta

Söndagar är otroligt tråkiga måste jag säga. Jag har bara legat i soffan idag och kollat på tv ungefär hela dagen. Men jag har även varit ute med hundarna, köpt choklad till mamma och varit på kalas hos min farbror.

Tårtan var i alla fall god. ^^

//Rebecca



Bilden är några år gammal.

En annan del av Oslo

Kommit hem från simtävlingen och Oslo nu. Tävlingen gick inte så bra så vi skriver inget om den förutom att badhuset var en ensa stor labyrint!

I alla fall, efter tävlingen (som slutade 12?!?!?!) gick vi ner på stan i Oslo. Vi var i ett område som hette Grönland. det har tidigare bara varit ett ghetto område men det var riktigt mysigt. Vi åt på ett ställe och senare gick vi till en affär som sålde arabsikt godis. Det var annurlunda, kanske inte det godaste jag ätit men endel sorter var okej.

Nu ska jag bara ta det lungt resten av kvällen.

//Rebecca


dans

Hejsan!

Förlåt för att jag bloggar så sent men har haft mycket att stå i idag. Först var jag i skolan, vi hade bara 2 lektioner sendan dans resten av dagen (jag klagar inte ;) ). Efter skolan tog jag tåget till charlottenberg för att få handbok och anställningspapper att skriva på.
Jag har ju numera jobb. ;)

När jag kom hem har jag läst igenom alla papper och registrerat mig på en sida som jag måste göra för att jobba där.

Nu ska jag sova eftersom jag ska upp klockan 4 inatt för att åka till Olso på simtävling. Wish me luck!

//Rebecca


Red nails



Dagens



Torsdag 26 maj

Hej hej bloggen!

Ja idag är det torsdag och en dag närmare fredag. Har inte gjort något speciellt idag bara varit i skolan och läst lite franska. Vi har franska prov på måndag så läser mycket idag så slipper jag läsa så mycket på helgen. Smart jag ;)

Senare idag så ska jag simma och hoppas det går bra med armen idag också. ^^

//Rebecca


Röda byxor

Hejsan!

Förlåt för att jag inte bloggade igår men jag hade verkligen ingen lust eller inspiration...

Idag har i alla fall varit en helt valing dag.

Vår sista lektion idag var idrott och vi var ganska nära busshålls platsen så jag och Emil orkade inte gå upp till skolan för att byta om och sen gå ner igen så vi gick till bussen i idrottskläder. haha jag kände att alla tittade på mig och mina knallröda byxor. Men man måste ju bjuda lite på sig själv. ;)

//Rebecca


Glad!

Är så otroligt glad! Jag har ått jobb på Mcdonald´s! Så skönt det känns! :D

//Rebecca


TÄVLING!

Drar igång med en tävling om att vinna en inbjudan till bloggsvar. Allt ni behöver göra är att kommentera "jag är med" eller något liknande.

OBS!

Glöm inte lämna e-mail adress!

Lycka till! :)

//Rebecca


läxor

Hejsan!

Just nu sitter jag och gör kemi. skriver en slutsats till labbrapporten om ett batteri. Är nog snart klar som tur är.  ^^

//Rebecca


kaka

Jaa, det skulle bli en tigerkaka men det blev en hålkaka?

'

Läsa läsa läsa

Hejsan!

Förlåt för den dåliga uppdateringen idag men Amanda har ju varit hos mig så har inte orkat.
Nora roberts filmen jag och Amanda såg igår var JÄTTEBRA!! Medan den andra four lions var världelös vi stängde av den filmen efter ungefär en halvtimme haha.

Idag har vi inte gjort något, bara läst och läst och läst. Jag har fått låna "Elsas värld" av Amanda. Det är den andra delen av Sofi Fahrmans serie. Den är så bra att jag inte kunnat sluta läsa den. haha

Nu ska jag gå ner och ta mig en bit av kakan jag har bakat. ^^ 

//Rebecca

 


Hela

Idag kära vänner kunde jag simma hela passet utana att få ont i armen, träningen hjälpte verkligen. Det var ju bara 5 dagar sen jag var där. Mirakel finns! ;)

Efter simapsset och efter fikat på city gick jag och hyde film till mig och Amanda som vi ska se ikväll. Jag hyrde "four lions" och "på slaget 12". Hoppas båda filmerna är bra. ^^

//Rebecca



Cykeltur

Har kommit hem från en cyklentur först med Amanda och senare med Emil och Anna. Cyklade 1.3 mil med Anna och Emil plus det jag cyklade med Amanda borde det bli nästan 2 mil!

Fast vi tog ganska många pauser och matade kor haha. ;)


//Rebecca




Äppelträden blommar-underbart!






Fota?

Hejsan hoppsan!

