Hur det såg ut för mig för ungefär 30 minuter sen


Onsdag

Jag blir så otroligt avundsjuk på mina vänner som läser andra pogram. De kan skryta med att de inte har några läxor eller några prov kvar. Själv har jag 2 inlämningar och 4 prov kvar på 2 veckor. DÖDA MIG!

Nu ska jag ta tag i pluggningen.


Tisdag

Den här dagen har gått otroligt fort, det kan ha varit för att vi hade två dubbeltimmar och sovmorgon. Nu är jag i alla fall hemma och ska försöka skriva lite på kemilabbrapporten. Vi får se hur långt jag hinner innan jag ska åka iväg och simma.


Det viktigtaste är att ha roligt...

Det tyckte i alla fall den större delen av klassen när vi tidigare idag fick pisk av ekonomerna på brännboll... Andra förlusten i år. Två år kvar, kommer vi någonsin vinna?


Konfirmation

Idag har jag varit på Amandas lilla systers konfirmation. Trevligt var det och jag fick god mat efteråt. ^^






Summer

Nu blommar äppelträden förfullt!



Dansa...Pausa



Älskar låten för mycket alltså!

29 grader

Hejhej!!

Väldigt varmt idag! Förut när jag kollade på termometern var det hela 29 grader I SKUGGAN!! Helt sjuk varmt, men man ska väl inte klaga kanske rätt som det är blir det regn och ingen mer sol.

Nu har jag i alla fall varit och badat med stackars Berra. Han kan inte ha det lätt i värmen.

//Rebecca


Soliga dagar

Hejsan!

Blev inte att jag bloggade igår eftersom jag ville ta vara på solen. Det gjorde jag verkligen också, jag solade och läste läxor samtidigt (blev mer solande än läxläsning).
Idag har jag lyckats bränna mig lite på axlarna eftersom vi är ute i solen varje rast. Det blir T-shirt imorgon!

Annars är allt toppen!

//Rebecca



Solen

Solen har äntligen tittar fram och gett oss värme! Det firar jag med att göra läxor ute, vilket inte går så bra eftersom det mer blir att jag leker med Berra.


Brädspel

Sitter hos Anna just nu, spelar brädspel för småbarn och lyssnar på musik.


På balkongen hos farfar


Lördagsmys

Myser med min stora toblerone från taxfree på båten från Tyskland.


Lördag

Hejsan!

Idag har jag jobbat hela dagen och första halvtimmen fick jag stå i kassan.(!) Jag var ju och lärde mig kassan en dag efter skolan, men det var ett tag sen så trodde jag inte skulle stå där idag. Som tur är hann det inte bli så mycket folk innan jag skulle byta till köket.

Nu är det slapp i soffan som gäller resten av kvällen.

//Rebecca



Fick till en ganska häftig redigering på den här bilden, enligt mig i alla fall.

Ridtur

Precis kommit hem från en ridtur med underbara Gulliver och Trulls. Fint väder och vi stötte på väldigt söta kor också.


Let it rain

Godmorgon!

Upptäckte just att det regnade. Inte för att det spelar mig något större roll jag hade tänkt att städa mitt rum idag ändå. Ikväll skulle det som tur är bli soligt, då ska jag med Michaela och äta pizza. ^^

//Rebecca


River flows in you


Bule pants



I love my blue jeans from Gina Tricot. ^^

Happiness

Hejhej!

Hur är det med alla därute i världen? Men mig är det toppen! Jag har världensbästa klass och är allmänt lycklig just nu! Vet inte riktigt varför, men det är härligt.





Kompass och karta

Idag har det regnat nästan hela dagen, men hindrar det idrottslärarna att ha orientering? Nejdå, fram med karta och kompass och in i skogen! Som tur är hade vi inga fler lektioner idag.

//Rebecca


Prickar

När jag var i Gelnhausen åkte vi även in till Frankfurt för lite shopping. Jag köpte inte så mycket, bara en vit klänning med prickar på från H&M.


Avslutning

Morsning korsning!

Jag har precis kommit hem från simavslutning med småbarnen i simsällskapet. Det var inte så många grupper med men vi hade ändå trevligt.

Jag fick även en paradis ask av mina småbarn. De är så söta!

//Rebecca


Lördag

Hejhej!

Den här lördagen har kanske inte varit den roligaste dagen kanske, men jag har i alla fall gjort saker jag måste göra. Till exempel alla läxor som jag måste göra eftersom jag varit i Tyskland.
Jag har även hunnit med en härlig promenad i skogen med Berra.

//Rebecca


Gelnhausen i bilder


Packar

Just nu packar jag ihop mina saker igen. Väldigt tråkigt, det är så bra här nere i Tyskland. Jag skulle gärna ha stannat en vecka till. Men ändå ska det bli skönt att komma hem igen. Jag saknar såklart alla där hemma otroligt mycket!

Idag var vi med våra tyskar i skolan. Min tysk hade sovmorgon och ett prov. Så första lektionen började halv 10 och då var det 2 timmar tyska. Efter det hade min tysk prov så en annan tysk som redan slutat tog med mig och några fler som också inte hade något att göra, till ett café som heter Merlin. Där satt vi tills våra tyskar var klara med provet.

Snart ska jag med och kolla på en danslektion och efter det ska vi ha grillfest. Helt okej sista dag i Tyskland om ni frågar mig.

//Rebecca


Gröna kullar

Idag har vi varit på en museum. Om jag ska vara ärlig så har jag ingen aning om vad det egentligen handlade om. Guiden var dålig på engelska och väldigt tråkig. Det blev desto roligare efteråt då vi var på en kulle och tog lite kort. Då sa en kille att man kunde springa ner till rapsfältet och springa i det. Han trodde väl inte att någon skulle göra det, men det var faktiskt två killar som gjorde det. Jag skrattade så jag fick ont i magen, haha.

//Rebecca


Bad Taste Party

Precis kommit hem från bad Taste partyt då man skulle klä sig "så fult som möjligt" och fick då billigare inträde. Jag hade ju inte så mycket att välja på men jag tog i alla fall ett gult linne, jeansshorts, ljusrosa leggins och mina converse. Jag fick i alla fall det billiga priset.
När vi kom in var det inga där och musiken var inte så bra, men det blev fler och fler personer och musiken blev bättre och bättre. Vi ville verkligen inte gå men vi var dock tvugna eftersom man inte får vara ute längre än till tolv i Tyskland.

//Rebecca


Frankfurt

Idag tog vi en rejäl sovmorgon och gick upp ungefär 11. Frukosten var väldigt mysig tillsammans med hela familjen och nutella burken.
Vid två tog vi tåget in till Frankfurt för lite shopping. Jag hann inte köpa så mycket men fick med en klänning och leggins.

Ikväll ska vi på ett bad taste party då man ska ha på sig fula kläder och göra lite narr av sig själv. Det låter väldigt roligt tycker jag och hoppas jag har fått till en outfit som duger.




//Rebecca


Gelnhausen

Är just nu i Gelnhausen, som är en liten stad i Tyskland. Jag är där på ett utbyta för en vecka. Så jag bor hos en tysk, Antonia heter hon. Vi har gjort lite olika utflykter med skolan och själva.

En sak de verkar göra väldigt mycket i Tyskland är att dricka cocktail, en drink med några frukter i. Det är väldigt gott, men i längden blir det nog väldigt dyrt...

/Rebecca


bloglovin Blogglista.se
RSS 2.0