Idag har jag som vanligt varit i skolan, hade religionsprov, buddismen och hinduismen. Vet inte om det gick så  bra, var så otroligt konstiga frågor. :P

Nu är jag hemma och fri eftersom det är helg! Dock så har jag väldigt mycke skolarbete som jag kanske gör ikväll, vi får se.

Just nu funderar jag på att gå ut och sola eftersom det är så fint väder, men jag funderar även på att fota eftersom det är så fint väder och äppelträden blommar.

Okej nu har jag bestämmt mig går ut och fotar. ^^

//Rebecca


semester duellen

Nu är jag hemma från "aftershool", jag gick dit ett tag med Berra. Vi gick tipspromenad och kollade lite på loppisen, fast jag köpte aldrig något. ;)

Nu ligger jag och tittar på semester duellen på tv3.

//Rebecca


After school

Hejhej!

Hoppas alla mår bra idag, det gör i alla fall jag. ;)

Först idag var jag hos tandläkaren inte så roligt. :P Annars har dagen rullat på som vanlig....

Senare ikväll är det något som kallas "after school" på Johannes skola. De har loppis, cafeteria, framträdanden med mera. Kanske går dit fast Johannes ska inte upptrända bara så i loppisen så är fortfarande lite osäker. Har så sjukt mycket prov just nu så kanske bara går dit en stund. ;)

Vi ses nog ikväll!

//Rebecca


Orientering!

Hello!

NU var det ett tag sen jag bloggade igen men klarar inte av mer än att blogga lite då och då som jag gör nu, så ni får nöja er med det:)

Idag orienterade vi och kan säga att jag är riktigt nöjd, hittade alla kontroller vilket jag trodde att jag absolut inte skulle klara av;) Sprang inte själv kan jag säga så fick rätt mycket hjälp:D
Var inte så vacker när jag kom hem med lera överallt och klass blöta skor, men det är väl det orientering går ut på;)

Fick även en ny telefon igår, är super nöjd. Så är härmed ägare till en HTC Desire:D

Ha det bra

/Amanda

Dommedagen?


Sjukgymnasten

Ska bara medela att jag var hos sjukgymnasten imorse, ÄNTLIGEN!

Vi kom fram till vad det var och jag fick några övningar att göra. Jag har för mycket muskler på framsidan av axlarna och för lite vid skuldebladena och bakre axlarna. Det gör att skuldebladena stjuts fram och skaver på ett ben i axeln.
Så jag ska alltså bygga muskler på baksidan av axlarna.

//Rebecca


Zumba

Har varit och dansat zumba idag faktiskt. Det var en tjej som startade en kurs här i Edane och första gången var en proa på gång. Det var riktigt roligt och jag hoppas kunna göra det när jag blir äldre, just nu känner jag inte att jag hinner. Plus att jag inte vill vara yngst bland alla 40+:are. ;)

Men jag tipsar alla med att prova zumba för det är riktigt kul och riktigt jobbigt.


Nu ska jag ta och gå och lägga mig. Sova gott allihopa!

//Rebecca


Eurovison song contest

Vad tyckte ni om eurovison song contest igår?

Jag tyckte det var bra fast Sverige kunde ha fått vinna bara. ;) 

Idag har det varit avslutning för smågrupperna på simningen. Men vi stora fortsätter och kämpar på med simningen. ^^ 

Nu ska jag sätta mig och spela lite sims skulle jag tro eftersom det regnar och jag är trött så jag orkar inte göra något haha. 

//Rebecca

 

Dress



Klänningen som jag gått omkring med idag.

Gick som sagt ner och köpte glass förut, blev en twister om någon ville veta.

Eftersom jag och mamma är ensamma hemma ikväll blev vi inbjudna till Amandas familj då vi ska äta mat och titta på Eurovison song contest. ^^
Kommer bli grymt!

//Rebecca

Sol or what?

Låg ute och solade förut men helt plötsligt gick solen imoln det var ganska många moln på himelen också så tänkte att det inte var någon idé att sola längre. Men gissa om solen kom tillbaka nu då? Så typiskt. Menmen går nog ner och köper glass istället. ;)

//Rebecca



Slängde på mig den här klänningen efter solningen. Ni får nog se hur den ser ut på senare idag.


Till sommaren

Tänk att få gå omkring med detta i sommar.


Fredag den 13:e

Hejsan!

Hur har er fredag den 13:e varit? Haft någon otur?
Det har i alla fall inte jag. Tror inte riktigt på den myten, jag har ju liksom ridit många fredagar den 13:e utan någon värre olycka.

Så vad har ni gjort idag då?
Jag har faktiskt cyklat 1 mil med Emil! Känner mig riktigt duktig. Haha jag har insett att simning inte ger så jättebra kondition inte när man är skadad och ligger och plaskar omkring i alla fall.

//Rebecca



Jag innan träningen

Igelkott

Denna lilla filuren såg jag och Anna idag.



Kanske inte syns så jättebra på bilden men vi gick ganska snabbt för den var så rädd.

12 maj 2011

Hejsan!

Har ni haft en bra dag?
Det har i alla fall jag. Det har inte precis varit en speciell dag idag varit i skolan och gjort lite läxor. Jo föresten vi tittade på dans filmerna från dansprojektet. Det var kul att titta på alla andras men inte på min haha. Konsigt va?

Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, om en timme ska jag i alla fall åka och träna lite. :)

//Rebecca



Armarna

Har bara lust att såga av mig armen så jag slipper att få ont så fort jag anstränger den! Så onödigt. Som tur är ska jag snart till sjukgymnasten.

Tack och hej!

//Rebecca


Stenhårt

Ja ni, vad ska jag skriva idag tro? Att jag har haft nationellt prov kanske och att det känns som det gick jättebra. :)
Eller så kan jag skriva att vi hade bad idag och jag och Jenny körde stenhårt. Okej, kanske inte stenhårt men jag blev ändå trött.

Senare idag ska jag iväg och rida.

Ja det var väl allt för mig just nu. Ha det så bra vi hörs nog ikväll. :)

//Rebecca




Låång dag!

Hello!

Idag blir det en lång dag i skolan med både håltimme och dubbellektion:/ Inte ngt jag ser fram emot men får lida mig igenom det;)
När jag kommer hem hoppas jag är det är mycket soligare än vad det är nu så jag kan lägga mig på studsmattan och sola och samtidigt läsa läxor! Det gillas grymt mkt, av mig iaf.
Hoppas ni får bra onsdag! :D

//Amanda

Storstan vs landet

Vad tycker ni landet eller storstan?

Om ni frågar mig är jag lite delad i den frågan faktiskt. Jag bor ju typ på landet eller förort kanske man ska säga och på sommaren är det så UNDERBART! Man kan bara gå utanför dörren och sola. Men i stan måste man gå ner till stranden, en park eller balkongen. Men tänk om balkongen inte ligger i solen.

På vintern skulle jag helst vilja bo i stan. För att slippa att stå ute i minusgader och vänta på tåget eller bussen.

Fast det är en sak jag undrar på; om man bor i stan och precis fått en hundvalp, hur får man den då rumsren? När vi får våra hundar rumsrena "slänger" vi bara ut dem på tomten när det vill uträtta sina behov. Men om man bor i en lägenhet några våningar upp då kan man ju inte göra det.
så det får jag fundera vidare på.

Så vad tycker ni nu då storstaden eller landet??


Mellanmål

När jag kom hem från skolan idag så satte jag mig ute och åt lite mellanmål och gjorde läxor. Underbart!

Det är verkligen det enda jag kan säga om denna dag! :D



Kom visst men en liten hundnos med haha.


Underbar måndag

Hejsan!

Allt bra med er?
Med mig är det jättebra! Älskar vädret och har varit och ridit en långtur på Gulliver. Lovely!

Mer har jag inte att säga. Ha en fortsatt bra måndag.

//Rebecca


Hockey och läxläsning!

Hello!
Vilket grymt väder vi har haft idag! Upp mot 25 grader och man kan komma hem och lägga sig och sola efter skolan:D Är det inte såå grymt nice? KAn säga att jag är en riktig sol älskare så när det är sånt här väder så verkligen njuter jag!
Sitter hemma hos farmor och farfar så har blivit involverad i hockeyns värld, inte det man tycker är det bästa och titta på men, men. Varvar det med att läsa läxor och sita vid datorn:D
Imorgon har jag nationellt prov i Engelska A, så hoppas det går bra:/
HA det bra!
//Amanda

Simträning

Har varit på simträning och även varit tränare som varje söndag. Nu ska jag snabbt skriva alla diplom som ska delas ut nästa söndag eftersom det är avsluting då och sedan kanske jag är snäll mot Johannes och spelar lite wii med honom.

Får se vad dagen bjuder på. ^^

//Rebecca




Man väljer inte sin familj



Igår kväll kröp min otroligt normala bror in i min skirvbordslåda. Men man väljer ju inte sin familj. ;)

Dans föreställning

Hejsan!

Har alla haft en bra lördag hitills?

Det har i alla fall jag. Fast jag har inte hunnit så mycket än, bara legat i soffan och duschat än så länge. Men vid halv 4 kommer Amanda då ska vi in till stan för att se dansstudions föreställning. Kommer nog bli toppen tror jag. ^^ 

//Rebecca

Bjuder på dagensoutfit också.


Mätt och belåten!

Hello!

Har precis avslutat maten som beståd av Thai denna fredag! Grymt gott kan jag säga;)
Idag blev det en fika på stan och fixade även födelsedags presnter till mamma. Blev en vetekudde, ett halsband och ett par salladsbestick. Som jag kan säga var riktigt nice enligt mig. Föreställde ett mans och kvinno huvud och när man sätte ihop den så såg de ut som om de kysstes;) Kan lägga upp en bild på dem när mamma har öppnat:)

Ha en bra fredag allihop! ;D

//Amanda

Fika

Efter skolan idag så fikade jag med Amanda. Alltid lika kul att sitta med henna och prata på ett mysigt café.

Övriga planer ikväll är bara Vampire diaries klockan 20.00.

Vad har ni för fredagsplaner?

//Rebecca


Beyoncé

Beyoncés nya singel är grym! Bara så alla vet. ;)


Beställt

Nu har jag beställt gruppfotot och katalogen från spexkortet. Så nu är det bara att vänta tills det kommer. :)


Matte

Hejhej!

Idag på morgonen hade vi nationellt prov i matte, det vet väl antagligen alla andra som går i 9:an att det var.
Men i alla fall... jag tycker vanligtvis om matte men inte idag, och åt skogen. På problemlösningen tror jag inte jag klarade någon uppgift. Surt men jag tror inte hon sänker mig på grund av ett prov.

vi fick tillbaka fysikproven idag också som vi gjorde innan påsklovet. Jag fick MVG!! Ååå jag är så glad hade verkligen satsat på detta provet. Det känns otroligt skönt!

//Rebecca


Gymmet

Idag mina vänner så satte jag foten på ett gym för första gången i mitt liv!

På idrotten så har vi nämligen träningsprojekt och idag hade vi tillgång till gymmet, då passar man ju på ellerhur? ;)

Allt på gymmet gick bra alla lever och jag har inte skadat mig på någon manik, maskin, träningsredskap eller vad det nu heter.

Så dagen har alltså varit bra och snart ska jag iväg och rida. Underbart!

//Rebecca



Bild från google

Spexkort

Precis som jag skrev igår så hade vi spexkort idag. Jag var Ozzy Osbourne. Temat på bilden var kändisar allt från levande till döda och kända för vad som helst. En i min klass var tillexempel Maria Montazami och några var kiss. Jag ska lägga upp bilden när jag får den vilket kan ta en vecka eller så. :P

Nu ska jag ta och sova så jag är pigg imorgon. Inte för att vi har något speciellt imorgon men det är alltid roligare om man är pigg och glad. :)

Godnatt!

//Rebecca



Spotify

Är ganska så arg på spotify teamet att de tagit bort gratis verisionen. De gjorde det igår, det kanske ni somm har gratis spotify märkt. Nu får vi bara lyssna 10 timmar i månaden! Hur ska jag klara mig?!? Jag menar man får ju knappt lyssna 20 minuter per dag liksom!

Nej detta är inte bra...

//Rebecca


Nya grejor

Vad jag köpt från Ellos och vad jag köpte i Charlottenberg.



Kjol från Ellos



Tights Ellos



Bikini Ellos



Ring, puder och dusch handskar Kicks



Klänning Bikbok.


All I can do is waiting

Jag vill så gärna ha reda på om jag fick något jobb på Mcdonald´s eller inte. Men det enda jag kan göra är att vänta...


Kompis...

....pris!


Ozzy Osbourne

Tjenare!

Slutade skolan ungefär klockan 13 idag. Hade tre inställda lektioner på grund av ett möte som alla lärare i vårt arbetslag hade. Inte lite skönt!

Imorgon har vi spexkort och temat för min klass är kändisar, jag ska vara Ozzy Osbourne (där av rubriken ;) )

Jaa jag tror nog jag rundar av detta inlägg nu faktiskt ;)

Ses ikväll. ^^

//Rebecca



Lite lik är jag väl? ;)


Tävling hos Sponik

Jag är med och deltar i en tävling: http://spoink.blogg.se/2011/april/vinn-lank-i-menyn-for-alltid-o-1.html

Jag tycker du också ska vara med ;)

Signapore

Tänk att bada i denna poolen:





Läs hela artikeln från aftonbladet http://www.aftonbladet.se/resa/resmal/asien/singapore/article12840712.ab

Beroende

Har oturligt nog blivit beroende av "The sims 3". När jag blir beroende, då är det illa haha.

Ni ska få se vad jag köpte i Charlottenberg men jag kan inte säga när ;)

//Rebecca


1 Maj

Jaa, idag är det första maj då. Gjorde ni något kul igår då?
Jag hade i alla fall en väldigt trevlig kväll igår. Vi spelade mest playstation men det är kul det också förutom att jag förlora varenda spel. haha That´s life. ;)

//Rebecca


bloglovin Blogglista.se
RSS 2.0